Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Den bedste afslutning på vores bryllupsweekend

REKLAME FOR KURHOTEL SKODSBORG

Jeg er efterhånden ved at have slået en krølle på alle de bryllupsrelaterede emner, jeg havde at dele med jer. Men jeg mangler at fortælle jer, hvad vi gjorde efter festen, og hvad der dagen efter udgjorde verdens hyggeligste gensyn med alle bryllupsgæsterne.

Da klokken slog 03 og vablerne på mine dansefødder var blevet uudholdelige, fangede min nyligt blevne ægtemand og jeg en taxa, og kørte mod Kurhotel Skodsborg. Her havde vi sørget for, at der stod et værelse klar til os, så da vi ankom i nattens mulm og mørke gik det lynhurtigt med at fiske et nøglekort frem i receptionen, og ellers finde vej til værelset.

Ovenpå en kæmpe kærlighedsfest med mange timers (lidt for) høj musik, helt tilpas meget danseri (i min verden betyder det rigtig, rigtig meget dans) og enormt meget mad og drikke, var det skøøønt med skønt på at kunne falde omkuld i en enorm seng. Vi fik nærmest ikke set os omkring på værelset, for vi var simpelthen så smadrede.
Med mange måneders bryllupsplanlægning, og en uges optakt der havde foregået i et nok lidt for højt tempo, havde vi brug for at bruge en nat væk hjemmefra. Derhjemme lignede lejligheden også et bombet lokum, så det at komme hjem til den ovenpå bryllupsfesten havde nok været lidt et slag i ansigtet og et kæmpe antiklimaks, haha.

Vi brugte de tidlige morgentimer på at være dybt nyforelskede og udveksle morgengaver, spise morgenmad og naturligvis nyde kurhotellets spaafdeling. Jeg kan ikke forestille mig nogen bedre måde at starte den første dag på som hr. og fru. Det betød, at vi kunne blive et par timer endnu i vores bryllupsbobbel, inden virkeligheden bankede på.

Ved middagstid havde vi inviteret alle bryllupsgæsterne på brunch og et glædeligt gensyn i hotellets lobby. Gensynsglæden var intet mindre end enorm. Især fordi vi endelig kunne kramme Selma igen, efter hun var blevet passet under vores bryllup.
Vi fik lov at samles i vores eget aflukkede lokale, hvor der var dækket fuldstændig formidabelt op. Jeg mener oprigtigt det var mit livs bedste brunch (boblerne i glasset og kærlighedsboblerne i maven gjorde det bestemt ikke værre, haha) med alverdens lækkerier og ikke mindst tatar (hvilket undertegnede og nogle af gæsterne især satte overordentlig meget pris på!).
Og skal jeg så ikke også lige nævne, at brunchserveringen også inkluderede kager fra hotellets prisvindende konditorer. Jeg har tidligere (bl.a. på min Instagram her) rost kurhotellets kager til skyerne. Og det er der en grund til. Kager kreeret af hotellets konditorer har nemlig vundet hhv. 1., 2., 3. og 4. pladsen ved “Årets Kage” 2018. Så der er noget om snakken. Og måske har netop disse kager en stor del af grunden til, at jeg fik overtalt husbonden til at vores bryllupsbrunch skulle afholdes netop her, haha.

Vi havde bedt gæsterne om at tage gaverne med til brunchen, i stedet for til festen aftenen før, så vi kunne åbne dem her i ro og mag. Det var en rigtig god beslutning. For set i bakspejlet ville vi slet ikke have haft tiden til at åbne gaver på bryllupsaftenen. I hvert fald ikke hvis det skulle gøres med den tid og respekt, som jeg synes gaveåbning fortjener.

Således gik der et par timer med masser af grin og god stemning, i selskab med vores bryllupsgæster under de fineste rammer på Skodsborg. Jeg elsker virkelig denne måde at samles med ens venner og familie efter en stor fest. Stemningen er helt let og fantastisk. Gæsterne, som måske ikke alle kendte hinanden før bryllupsfesten, sad nu og grinte over minder om skøre polaroidfotos, vilde danse og vist nok også noget med knæklys og hurtige solbriller (ja, vores bryllupsfest manglede ikke noget).
Vi havde fundet gæstebogen fra bryllupsfesten frem, og den gik hurtigt på runde til stor morskab for alle – det er altid sjovt at opdage hvilke beskeder (og polaroidfotos) man måske ikke kan huske man har efterladt.

Patrick og jeg har aftalt, at vi selvfølgelig skal tilbage til Kurhotel Skodsborg og genfinde bryllupsboblen, på vores 1-års bryllupsdag. Behøver vi sige, at vi allerede glæder os?

Mangler du idéer til en god julegave (eller bare-fordi-gave) vil jeg bestemt anbefale et forkælende spaophold på Skodsborg.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (2)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.