Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Personlige og selvbryggede øl til brylluppet

Tiden flyver, og det er allerede halvanden måned siden vi sagde JA, holdt vores livs fest og dansede natten lang. Meget af dansen foregik (for mit vedkommende) med kjoleskørtet i den ene hånd og en kold øl i den anden.

Øllerne – dem havde Patrick og hans venner selv brygget. Og de var altså gode. Og pæne. Et kæmpe hit. Så derfor får I her et kort skriv og en stor anbefaling af det der med unikke øl til festen.

Inden brylluppet havde snakket længe om at vi gerne ville brygge vores egne øl med personlige labels til festen. Der er efterhånden en del spillere på markedet, der tilbyder sådan noget. Og vi havde kig på lidt af hvert. Tilfældet ville (uden nogen af os vidste det, og HELDIGVIS inden vi havde nået at bestille en bunke øl selv), at Patrick på hans polterabend blev hevet ud i et bryggeri på Amager, hvor drengene gik i gang med at brygge deres egne øl.

Det foregik – såvidt jeg har fået genfortalt – under ganske hyggelige rammer med kyndig vejledning og med sideløbende ubegrænset fri ølsmagning. Lad os bare sige, at det nok er meget heldigt at denne aktivitet lå først på dagsordenen, for jeg tror ikke de øl var blevet til noget drikkeligt hvis det var sket senere på eftermiddagen…

Efter polterabend’en blev øllerne lagret på bryggeret, og i mellemtiden designede vi selv vores labels til de to forskellige slags øl der var blevet brygget. Patrick bestemte ordlyden, og jeg fik lov at sætte mit præg på det grafiske, så der var en rød tråd fra vores invitationer, bordkort og menuer. Ved ikke heeeelt hvordan de etiketter var endt med at se ud hvis det var Patrick og gutterne der stod for den del også, haha. Vi lavede to forskellige etiketter til de to forskellige øl; en “Arendal Fahlström” Golden Wheat Lager og en “Hun sagde JA” Brown Ale.

De to forskellige øl blev serveret efter receptionen da gæsterne ankom til vores aften location, mens vi ventede på at gå til bords. Og de virkede til at være et ret stort hit. Jeg synes i hvert fald selv at det var en ekstra fed og sjov detalje, at overraske gæsterne med personlige øl.

Så hermed en kæmpe anbefaling herfra!

Bryggeriet hedder i øvrigt brygselv.dk, og intet her er sponsoreret, det er en helhjertet anbefaling as pure as it gets.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (2)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.