Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

VIND // Nespresso Lattissima One kaffemaskine

Reklame for Nespresso

Update: Vinderen er fundet, stort tillykke til Nanna Brandt!

Gad du godt kunne lave din morgenkaffe på kun 25 sekunder fra du tænder kaffemaskinen? Og drikke den med blød og cremet mælkeskum? Og slippe for rengøring af kaffemaskine bagefter?

Look no further!

Jeg har teamet up med Nespresso og fået stablet en virkelig lækker giveaway på benene. Vi har nemlig sat en Nespresso Lattissima One kaffemaskine (værdi 1.999 kr.) på højkant til en af mine heldige læsere. Og denne her kaffemaskine, den er altså genial. Som indledende beskrevet, så bliver den varm og klar til at skyde kaffe ud på kun 25 sekunder. Det betyder at man nærmest ikke engang behøver at have fået øjne endnu før man søvndøsigt har slæbt sit korpus ud i køkkenet om morgenen og vupti står med en varm kop kaffe i hånden. Se, dét er en situation jeg kan lide!

Nespressos Lattissima One er helt minimalistisk og stilrent designet. Jeg er vild med den hvide/grå farve, der gør at den passer ind i alle køkkener. Se hvor fint den især matcher mine marmorfliser, man sku’ tro det var planlagt hihi.

Ud over at kaffemaskinen er klar på kun 25 sekunder, så skummer den mælk til perfektion, og mælkebeholderen kan du bare smide direkte i opvaskemaskinen efterfølgende. Så nemt!

Maskinen kan naturligvis lave både espresso, latte og alt derimellem. Du bestemmer selv hvor meget mælk der skal tilsættes til hver kop, og så har du i øvrigt hele Nespressos store udvalg af kaffekapsler at vælge imellem, så der kan med garanti laves en kop kaffe til enhver smag.

Flere detaljer og specifikationer om maskinen kan du læse her.

Nu til det sjove!

For at vinde kaffemaskinen skal du blot skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder (tryk “vis kommentarer”), hvor du fortæller hvilken slags kaffe der er din yndlingskaffe. Er du til en sort americano, en stærk espresso, en dejlig cremet cappuccino eller noget helt fjerde?

Du kan deltage i konkurrencen indtil d. 11/4 kl. 23.59, hvor jeg trækker en tilfældig vinder ved lodtrækning. Præmien kan kun sendes til adresser i Danmark.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (397)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Wow den vil jeg super gerne forkæle min fantastiske mand med, den ville falde lige i hans smag. Efter vi er blevet forældre er det lange dage og endnu længere nætter eller kortere, så. Ville denne maskine da være perfekt til ham ❤️

  1. Wow den vil jeg super gerne forkæle min fantastiske mand med, den ville falde lige i hans smag. Efter vi er blevet forældre er det lange dage og endnu længere nætter eller kortere, så. Ville denne maskine da være perfekt til ham ❤ hans favorit er cafelatte

 2. Cremet cappuccino all the way✌Til de hurtige morgener er det فهوة مع حليب ‍♀
  Jeg håber på god vind og krydser alt hvad jeg har for at blive den heldige ejer, så kan min kæreste måske slippe for instant kaffe 😀

 3. Cremet cappuccino all the way✌️Til de hurtige morgener er det فهوة مع حليب ‍♀️
  Jeg håber på god vind og krydser alt hvad jeg har for at blive den heldige ejer, så kan min kæreste måske slippe for instant kaffe

 4. Jeg elsker min kaffe med rigeligt mælk, så hvor ville det være skønt med denne maskine med indbygget mælkeskummer. Om sommeren er min favorit dog en iskold iskaffe. Gerne luksus udgaven med hjemmelavet vaniliesirup.

 5. God kaffe er uundværligt og især en smagfuld cortardo eller en dobbelt cappucino gør mine morgener lidt bedre <3

 6. Jeg er helt klart mest til en dejlig americano om morgenen. Det ville være så lækkert at kunne gøre det så let!

 7. Jeg vil elske at vinde den skønne hvide maskine, og jeg er til koffein fri kaffe med mælk…. elsker duften af en ny lavet kop kaffe, og selvom jeg ikke tåler koffein , er der jo heldigvis stadig mange varianter at vælge imellem

 8. Hvor er den fin. Jeg er desværre ikke den store kaffe drikker, men ville elske at byde mine gæster på en lækker kop. Og hvem ved måske jeg kunne lærer at drikke kaffe med denne lækre maskine.

 9. Wow den må være er must med to små i huset! Man har altid kun én hånd og meget lidt tid til at lave sin kaffe 🙂 jeg elsker mon helt standard kaffe om morgenen. Den med mælk og sukker ! Den får mig i gang på bedste vis i både hverdagen og weekenden 🙂 Tak for en super fin blog og skøn inspiration !

 10. Jeg elsker latte og cappuccino og ind imellem også en god stærk espresso ☕ Jeg vil knus elske at eje en sådan maskine

 11. Elsker en god cappuccino og pt. espresso! Ville gerne vinde nespresso maskinen, da min 11mdr søn åbenbart ikke bryder sig meget om søvn, så får ikke mange timer. Ville nyde godt af at kunne lave en hurtig kaffe inden jeg skal på job.

 12. Min ynglings kaffe er en god Cafè Latte – Om morgen må den gerne have et extra skud kaffe i – senere på dagen på den gerne forkæles med lidt Karamel Sirup !!
  Det er så lækkert !!

 13. Jeg elsker virkelig cappuccino. Vores egen kaffemaskine er dog gået i stykker, så jeg har købt lidt for meget kaffe ude på det sidste.

 14. Jeg vinder aldrig, men vil gerne prøve min chance alligevel ☺️ Jeg elsker at drikke en god Cafe Latte. Og det vil jeg elske at gøre med denne lækre gave. Og min Latte skal helst laves med sødmælk

 15. Jeg elsker en god cortado. Det har været min yndlings kaffe siden jeg for 7 år siden var på interrail i Spanien. Den minder mig bare så meget om ferie i en af de skønneste lande, der findes, så derfor kan selv en cortado hjælpe på en grå regnvejrsdag i DK.
  I øvrigt er den kaffemaskine bare så flot og jeg har allerede stået og beundret den i vinduet i en af Nespressos butikker.

 16. Min ynglings er en latte og jeg ville elske at have denne mega fede maskine stående – og samtidig kunne nyde en hurtig lavet perfekt latte med skum!

 17. Det er lige præcis den nespresso jeg ønsker mig. Min gamle maskine er på vej på pension. Den har gjort det godt de sidste 7 år.
  Min favorit er en latte men masser af mælkeskum

 18. Jeg er mest til cremet cappuccino! Den ville være helt perfekt – jeg står til at skulle flytte ud og skal i den forbindelse have købt en lækker kaffemaskine, så jeg krydser fingre

 19. Uuuuh, den kaffemaskine ser fin ud! Den vil passe perfekt i min nye lejlighed 😀 Jeg er klart mest til kaffe med mælk – gerne en cappucino eller latte, med dejligt mælkeskum!

 20. Jeg foretrækker at drikke en god kop coffe latte
  Jeg er dog stadig “ny” i kaffeverdenen, så sådan en maskine vil med garanti gøre underværker

 21. Hvor er den fin! Videoen hvor din søde datter hjalp med at lave morgenkaffe, var SÅ cute 🙂

  Jeg håber, at jeg er heldig, så jeg kan brygge cortado – min yndlingskaffe.

 22. Min fortrukne kaffe for tiden er Americano Med varm mælk,men af og til når tiden er knap så er det dejligt med en brænd varm cotardo men denne maskine ville jeg “dedikere” til min kæreste da han elsker kaffe, men det skal være af høj kvalitet så denne maskine vil være ideel

 23. Min dejlige kæreste elsker kaffe og især søndag morgen til nybagte boller. Og da jeg ikke drikker kaffe ville det være dejligt af vinde en maskine så det er nemt af lave en enkelt kop i ny og næ når han får lyst

 24. Min favorit er cappuccino. Jeg er den eneste kaffedrikker herhjemme, og en god kop kaffe er den ypperste luksus, jeg kan opnå. Med tre små børn har jeg ikke mange sekunder til at producere en kop kaffe, så det ville være perfekt med en maskine, der kan lave lækker kaffe i en hulens fart imens jeg laver havregrød og skifter bleer og konfliktløser. På grund af tidsnød drikker jeg pt nescafe derhjemme og kedelig kommune-kaffe på arbejdet. Jeg længes såååå meget efter noget luksus på den front!

 25. Jeg er så meget til en lækker nespresso Latte lavet på cozy eller en god iskaffe☕️☕️☕️☕️☕️

 26. Helt klart en simpel latte, to kapsler og mindre mælk end normalt – så en vaske ægte tude cortado ❤️

 27. Jeg elsker kold kaffe. Nogle gange laver jeg bare en kop stærk kaffe med masser af mælk og en del sukker, og sætter den i køleskabet. Ofte er det bare bare resten af morgenkaffen som jeg ikke nåede der bliver smidt på køl. Ude i byen er jeg til latte med et ekstra shot espresso. ❤️

 28. Lækker maskine, men jo intet sammenlignet med dine kager. Du er så sindssygt dygtig! Tak fordi du deler din bagekreativitet med os andre kagedødelige.

 29. Er nok den største latte machiatto drikker/fan i dk ❤️
  Så ville være kæmpe stort at vinde ☕️

 30. Min favorit kaffe er en lækker cremet cafe latte med masser af skum og gerne på minimælk.
  Maskiner ville være perfekt til mit sommerhus så søde sommergæster kan blive max forkælet

 31. En latte med havremælk er min favorit <3
  Kunne være lækkert, at bytte instant kaffen ud med sådan en skøn maskine 🙂

 32. Wow, hvor er den dog bare flot! Jeg er klart en latte pige, men nu hvor det gode vejr er kommet, så er en iskaffe nu heller ikke dårligt 🙂

 33. Lige siden jeg flyttede hjemmefra for cirka 2 år siden, har jeg ønsket mig en espresso maskine! Har dog aldrig haft mulighed (eller penge) til at kunne købe mig en. Men en ting er sikkert, jeg ville elske at sidde i mit hyggelige hjørne af lejligheden med en cappuccino lavet på en Ristretto 🙂

 34. Uh Lattissima One fra Nespresso står højt på ønskelisten herhjemme! Jeg elsker at nyde en cremet og skummende cappuccino i forårssolen på altanen. Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige.

 35. Jeg nyder helst en caffe latte om morgenen til morgenmaden eller med i bilen på vej til arbejde. Jeg vil vildt gerne vinde Nespresso Lattissima One, da det vil blive MEGET nemmere og hurtigere at lave en god kop kaffe.

 36. Med et job i lufthavnen hvor vækkeuret nogle dage ringer kl. 02:00 og andre dage kl. 13:00 så vil det være lækkert at kunne stå op til en god (hurtig!) kop kaffe. Jeg kan bedst lide “sort kaffe” men en god espresso eller måske en vanille kaffe er også svære at modstå!

 37. Drikker almindelig kaffe fra kaffemaskine men kunne vildt godt tænke mig en kop kaffe hver morge på bare 25 sek. Tænk på al den tid man kunne sove længere i eller tage et varmt bad lidt længere

 38. Gud hvor er den pæn! Den måtte godt servicere mig med min trofaste latte morgen efter morgen i mit nyistandsatte køkken..
  Og måske den tilmed også kunne bruges til at udvide min kaffehorisont en lille smule?
  Jeg krydser fingre!

 39. Jeg flytter lige om lidt og intet ville være en bedre indflyttergave, så jeg kan komme op og i gang med de mange opgaver i en ny lejlighed 😉 Hvis maskinen kan det, er jeg rigtig glad for latte!

 40. En islatte er absolut yndlings – så jeg glæder mig til at det snart er sæson for det igen 🙂 Ellers kan en almindelig latte eller en lungo med lidt sødmælk også bruges!

 41. Jeg nyder gerne en americano, men en dejlig cremet cappocino eller en latte kan meget komme min vej også.
  Jeg elsker nespresso kaffe i mange afskygninger

 42. Latte var favoritten, men flat white er ved at overhale indenom. Krydser fingre for lodtrækningen, tak for fed giwe-away og god blog

 43. Både min datter og jeg er til en americano uhmmm, og intet kan erstatte en god morgen kaffe 🙂 Krydser fingre <3

 44. Min favoritkaffe er cappuccino hvis den er lavet rigtig. Den smukke Nespressomaskine vil klæde mit køkken 🙂

 45. Uhm en lækker cremet cappucino, som kæresten og jeg begge nyder når vi har tid til det ☕️ Vi har ingen nespressomaskine, så vi plejer at nyde en god kop ude i byen – derfor havde det været dejligt at overraske ham med denne ☀️

 46. Her bliver der drukket en del kopper cafe latte når vi er i byen – desværre har vi selv kun en almindelig kaffemaskine. Ville elske at have denne her i mit køkken.

 47. Jeg sætter stor pris på en cremet cappuccino, – især om morgenen, hvor man er lidt halvtræt og ikke gider i skole, er det dejligt med en kop kaffe

 48. Jeg drikker ikke selv kaffe og vil derfor gerne vinde den til min kæreste. Han er glad for en americano. Vi har en ældre nespressomaskine, som trænger til en opgradering

 49. Jeg sætter virkelig pris på en lækker, cremet cappuccino – og den om morgenen er den allerbedste

 50. Min yndlings kaffe er cappuccino. Jeg er sygeplejerske studerende og kunne virkelig godt bruge sådan et vidunder, af en maskine til at brygge mig en kop kaffe, inden jeg skal i mine aften-og nattevagter

 51. jeg elsker en stærk americano tidlig om morgen, men skal det være ekstra festligt går jeg efter en cortado.

 52. Jeg skifter lidt mellem mine to favoritkaffer: latte og capuchino ☕️ krydser fingre for at vinde den lækre maskine til vores kommende nye lejlighed – den ville matche perfekt

 53. En lækker latte er det bedste jeg ved når vi snakker kaffe. Den ville samtidig pynte så pænt i vores lyse køkken. Krydser fingre!

 54. Min yndlingskaffe? Uden tvivl en cappuccino lavet på havremælk. (Giver den bedste creme) Jeg er kæmpe kaffe nørd. En af de helt basale ting i min hverdag, der syer mit dagsskema sammen, er kaffen. Sammen med morgenmaden, efter frokost (før frokost) og aftenkaffen. Jeg, som mange andre, er besat af kaffe.
  For tiden brygger jeg dog mest filterkaffe, da jeg ingen kaffemaskine har. Jeg brokker mig ikke, for det er skam også god kaffe, men en kaffemaskine… Ååhhhhh, jeg ville være den lykkeligste i verden.

 55. Jeg er helt klart til en cafe latte med dejlig skum på toppen.
  Den ville fuldende vores nye køkken i vores nye lejlighed

 56. Wau en lækker give away! Det simpelthen så svært at vælge bare en favorit men generelt kan jeg bedre og bedre lide smagen af kaffe og dermed mindre mælk men altid lidt mælk så alt fra americano til cappucino og flat white er favoritter her og helt afhængig af tiden på dagen og humør og altid en kaffe der ikke er for bitter i smagen. Det godt ved Nespresso er at alle altid kan vælge den kaffe de kan lide og man ikke kun kan have em slags kaffe i.

 57. Cremet latte hele vejen! Jeg gad godt lære at drikke min kaffe sort, men det er endnu ikke lykkedes mig. Måske Nespresso-maskinen kan lære mig det?

 58. En cappuccino – lige fra de virkelig dårlige cappuccinoer til de sublimt gode. Min maskine er lige gået i stykke, så mit liv var ved at falde fra hinanden i går. First World Problem – men for fanden. Uden kapsler i en måned, tager mig sammen og spendere 500kr. Og så går maskinen i stykker. Jeg var decideret morgenRASENDE. Så…. en ny maskine vil gøre alle i husstanden glade. Mest min kæreste, så han slipper for mit sure fjæs

 59. Både min mand og jeg nyder dejlige kop kaffer fra Nespresso. Vi har en ældgammel nespressomaskine, så det vil være fantastisk med denne nyere lækre model/udgave. Vi elsker begge en dejlig cremet latte og cappuccino❤️

 60. Jeg er til en klassisk sort kaffe. Der kan man virkelig smage kvaliteten og dybden af kaffen, samt ufte dens stærke aroma.

 61. Jeg selv er mest til en cappuccino, mens min kæreste helst vil have en kop helt sort kaffe ☕️☕️☕️

 62. Jeg er helt ny kaffedrikker (tænk hvad et speciale kan føre til), så jeg er stadig på den “bløde”, milde cappuccino eller en latte! Er sikker på, at denne smukke maskine både kan udvide min kaffehorisont OG give mig energi til at få specialet i hus 🙂

 63. Er selv ved at lære at drikke iskaffe. Men min kæreste der elsker en god kop sort kaffe ville elske den kaffemaskine. Så kan det være jeg kan lære at drikke flere former for kaffe

 64. En skøn lungo med masser af mandelmælk – det er det smarte ved nespresso! Sp kan man lave laktosefri kaffelatte derhjemme med masser af mælkeskum

 65. Hvor ser den godt ud i dit køkken. Den er vildt fin i hvid!
  Min yndlingskaffe… tja, jeg laver noget lign. Cappucino hver morgen, med de remedier jeg nu har, men med den her maskine ville det nok være en del bedre! Jeg er dog både til espresso, latte og americano når det kommer til stykke.
  Jeg ville nyde at drikke en god kop kaffe hver morgen fra Lattissima One ❤️

 66. Når jeg skal forkæle mig selv så skal det være en dejlig stræk og cremet cappocino, men når vi nu går varmere tider i møde er der ikke noget så godt som en iskaffe på altanen.

 67. En lækker cremet capouccino er min favorit og kan være den bedste start på dagen, uundværlig til eftermiddagskaffen og som et fantastisk supplement til aftenhyggen. Som en træt tredjegangsmor, der står over for en fødsel netop i skrivende stund, vil det være fantastisk med sådan en gave til at peppe hverdagen lidt op med ❤️

 68. Jeg er klart til en stærk, men cremet, cappuccino. Yndlingskapslen er Ristretto ❤️
  Kh kaffeelskeren med et søvnunderskud pga 12 dage gammel baby

 69. Drikker ikke kaffe, men det ville være fedt at vinde den til min mand, der er vild med en sort Americano og en latte
  Måske jeg selv lærte det en dag

 70. Jeg elsker god kaffe! Om morgenen foretrækker jeg en fyldig, smagfuld americano til at vågne op på. Det ville bare være så lækkert, og gøre det hele nemmere, med en Nespresso kaffemaskine i køkkenet☕️

 71. Ej hvor lyder den maskine bare fantastisk!! Og den kan lave begge mine favorit kaffer; cappuccino og latte!☕

 72. Min yndlingskaffe er helt klart en dejligt kop stærk kaffe med lidt mælk i. Den flotte hvide/grå kaffemaskine ville pynte rigtig fint i mit køkken i vores kommende hus!

 73. Jeg er klart til espresso, dernæst americano – men kun fordi mælkeskummeren på vores gamle nespresso er besværlig at bruge. Og så er den slidt. Jeg ønsker mig den der

 74. Elsker en god latte, men også bare en helt plain sort kop kaffe m en sjat varm mælk, ville også gerne prøve den varme kakao – så tjaaa jeg er til det hele, og ville ELSKE ELSKE ELSKE at vinde denne smukke maskine

 75. Jeg har aldrig været kaffedrikker – før jeg fik barn nr. 2
  Nu er jeg blevet afhængig af kaffe latte (gerne med en god sjat sirup på de rigtig hårde dage).

 76. Jeg drikker egentlig kun sort kaffe, da jeg er laktoseintolerant, men hvis jeg havde en mælkeskummer, skulle jeg måske eksperimentere lidt, og se om plantemælk kan skummes. Ellers er iskaffe om sommeren i hvert fald en nødvendighed

 77. Jeg er klart mest til en lækker cremet cafe latte 🙂 Ville elske at have sådan en maskine stående derhjemme.

 78. Jeg ville nyde – og have brug for – en lækker cappuccino eller latte når lillebror eller lillesøster kommer til verden lige om lidt!
  Den passer perfekt i vores nye køkken når vi flytter til sommer

 79. Jeg ELSKER en god cafe latte! Og jeg glæder mig til at drikke en masse kaffe i forårssolen! ☀️☕️

 80. Jeg er fra det mørke Sønderjylland, hvor det kun hedder filterkaffe. Mit første besøg på en kaffebar var derfor totalt forvirrende, for hvad dælen er en cortado, en machiatto, en americano og så videre. Havde hørt om cappuccino, men kun på pulverform fra Nestlé. Sidenhen er jeg blevet klogere, og drikker nu stort set altid en americano med et skvis mælk (direkte fra kartonen) i – selvom jeg ikke er sikker på, om det så stadig hedder en americano…

 81. Uhm en cafe latte får mig altid i godt humør ☕️ Tænk hvis man kan lave den på 25 sek derhjemme – det er næsten for godt til at være sandt

 82. Min yndlingskaffe er helt klart en flat white og jeg ville elske selv at kunne lave en hjemme i køkkenet ☕️

 83. Min ynglingskaffe er Cafe Latte Sådan en spritny maskine ville passe perfekt hjemme hos mig, da den gamle er begyndt at lække vand

 84. Jeg kan drikke kaffe morgen, middag og aften. Bare duften kan få mundvandet til at løbe løbsk. Elsker cafe latte med ekstra shot ☕️

 85. Jeg er helt københavner klassisk mest til latte, hvem kan modstå så meget lækkert skummet mælk og espresso ❤️

 86. Jeg elsker en god latte, specielt med sirup af en art i. Og så er iskaffe om sommeren ca. noget af det bedste der findes!

 87. En cappunccino er livsnødvendig om morgen, og så er det altid en fest at øve sig i at lave flotte mønstre med mælken, så man rigtig føler sig som barista

 88. Lækker give-away Er helt enig. Den har et virkelig smukt design.
  Er en latté Girl – og helst til den mælkede side

 89. Latte med minimælk er klart min favorit! Men jeg mangler en Nespresso der kan lave en virkelig lækker én af slagsen☕️

 90. Kan faktisk ikke selv lide kaffe, men er sikker på at mine kære gæster ville sætte pris på en god kop kaffe, der for en gangs skyld forhåbentlig vil smage bedre end det sprøjt jeg normalt for sjusket mig frem til

 91. Uhhh! Jeg er en sucker for en lækker cremet Latte ☕️ Og gerne én med lidt skøn lakridspulver

 92. Jeg kan næsten ikke få nok mælk i min kaffe. Nogen gange lidt pinligt at bede om mere mælk, men thats how I lilke it!
  Og så er min morgenkaffe hellig – jeg står gerne op 2 timer før om morgenen for at sidde og hygge med min morgenkaffe. Bedste start på morgenen.

 93. Helt klart en lækker cappuccino – et must med to piger på hhv 4 år og 1 måned, som begge står op mellem kl. 4 og 6 hver dag (mor er træt) 🙂

 94. Jeg er en af de der typer der kun lige (altså for 2 år siden) har lært at drikke kaffe. Så for at jeg kan drikke kaffe skal det mælk i… men dog helst fløde (den rigtige vej til en piges hjerte, dog må man ikke glemme chokoladen). Min yndlingskaffe er derfor en “stærk” kaffe latte eller en cappocino.

 95. Må man vinde til sin mand, når man nu aldrig selv har fået lært det med kaffen? Det håber jeg, for han elsker alt fra en americano til cappucino

 96. Uuuuhhhmmm dejlig kop latte vil være skønt på bare 25 sekunder efter en lang dag på jobbet ☕ ❤

 97. Jeg har for nyligt opdaget flat white og er blevet forelsket – den ville jeg helt sikkert lave hver dag! (Hilsen en nybagt mor, der sætter pris på en hurtig kop god kaffe)

 98. Min yndlings kaffe er en cremet latte lavet med Nespresso Roma ❤ Jeg ville elske at have denne maskine stående i mit køkken især når jeg går på barsel om lidt under en måned.

 99. Mest af alt foretrækker jeg en americano, både til morgen og som eftermiddagskaffe, men indimellem er det dejligt at få en vellavet latte, som jeg sjældent tager mig sammen til at lave. Og tænk sig hvis jeg let kunne lave en espresso i ny og næ – ELSKER en kvalitets espresso!

 100. Jeg er mest til klassisk latte eller en cremet cappucino. Det ville være skønt at kunne lave sig en lækker kop kaffe når jeg kommer træt hjem fra arbejde.

 101. Helt klart en lækker Cafe Latte! Jeg er dog nu i en alder af 25, igang med at lære at drikke helt sort kaffe – og er godt på vej Det ville sådan en lækker maskine fra Nespresso helt sikkert kunne hjælpe mig på vej til!

 102. Jeg er mest til en klassisk latte, evt med dobbeltshot. Jeg ville elske at kunne få en lækker kop kaffe istedet for instant kaffe, som den står på herhjemme efter kaffemaskinen døde

 103. Min yndlingscafé er en god cappucimo og jeg ville elske at lave kaffe på denne hver morgen. Især i weekenden, når min 1-årlige hiver mig ud af sengen kl. 6 ☕️

 104. Jeg elsker en cafe latte med en lille smule mere skum end normalt. Dog ikke så meget som en cappucino. Og gerne med en lille dråbe hjemmelavet vaniljesirup☺️

 105. Hvis det skal være ekstra lækkert så skal det være en cremet, stærk omgang cappuccino, gerne dobbeltshot☕ Elsker god kaffe!

 106. Min yndlingskaffe er helt klart kaffe latte med havremælk! Det smager så godt!
  Mvh. Jurgita

 107. En stærk espresso er det eneste der gør mig frisk om morgenen. Så en lækker kaffemaskine fra Nespresso ville gøre kaffebrygning en del hurtigere og lettere

 108. Jeg er mest fan af en helt almindelig latte! Jeg ville elske at vinde sådan en fætter lad mine (kaffe)bønner blive hørt

 109. Jeg foretrækker en lækker cremet cafe latte, lige pt bliver det dog en hurtig instant – #livetpåbarsel

 110. Herhjemme elsker vi en god lungo eller en espresso. Gerne sort . Men mælkeskummeren ville være et hit hos vores gæster

 111. Jeg kunne godt tænke mig at vinde den smukke Lattissima One til at lave sort kaffe til min specialeskrivningsdage og cappuccino til mine skrivefri dage som jeg heldigvis har en gang i mellem
  Kh Nina

 112. Cappucino Vi har selv nespresso maskine herhjemme men den har mange år på bagen og kunne trænge til en afløser, så vi krydser lige fingre

 113. Jeg er helt sikkert til en cremet cappuccino! Jeg elsker at starte min dag med en kop varm kaffe sammen med min kæreste 🙂

 114. Som studerende og mor, er den bedste start på dagen en god stærk espresso. Når jeg så rigtig skal hygge, nyder jeg en kaffe latte.

 115. Jeg elsker stor kaffe ❤️ Min mand er mest til kaffelette så det ville være perfekt her hjemme ☕️☕️☕️

  Tak for en dejlig blok

 116. Min morgen starter altid med en sort americano, men derefter er min favorit helt sikkert en latte macchiato med tiramisu sirup

 117. En lækker cappucino. Ville være perfekt til når jeg går på barsel om 3 måneder ☕️ Er stor fan af at prøve nespressos kapsler så man får en varieret smag

 118. Nøj hvor er den bare flot! Den er jo helt stilet og slet ikke klodset Jeg elsker en god kop cappucino, med masser af cremet mælkeskum

 119. Her i huset er vi mest vilde med den orange med striber fra nespresso, har en smag af hasselnød.. Kan ikke huske navnet Og så gerne med lidt varmt skummet mælk i.

 120. Jeg er ny kaffedrikker og har endnu ikke fundet min favorit, men med sådan en maskine kunne jeg afprøve lidt forskelligt.

 121. Min yndlingskaffe er uden tvivl cappucino, da smagen, duften og udseendet fører mine tanker sydpå til sol og fortovscafeer <3

 122. Jeg elsker en god latte. Håber at vinde for er i krise over at min Nespresso maskine netop er brudt sammen.

 123. Jeg er igang med at lære at drikke kaffe i en alder af snart 29 år. Så jeg ville lave kaffe latte og med tiden måske stærkere kaffe ☕️ Maskinen ville være smuk i mit køkken

 124. Hmm… Jeg er nok i virkeligheden mest til capouccino – og så med et lille drys kanel – nøj det er lækkert

 125. Sådan om morgen elsker jeg sådan en sort americano det kickstarter min dag ☺️ En gang i mellem nyder jeg en cafe latte til eftermiddagen ☺️

 126. Elsker kaffe!!!
  De fleste dage en velbrygget americano, men en gang imellem er det også vild lækkert med en god cappuccino

 127. Min yndlings er helt sikkert en dejlig cremet cappuccino. Den ville være så rar at have til min nye lejlighed. Der mangler netop en kaffemaskine! <3

 128. Jeg er så meget til cortado – stærk og rund på samme tid. Den går man aldrig galt i byen med 🙂

 129. Cortodo er min favorit kop kaffe. Ikke alt for meet mælk og stadig god kaffesmag.
  Tak for al den søde inspiration Cecilia. Har prøvet flere af dine opskrifter nu. Nogle med bedre held end andre, men altid med god smag.

 130. Ihh den maskine er så flot! Det er lige den jeg har skrevet på ønskesedlen den anden dag – så den gad jeg virkelig godt vinde.. jeg elsker en god cremet cafe latte, det er latté der har givet mig lyst til at drikke en god kaffe med smag – altså kun i en latté maskinen skal også bruges til at lave en god almindelig kop kaffe til maden… krydser fingre

 131. Jeg er mest til en lækker og cremet latte – gerne med havremælk og et lille skud vaniljesirup 🙂

 132. Uuuhhh, den er svær, for er til både Latte og napper jeg også rigtig gerne en Cappucino. Og det samme gælder for mine 2 døtre, Emma og Sarah. De nyder også gerne en kaffe om morgenen, og det skal helst være noget der kan laves i en fart, og nydes stille og roligt.

 133. Jeg nyder til hver en tid en flat white. Der er ikke nær så meget mælkeskum som i en cappucino, og den er ikke lige så “mælke fortyndet” som en cafe latte. Til gengæld er den heller ikke nær så stærk som en cortado eller machiatto, og så får du også lidt mere kaffe end en enkelt slurk. Der er mange meninger om flat white herfra, men måske også derfor, at den er en favorit!

 134. Capppuccino! Det er svært at lave en god cappuccino derhjemme uden det rette udstyr, så det kunne være skønt!

 135. Faktisk.. så drikker jeg slet ikke kaffe 😀 men jeg vil forfærdelig gerne servere mine gæster en god kop kaffe, og ikke bare en omgang tarvelig pulverkaffe 🙂

 136. Ja for filan!! Den gamle maskine er træt og udkørt!! Min yndlingskaffe er en latte lavet på ciocattino og sødmælk mums!!

 137. Min yndlings kaffe er helt klart en lækker caffe latte, som man kan købe sig til nede hos en god barista. Det kunne være så fedt, hvis jeg kunne lave sådan en kop hjemme ved mig selv i stedet for, at jeg altid skal ud af døren inden. OG så står jeg virkelig og mangler en kaffemaskine lige nu, da jeg lige er flyttet hjemmefra! 😀

 138. En hvilket som helst kaffe duger for mig om morgenen, men de morgener som har lidt ekstra tid står i lattens tegn. Og har ønsket mig en Nespresso maskin længe, men min kæreste vil ikke. Men han kan ikke sige noget, hvis jeg vinder en

 139. Der er ikke noget som en kop Americano med en lille smule mælk, som kan få mig op om morgenen og kvikke mig op i løbet af min studiedag, hvor hovedet godt kan hænge lidt over bøgerne en gang imellem ☕☕

 140. Min bedste kaffe er der tit, i rigelige mængder, blød og cremet med masser af sødmælk, gerne øllingegårds økologiske, TAK

 141. Jeg er aller mest til en lækker latte og ville da være skønt at kunne lave det på sådan en skøn maskine!

 142. Min bedste kop kaffe er en flat White, der nydes en tidlig morgen, mens børnene langsomt vågner☕️☀️

 143. Flat white fordi der smager fantastisk og minder mig om alle mine ture til Australien, hvor denne kaffe er drukket som det mest almindelige overalt 🙂

 144. For mig er der intet bedre end at starte morgenen ud med en stærk ekspresso. Hvis der derimod er tale om et cafébesøg med vennerne er det latten, der bestilles

 145. Jeg er mest til iskaffe. Men om morgenen hvor man gerne vil have noget varmt står den på en latte ☺️

 146. Faktisk kan jeg slet ikke lide kaffe Men det skal mine gæster ikke bøde for, og jeg synes det kunne være dejligt at byde dem på en lækker kop af deres yndlingskaffe, når de er her.

 147. Min egen favorit er helt klart en luftig og lækker latte – men så er det jo heldig af Nespresso vidunderet også kan trylle en fantastisk Americano som er min bedre halvdels favorit

 148. Jeg elsker elsker elsker en god americano med varm mælk til og er med to små børn godt og grundigt afhængig af det:-) Min nuværende maskine er lige ved at miste pusten og det ville derfor være SÅ perfekt at få den erstattet med en ny lækker Lattissimo.

  1. Altså Iskaffe er selvfølgelig med en dobbelt espresso. Og med de dejlige kapsler Nespresso producerer specielt til formålet

 149. Når det er hygge og eftermiddag elsker jeg en god cappuccino,efter en stor middag er det skønt med en stærk espresso

 150. En lækker kop cappuccino er helt klart min yndlings.☕️ Krydser fingre og håber at jeg har heldet med mig.

 151. Jeg elsker cafe latte. Jeg har stadig ikke fået anskaffet mig en kaffemaskine, der kan lave latte, så jeg vil blive lykkelig, hvis jeg vinder

 152. Jeg vil helt vildt gerne have den, fordi har altid gerne ville have en, også når den er SÅ nem at bruge

 153. Americano til hverdag, hvis det skal være ekstra lækkert, så er en cremet cappuccino klart at foretrække ☕️

 154. Jeg er stadig nybegynder i forhold til at drikke kaffe, men kan godt lide at drikke en Mocha hvis jeg lige trænger til et koffei boost. Min kæreste er derimod rigtig glad for særligt latte, og jeg ville rigtig gerne kunne forkæle ham med en lækker kaffemaskine og morgenkaffe, når vi snart flytter i lejlighed sammen! 🙂

 155. Jeg ELSKER en cremet cappucino! Da jeg ikke drikker mange kopper kaffe ad gangen, ville denne lækre maskine være helt perfekt

 156. Fantastisk præmie
  Jeg er fan af kaffe ☕️
  Specielt en hjemmelavet cremet cafe latte
  Jeg har en nespresso maskine der er flere år gammel og den trænger bestemt til en udskiftning
  Den kaffeglade sygeplejerske

 157. Uh – det er lidt forskelligt Om morgen sætter jeg pris på en god stærk Americano ! Men om eftermiddag er en cremet cappuccino lige sagen.
  Krydser alt hvad jeg har

 158. Jeg ELSKER en god cappucino med dobbelt shot – jeg er dog også sucker for en stærk espresso, hvis det skal gå hurtigt!

 159. Jeg er på barsel, så lige nu er cafe katten den foretrukne. Den kan sluges i en fart, så jeg hurtigt kan få mit koffein-fix. Hvis der er tid til nydelse, så er cappucino bestemt det bedste.

 160. Hej Cecilia.

  Oookay, fed konkurrence!!
  Jeg drikker helst en god, stærk cappuccino (uden det der misforståede kakaodrys på toppen. Bvadr!!)
  Jeg når sjældent at få en kop morgenkaffe, inden jeg skal ud af døren og lege skolelærer hele dagen, så det ville viiiirkelig være fedt med en maskine, der kunne sende mig godt afsted 😉

  Venlig hilsen Sarah

 161. Normalt er jeg mest til en god flat white, men efterhånden er jeg begyndt at drikke espressoer!

 162. Jeg selv elsker en god latte og min mand elsker espresso, så vi ville blive vildt glade for at vinde denne fantastiske præmie

 163. Jeg elsker Nespressos kapsel, der hedder “Dulsão Do Brasil”, da den har en sød og blød smag. Jeg tilsætter dog altid en smule pisket mælk, da det gør den dejlig cremet ☕️

 164. Er til god kaffe med lidt mælk, men allermest til kaffe 25 sekunder efter jeg slår øjnene op – hvis det er det man kan sige det hedder kl. 05 .

 165. Man går aldrig galt i byen med en Americano, men en god cappuccino til weekenden er virkelig heller ikke at tage fejl af!☕️

 166. Er vild med Kaffe latte, især lavet på Nespressos lilla kapsel som jeg aldrig kan huske navnet på, men min maskine er ved at have tjent sin værnepligt så en den her ville være skøn at have stående!

 167. Jeg elsker en skøn kop cappuccino. Den er med til at forskønne dagen.
  Har vildt længe drømt om at eje en Nespresso maskine, så det bliver meget nemmere -og smuk er den jo også…

 168. Wauw en lækker maskine Hjemme drikker jeg almindelig kaffe uden “tilsætning”. Ude bestiller jeg gerne cappuccino ❤️

 169. Jeg ææælsker en varm cremet latte. Der er intet som at stille i stilhed om morgenen med sin kaffe inden resten af huset vågner.

 170. Jeg elsker latte og cappuccino, men har også en stor kærlighed til filterkaffe fordi det minder mig om min mormor og morfar.

 171. Jeg elsker alle former for kaffe men en lækker kop cappucino, så er jeg i den 7. himmel☕️

 172. Der er ikke noget bedre end at starte dagen med en god cafelatte, med en god cremet mælkeskum

 173. Jeg elsker en café latte. Men en Kop sort kaffe skader dog ikke! Lækker konkurrence! ☕️

 174. Min kæreste og far til min søn elsker en god americano ☕️ Og hvis jeg vandt – ville den helt klart gå til ham ❤️

 175. Elsker næsten alle slags kaffe, men jeg er mest til en stor stærk americano! Hvis der skal være mælk i så bliver det en flat white! 🙂

 176. En god cremet cappuccino er den bedste måde at starte dagen på. Og til sommer en god iskaffe på altanen (hvis det bliver sommer i år)

 177. Jeg er virkelig en kafoman – hedder der ikke det når man elsker kaffe ? 🙂
  Jeg nyder virkelig en dejlig cremet kaffe latte med hasselnød sirup når vi virkelig skal kræse om smagsløgnene 🙂

 178. Jeg elsker en cappuccino. Det er min aften treat instedet for noget sødt. Ville elske at kunne lave en så lækker kop kaffe hver dag ☺️

 179. Jeg er stadig kaffe”baby”, så min foretrukne må være en lækker, cremet latte, med vaniliesirup. Jeg skal stadig helst ikke kunne smage kaffen, men behøver koffeinen her i specialeræset.
  Min kæreste derimod skal have sin kaffe sort, som natten og stærk nok til at smelte koppen, hvis ikke han drikker den hurtigt nok. Opposites attract 🙂

 180. Jeg er klart til en lækker vanilje latte Den maskine ville pynte i mit “mor til 3”-liv jeg fører nu!

 181. Jeg er til espresso nogengange især om morgenen gerne macchiato – men altid god stærk. Krydser fingre for st vinde denne skønhed. Kh Pernille

 182. Jeg kan bedst lide en creme latte på de dage hvor det skal være rigtig lækkert ☕️

 183. Mega fedt konkurrence! Super flot maskine!! Min yndlingskaffe er cappuccino. Det ville være perfekt gave til min kæreste, hvis jeg vinder det!!! Tak 🙂

 184. Min yndlings er en cappuccino med lidt rørsukker drysset på. Eller en espresso med en lille smule mælk. Helst en dulsau fra nespresso!

 185. Sikke en præmie! Herhjemme vil der blive lavet mange espresso og mindst lige så mange latte. Ville elske at have den stående☺️

 186. Super fed giveaway! Jeg kan ikke selv lide kaffe, men vil rigtig gerne forkæle min kæreste med hans yndlings – en cappochino ♥️ Og så kan det jo være at jeg selv kan lære at drikke det.. med tiden.

 187. Jeg elsker en god cortado med en god arabica bønne. Det kan heldigvis klares med det fantastiske vidunder af en maskine dér…

 188. Hold da helt maule, en giveaway Jeg har længe været fan af din blog, og endnu længere tid af kaffe. Kaffe er noget, som jeg elsker at bruge i mine kager og desserter, og den daglige cappuccino er et must

 189. Jeg kan lide alt kaffe, haha. Men intet slår en stærk cappuccino om morgenen med en croissant, præcis som italienerne gør det.

 190. Jeg er vild med en god cappuccino – en god kop kaffe som er perfekt til venindehygge, familiehygge og ene-hygge. Den her maskine ville min kæreste også elske, og det ville være den perfekte forsinkede fødselsdagsgave

 191. Min yndlingskaffe er cappucino. Lækker kaffe og lidt for avanceret at lave hjemme i køkkenet uden det rette udstyr. Den vil passe perfekt ind hos os, den fine kaffemaskinen:-)

 192. Jeg er til en fantastisk latte med en let blød skum på toppen. Om sommeren (eller når jeg drømmer om sommer) er det den lækre iskaffe med koldt skummet mælk og vanillesirup der er favoritten

 193. Jeg er selv ret vild med den klassiske Caffè latte og gerne med et lille drys kanelsukker førhen drak jeg sort kaffe, men det kan min mave desværre ikke længere lide, og hvad er så federe end en kaffemaskine der fikser den rigtige mængde mælk og tilmed skummet den
  – PS. Lille fun fact : når jeg er ovre den her influenza, så skal der laves laves dine cupcakes med oreo, men som bradepande-kage, den elsker studiegruppen nemlig. Det var derfor jeg gik herind og så dette fantastiske opslag.

 194. Super flot maskineMin yndlingskaffe er helt klart en iskaffe, som efter min mening kan nydes året rundt. Til hverdag nøjes jeg med kaffe med fløde.

 195. Jeg er til den knaldsorte americano, og har været det siden alternativet var pulvermælk i Japan. Så lærer man ret hurtigt, at sætte pris på en lille sort.
  Krydser fingre

 196. Øjj, den gad jeg godt vinde, da min gamle nespresso er ved at stå af, og jeg kan ikke leve uden min morgen-latte 🙂

 197. Ej hvor er den smuk Jeg drikker overhovet ikke kaffe men bruger en kop i ny og næ til kagen, Den du nok ved, og der vil maskinen være fantastisk i størrelsen. Min mand er dog rigtig glad for kaffe, hans indbygning kaffemaskine synger dog på aller sidste vers så jeg er sikker på Nespresso maskinen her vil være velkommen. Han drikker mest Almindelig lungo men er også glad for en stærk espresso ..

 198. Hvor er det bare en fin giveaway og nøj den er flot Min ynglings kaffe er helt sikker en latte macchiato ❤️

 199. Det er filme en lækker præmis OG vores gamle Senseo er lige stået af. Jeg er så klar til at opgradere
  Jeg kan allerbedst lidt cappucino

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.