Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Man kan bruge penge på mange fjollede ting, når man er passioneret kagebager. Det ene øjeblik er man dybt opslugt af en bagevideo man tilfældigvis scroller forbi på Instagram, og haps, så er der klikket en ny bageform hjem. Det næste øjeblik falder man over noget farverigt pyntegrej, og haps, så er der bestilt spiseligt glimmertingeltangel.

Men nu har jeg altså fundet det aller-aller fineste pynt til kager, som I nok kan regne ud at jeg slet ikke kune leve uden. Krymmel! Og det er ikke hvilken som helst slags krymmel som man kan købe i ethvert supermarked, nej, det er de fineste krymmelblandinger i gudesmukke farver og med forskellige små krymmelmønstre og -former.

Fra venstre mod højre: White Wedding Sprinkles (her*), Sweetie Pie Sprinkle Mix (udsolgt, men lignende her*), Flower Blend Mix Sprinkles (udsolgt, men lignende her*), Frosted Berries Sprinkles (her*), Celebration Mix Sprinkles (udsolgt, men lignende her*), Cosmic Unicorn Sprinkles (udsolgt, men lignende her*).
*alle links er reklamelinks

Jeg har delt lidt billeder af mit nye krymmel på min Instagram, og jeg skal love for at jeg har fået SÅ mange henvendelser fra jer, hvor I spørger hvor jeg har købt det. Så jeg syntes det fortjente et blogindlæg for sig selv. Jeg vil så gerne dele min krymmelkærlighed med jer. Mere krymmel til verden!

Jeg har endnu ikke fundet danske webshops, der sælger så fint krymmel som dette, så jeg har tyet til et af mine yndlingssteder for at finde lige det jeg søgte; nemlig Etsy. Jeg har købt mit krymmel fra hhv. BakingTimeClub og BettyBakerCo, der begge er Etsy-shops der holder til i England. Så der er altså ikke told på fragten, og forsendelsen går virkelig hurtigt. Forresten er der for tiden UDSALG hos BettyBakerCo, så det er da fjollet ikke lige at se, om der kunne være noget der frister.

Disse krymmelblandinger bliver lavet i begrænsede oplag. Derfor går der aldrig længe inden en særlig krymmelblanding er udsolgt. Jeg følger de forskellige “krymmelbutikker” på Instagram, så kan jeg se når de laver nye blandinger og kan dermed følge med i hvornår der kommer nye fine ting i deres butikker. Som I kan se i mine ovenstående links under billedet er mange af de krymmelblandinger jeg købte i december, allerede udsolgt. Det går stærkt! Jeg har derfor forsøgt at finde links til andre fine krymmelblandinger der minder om mine i farver og former. Jeg håber I kan lide dem <3

Om “reklamelinks”: Hvis du køber et produkt via et af mine links, så tjener jeg en (meget) lille kommission. Jeg linker kun til produkter jeg selv bruger og som jeg varmt kan anbefale. Du får stadig samme gode produkt til samme gode pris som hvis du købte den ad andre veje, men på denne måde får jeg lov at tjene en lille procentdel, hvilket er med til at støtte mit arbejde.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (6)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Hvor er det fint! Tak for links!
  Er de store runde kugler i krymlet sukker hele vejen igennem ? Eller evt chokolade/andet ?
  Jeg syndes ik det er så behaligt at bide i sådan en sukkerkugle 🙂 men nogle gang kommer fint krymmel frem for komfort he he

  1. Selv tak <3 Uh godt spørgsmål! Umiddelbart smager det som sukker hele vejen igennem. Men synes ikke det er så stenhårdt som man har oplevet det kan være andre gange. Men du har helt ret, nogle gange (altid i mit tilfælde) kommer pænt krymmel frem for komfort haha 😉

  1. Jaaa jeg kender det godt – hun laver simpelthen det fineste krymmel! <3 <3
   Jeg tænker bare når det sendes fra Canada, at så kommer der told på når det kommer til Danmark :-/ Det ender ofte med at blive alt for dyrt...

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.