Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen


Jeg er vild med at læse random facts om de bloggere og Instagrammere jeg følger. Det er så underholdende, sjov og egentlig også ligegyldig læsning, haha.

Så jeg har nedfældet 10 helt tilfældige facts om mig – der ikke handler om mit forhold til kager og kagebagning – så I kan lære mig lidt bedre at kende. Vi holder ved 10, ik? Kan være der kommer flere til en anden gang.

Lad os kaste os ud i det: 10 facts om mig.

 1. Jeg græder når jeg griner. Meget. Det er både med strømme af salte tårer og hulkelyde.
 2. Jeg er det vildeste rodehoved og skammer mig på daglig basis over mine manglende evner/overskud til at få styr på det evigt tilbagevendende rod.
 3. Jeg er stor forkæmper for respekt for ophavsret, og har bl.a. skrevet denne artikel om emnet.
 4. Jeg ved ikke hvad jeg vil være, ”når jeg bliver voksen”. Lige nu lever jeg af at blogge og skrive om mad, og det er dejligt og spændende nu, men jeg kan ikke se mig selv som blogger 10 år ude i fremtiden. Jeg skal helt sikkert lave noget hvor jeg gør brug af min uddannelse (cand.mag. i islamiske studier), men er vildt bange for hvad det kommer til at betyde for mine karrieremuligheder at jeg har været så lang tid væk fra det felt. I mit næste liv vil jeg dog være keramiker og have mit eget lille studie.
 5. Jeg tog først kørekort sidste år, altså som 28-årig. Følte aldrig rigtig jeg havde haft brug for et kørekort, og derfor udsatte jeg det hvert år. Til gengæld var jeg en mønsterbilist lige da jeg havde fået kortet! Lige efter jeg havde fået kørekortet havde jeg lånt min svigermors bil, der har et helt crazy koblingspunkt, og jeg gik i stå i et lyskryds så bilen bag mig dyttede helt vildt aggressivt. Jeg blev så skræmt, og har ikke haft lyst/mod til at køre bil igen siden.
 6. Jeg får så slemme tømmermænd at jeg for mange år siden besluttede mere eller mindre at holde op med at drikke. Mine tømmermænd starter allerede kl. 22 hvis jeg har drukket første genstand kl. 18, og så er det af den slags der varer minimum 36 timer, hvor jeg virkelig tror jeg skal dø.
 7. Jeg er en (selvudnævnt) mester i smalltalk med fremmede mennesker, og tager gerne en snak med den ældre dame foran mig i kassekøen eller med ekspedienten i tøjbutikken. Det er en arbejdsskade efter at have været tjener i mange år mens jeg studerede. Det er et hårdt job, men det giver sgu gode people skills.
 8. Jeg drømmer om at undervise/vejlede børn, der har brug for en reservestoresøster/mentor. Der er virkelig ikke noget mere givende end at være sammen med unge mennesker og hjælpe dem til at shine. Jeg har mange års erfaring som lektiehjælper for Dansk Flygtningehjælp, men måtte stoppe under min graviditet. Men nøj hvor jeg elskede det!
 9. Jeg har en forholdsvis stor og farverig tatovering af tre svaler på indersiden af min overarm. De tre svaler i tre forskellige størrelser repræsenterer mine tre yngre søskende. Tatoveringen er efterhånden mange år gammel og jeg er mindst lige så glad for den nu, som da jeg fik den. Den gør mig virkelig glad, hver gang jeg får øje på den.
 10. Jeg synes det er meget flovt hvis folk skal se mig begå en fejl. F.eks. hvis jeg cykler ned ad en vej og indser jeg er cyklet for langt, så cykler jeg hellere videre og tager en omvej for at komme tilbage, end at vende om på stedet. Eller hvis jeg sidder i metroen og indser jeg skulle have været af ved det stop den holder ved nu, så vil jeg hellere køre et stop videre og tage metroen tilbage, end jeg vil rejse mig op og løbe mod dørene.
copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (4)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Haha jeg har det på præcis samme måde som nr. 10 – og jeg er også et pinligt stort rodehovede dejligt ikke at være den eneste haha!
  Ift. din uddannelse synes jeg, det lyder enormt spændende og har et lillebitte fag-agtigt spørgsmål; forleden havde jeg en diskutioner med min svigerfar om islam, da jeg altid synes, den stilles i et dårligt lys. Men der er jo også mange gode kvaliteter i religionen, såvel som i de fleste andre. Vi endte med at blive enige om, at vi begge reelt vidste for lidt om islam, til at have en tilbundsgående snak om emnet, hvorfor jeg har sat mig for at finde en bog, der kan oplyse os. Dog er det svært at finde en neutral bog om islam, der ligesom kan give en “introduktion” uden at blive en lærebog. Har du tilfældigvis et godt bus på en sådan bog?
  Jeg ved godt at det er totalt off topic, men forsøget værd
  Jeg er forøvrigt også vild med sådanne indlæg og i særdeleshed vild med dig og din blog (og Selma!) ❤️

 2. Skyyyynd dig ud i bilen og kør en tur! Der er idioter alle steder, vejene inklusiv, og det tager lang tid at lære at køre bil. Jeg tog kørekort som 18-årig, men eftersom jeg ikke kørte regelmæssigt, følte jeg mig aldrig tryg og sikker i det. I sommer – 7 år senere – fik jeg job 50km fra hvor jeg bor. 100km på vejene om dagen hjælper på det! Det er så ærgerligt at lade kortet gå til spilde bare fordi andre er dumme. Så afsteeed! Glæder mig til insta story fra bilen inden afgang 😉

  1. Årh ja jeg ved det godt 🙂 Men vi har ikke nogen bil, så uanset ulysten til at køre eller ej, så er det lidt svært at få holdt kørslen ved lige. Det må komme på et senere tidspunkt 🙂

 3. Samme her for nr. 10 – jeg kan slet ikke lave fejl foran andre eller dumme mig, som fx at snuble – jeg kan blive rød i ansigtet op til en hel time efter det er sket

  Nogle gange tænker jeg på dengang jeg svarede forkert til hvad fin de siècle var da jeg gik på uni og krummer tæer … det er også kun 7 år siden jeg blev færdig med min kandidat

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.