Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Vi har fundet vores bryllupslocation!

Hej venner <3

Ville lige melde ind med et hurtigt fredagsskriv. Jeg er ved at boble over af ungpigeglæde, for i dag har vi nemlig (gen)set vores kommende bryllupslocation.

Jagten på det helt perfekte sted har været lang og keeedelig. Når man ikke er typerne der har lyst til et slotsbryllup, krobryllup, hotelbryllup eller what have you, så er der altså bare ikke mange alternativer tilbage. Især ikke hvis pengene er små (nogen har allerede overskredet budgettet på både kjole og sko, ahem), og kravet til geografi også er snæver. Så vi har faktisk ikke besøgt vildt mange steder, nu jeg tænker over det. De steder vi har været er vi gået skuffede fra.

Men hvad gør det, når vi har fundet vores drømmested. DrømmestedET.

Nogle af jer kan måske genkende stedet ud fra billederne. Men ellers så venter jeg lidt med at skrive mere om hvor præcis vi er endt. Jeg ville bare starte med at dele de første sneak peeks. Kan simpelthen ikke lade være.
Patrick og jeg er til lyse lokaler, råt interiør og en “nede på jorden”-stemning. Så da vi trådte indenfor på dette sted første gang tilbage i august kiggede vi bare på hinanden og var helt enige: Det her er stedet! Derudover er det et ufravigeligt krav, at maden skal være fuldstændig fantastisk, men den behøver ikke være anrettet med pincet. Vi kan godt lide langbordsmiddage og mad der serveres “family style”. Og det kunne vi få her. Da vi gik derfra, dengang tilbage august, fik jeg en klump i halsen idet vi lukkede døren bag os. Det føltes bare SÅ rigtigt.

Så sådan ser det ud. Vi er to (tre inkl. Selma) glade og forelskede mennesker, der er et skridt tættere på vores drømmebryllup. Der er stadig meget der skal arrangeres, købes, skaffes og laves, men vi er i god tid og ved godt mod.

Her skal vi giftes.

Det bliver så godt. Og jeg glæder mig som jeg sjældent har glædet mig før.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (9)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Hej Cecilia.
  Hvor ser det lækkert ud de lokaler i har fundet til jeres fantastiske dag. Og tillykke ❤️ hvor i København ligger lokalerne? Jeg synes ikke du har beskrevet det nogle steder i din tekst.

  1. Hej Rikke
   Ja er det ikke bare fint ❤️ Vi glæder os bare så meget! Jeg skriver et senere blogindlæg om, hvor det er. Hvis du ikke kan vente så send mig en mail aå skal jeg nok svare 🙂

 2. Sikke en skøn kommentar! Mange tak, Charlotte! Du har i øvrigt helt ret i det med bryllupskage 😉 Nu får vi se hvad vi ender med at vælge, når det kommer til kage. Og om vi overhovedet skal have en kage… 😉

 3. Ej hvor sjovt! Hvad gjorde så, at I valgte et andet sted? Synes faktisk der er en del steder hvor kuvertprisen ligger lige omkring niveauet her, men ingen steder så fine som dette <3

 4. EJ hvor dejligt! Jeg håber det var en skøn fest! Vi er helt sikre på at det er de perfekte rammer for vores bryllup <3

 5. Det er så lækkert et sted! Vi var også helt vilde med det, da vi kiggede på bryllupslokationer – hvilket faktisk er rigtig svært, hvis man gerne vil have et fedt sted i KBH, hvor kuvertprisen er overkommeligt!

 6. Åååhh sikke en dejlig fornemmelse at have I kroppen…….præcis sådan skal det være ❤️ Er helt vild med sætningen “jeg glæder mig som jeg sjældent har glædet mig før” ❤️❤️
  Skønne lokaler der vil matche en “nøgen” bryllupskage helt perfekt ☺️

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.