Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Last minute julegaveidéer til kagekøkkenet

1) Margretheskåle (her*), 2) Infrarødt termometer (her*), 3) Le Creuset æbleskivepande (her*), 4) Kogebøger (her, her og her*), 5) Kvadratisk tærteform (her), 6) Dejskrabere fra Rosti Mepal (her*).
*reklamelinks

Har du ikke fundet alle julegaverne endnu, så har jeg her samlet en række super gode idéer som vil glæde enhver køkkenentusiast og kagenørd. Fælles for alle idéerne er, at du kan nå at få dem inden jul, hvis du altså handler hurtigt.

Her er idéer inden for både det lille og det store budget. Til nybegynderbageren og til bagenørden. Det er køkkenting som jeg enten ejer (og er mega glad for) eller som jeg brændende ønsker mig.

  1. Man kan ikke få for mange Margretheskåle, vel? Jeg tror måske min samling er oppe omkring 10 skåle i forskellige størrelser. Find den fine klassiske skål her (reklamelink).
  2. Mit eget bagetermometer er gået i stykker (man skal ikke stikke det ned i en dej i røreskålen mens piskeriset kører), så jeg er på udkig efter et nyt. Det må gerne være et smart infrarødt et af slagsen, så jeg slipper for flere piskerisulykker… Jeg har kig på dette termometer fra Blomsterbergs (reklamelink), som i øvrigt er på tilbud.
    Termometeret kan leveres inden jul hvis man handler inden d. 21. december.
  3. Som I måske kan se i mit forrige indlæg er jeg bidt af æbleskiver for tiden. Forud for min æbleskivebesættelse googlede jeg vidt og bredt og rådførte mig blandt køkkeneksperter, for at finde den bedste æbleskivepande. Svaret var Le Creuset (reklamelink). Så jeg var en tur forbi deres butik og købte deres flotte æbleskivepande, og jeg forudser at det er begyndelsen på et langt og frodigt kærlighedsforhold. Vi er i hvert fald kommet godt fra start, æbleskivepanden og jeg. Den er ikke helt billig, men til gengæld er det det bedste kram på markedet, og så er der i øvrigt livstidsgaranti.
  4. Man kan aldrig få for mange kogebøger! Min seneste kogebogsnysgerrighed har jeg bl.a. kastet på denne kagebog, som min dygtige veninde Ditte i øvrigt har taget billederne til. Så har jeg i øvrigt i sinde at lære at bage brød, og det skal denne bog (som i øvrigt er på tilbud) hjælpe mig med. Og til sidst er der denne bog, som jeg før har skrevet lidt om hvor meget jeg sukker efter.
  5. Denne smukke kvadratiske tærteform er da til at dø for! Efter min mening fungerer tærteforme, hvor man kan tage bunden ud, bare bedst. Livet er simpelthen for kort til at bakse med at forsøge at få den nybagte tærte ud af formen uden at være livræd for at knække tærtens kanter. Giv tærteformen til en af dine bageglade bekendte, og han/hun vil med garanti byde på tærte næste gang i ses. Det er win/win for begge parter!
  6. Jeg har mange gange talt varmt om dejskraberne fra Rosti Mepal (reklamelink). Jeg har køkkenskuffen fuld af dem, og efter min mening kan man ikke få for mange, og heller ikke for mange forskellige størrelser. Det er kram, der bare holder! Jeg har udsat mine dejskrabere for høje temperaturer, for forskellige konsistenser, for opvaskemaskine og jeg ved ikke hvad gennem mange, mange år, og de er stadig så gode som nye. Derfor er netop disse dejskrabere mine absolutte yndlings, og jeg anbefaler dem til alle!

Hvad ønsker DU dig af køkkenrelevante sager? Jeg savner endnu mere inspiration og gode idéer, så skriv endelig en kommentar med dine køkkenønsker.

Jeg står 100% inde for de produktanbefalinger jeg giver. Når du køber gaver via et af mine reklamelinks modtager jeg en (meget) lille kommision, og dermed er du med til at støtte det jeg laver, så jeg fortsat kan glæde mine læsere med gratis opskrifter og køkkenfifs.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (2)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

    1. Haha det har jeg endnu ikke testet! Men sandsynligvis bliver det dejskraberen der kommer intakt ud af det møde 😉

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.