Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Det er sæson nu! Her er mine fem favoritter med jordbær

Copenhagen-cakes-Jordbaer

Jordbærsæsonen er her endelig! Jeg havde lyst til først at skrive “jeg ELSKER jordbær”, men slettede det igen. For hvem elsker ikke jordbær? Helt ærligt…? Det er tæt på verdens bedste ingrediens i kager og desserter, og derfor mener jeg det er på sin plads med en hyldest til mine fem bedste jordbæropskrifter fra bloggen.

Jeg håber de kan inspirere jer til at komme i gang med jeres favorit-jordværbagværk <3

Men sådan noget med at inspirere, det går jo begge veje. Så gør mig lige en kæmpe tjeneste og smid en kommentar herunder med jeres yndlings-jordbærbagværk/-dessert/-is. Jeg vil glæde mig til at læse om jeres jordbærfavoritter, og jeg er SÅ hooked på at komme i gang med endnu mere jordbærbageri!

Oreo jordbær cheesecake

CHEESECAKE MED JORDBÆR OG OREOS
Opskriften her er ikke kun en af mine favoritter – det er også jeres, for det er nærmest hver måned min mest besøgte opskrift. Og det er der altså en grund til, for det her er en kage som man (i hvert fald jeg) kan spise igen og igen. Jeg ELSKER cheesecakes! Og hvis den er nem at lave, flot at se på og smager af sommer og fest, så er jeg solgt!

Få opskriften her.

JORDBÆRTÆRTE
Of course, denne sommerklassiker SKAL selvfølgelig med på min jordbærhitliste. Ingen sommer uden jordbærtærte, vel? Jeg spiser egentlig jordbærtærte året rundt. Indrømmet, jeg køber den i portionsstørrelse nærmest hver gang jeg går forbi Lagkagehuset – den er SÅ lækker! Men når det er jordbærsæson og de danske jordbær er allersødest og allerskønnest, så laver jeg min jordbærtærte selv. Og det her er altså min favoritopskrift <3

Få opskriften her.

JORDBÆRMILKSHAKE
Når den søde tand melder sig og det bare skal gå super hurtigt at bikse en dessert sammen, så er milkshake svaret på mine bønner. Når jeg laver milkshake er det som regel en hurtig miskmask af ting jeg har i min fryser, men her i jordbærsæsonen er jeg allerhelst hooked på en iskold og sød jordbærshake.

Få opskriften her.

Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-jordbaer-doughnuts-donuts-9-2

DOUGHNUTS MED JORDBÆR
Jeg eeeelsker at lave doughnuts. Jeg laver dem altid i ovnen – det der gejl med friture, det har jeg ikke turdet kaste mig ud i endnu. Måske snart. Men indtil videre, så bliver det doughnuts af den ovnbagte slags, for de er så nemme at lave. Disse doughnuts har jeg lavet med frysetørret jordbær i dejen, for dejen bliver for våd med “ægte” jordbær i. Men derfor synes jeg nu alligevel de fortjener en plads på min jordbær-top-5!

Få opskriften her.

Jordbærsorbet

JORDBÆRSORBET
Sommer = is. Ikke? Jeg har allerede mistet overblikket over, hvor mange is jeg har indtaget denne sommer. Det er farligt når man bor på Islands Brygge og har så mange gode isbutikker lige i “baghaven”. Min post-graviditetsmave har vist heller ikke specielt godt af at blive fodret med så mange kalorier, haha!
Hvorom alting er, så har jeg mange gange proklameret, at den bedste is helt sikkert er den, man selv laver. Og det står jeg stadig ved! Så her får I min allerbedste opskrift på sommerens lækreste jordbærsorbet. Jeg har serveret isen på en lille “rede” af brændt hvid chokolade, som jeg er lettere afhængig af. Prøv engang at lave det til, så forstår I helt sikkert hvorfor <3

Få opskriften her.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.