Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Min mættende morgensmoothie

Mine morgener er aldrig rigtig præget af nogen særlig rutine. Det samme gælder min morgenmad. Nogle uger er jeg tosset med A38 og müsli, andre uger er det brød med pålæg osv. Men for tiden stiller jeg morgensulten med smoothies. Hver dag.

Denne smoothie er sød og lækker, og samtidig sund og mættende. Det gør mig glad! Den er hurtig at lave, og rengøringen af blenderen taget et splitsekund efterfølgende, så i det hele taget er jeg rigtig glad for at have “opdaget” denne opskrift.

Smoothien består af bananer og dadler tilsat lidt kakaopulver. Den smager næsten milkshake-agtigt. Jeg tilsætter nogle havregryn og loppefrøskaller for at få ekstra fibre og rigtig god mæthedsfølelse. Du kan selv bestemme hvor meget af hver af elementerne du vil tilsætte. Brug mælk til at få den rigtige konsistens – og her kan du selvfølgelig bruge almindelig mælk eller en hvilken som helst form for plantemælk.

Ingredienser (til 1 stort glas)
100 g frossen banan i skiver
5 dadler uden sten
2,5 dl mælk
2 spsk usødet kakaopulver
1 spsk havregryn
1 spsk loppefrøskaller

  • Alle ingredienser blendes sammen indtil smoothien er cremet og uden klumper. Tilsæt evt. mere mælk efter behov.
copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.