Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Copenhagen Cakes er kommet til Asien…

… nærmere betegnet Sydkorea!

Uh, jeg har holdt på hemmeligheden så længe, at jeg nærmest havde glemt alt om det. Kort efter min kogebog Copenhagen Cakes udkom herhjemme, helt tilbage i foråret 2015, blev jeg kontaktet af et Sydkoreansk forlag der gerne ville udgive bogen på koreansk. Tilladelserne blev givet, og så gik processen ellers i gang. Det med at oversætte en kogebog, og ikke mindst indhente yderligere tilladelser til rettigheder fra fotograf, grafiker m.fl., det er ikke bare “sådan lige”.

Hvorom alting er, så blev jeg i starten af 2017 tagget på et billede på Instagram. Et ret vildt billede. Her var der en Sydkoreansk Instagrammer, der havde lagt et billede ud af min bog. På koreansk. Det var et vildt øjeblik! Nu var bogen altså ude!

I mellemtiden har jeg så modtaget en håndfuld eksemplarer af bogen i den koreanske version, og jeg er så stolt jeg næsten sprænges! Jeg synes (stadig) den er så fin, så fin. Omend jeg ikke forstår noget som helst af hvad der står, så har det Sydkoreanske forlag formået at bevare hele stemningen og “den københavnske sjæl”, som jeg sætter så meget pris på ved bogen.

Copenhagen-Cakes-Sydkorea-SouthKorea-2 Copenhagen-Cakes-Sydkorea-SouthKorea

En virkelig sød læser ved navn Helene, der er bosat i Daegu i Sydkorea, sendte mig forleden en mail fordi hun havde været forbi en boghandel og set min bog ligge der, blandt alle de andre fine Sydkoreanske kagekogebøger. Det er altså noget der varmer! Helene skrev samtidig til mig, at “skandinavisk design og livsstil er på vej frem herude, og det bliver brandet helt vildt. I byens nyeste varehus (som vist er verdens største), er der fyldt med Royal Copenhagen, Kähler og Y-stole. Og så er de vilde med lagkager og flot dekoration, så det tegner godt for din bog“.
Jeg krydser i hvert fald fingre for, at Copenhagen Cakes får medvind i det store udland.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.