Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Cookies – mine 5 favoritopskrifter

Cookies-copenhagen-cakes-favoritopskrifter

I bloggens 5½-årige levetid er der blevet bagt mange cookies her i kagekøkkenet. Rigtig, rigtig mange.

Og jeg er ret så sikker på at I nok forstår mig når jeg skriver, at cookies også er et fint lille stykke bagværk, man ærlig talt aldrig bliver træt af. Jeg bliver lige begejstret hver gang jeg hiver en bageplade varme cookies ud af ovnen, og  cookieduften spreder sig i hele lejligheden.

Her har jeg samlet en lille oversigt over fem forskellige opskrifter, på utroligt lækre sprøde og knasende cookies, som jeg gerne bager igen og igen.
Enjoy <3

Copenhagencakes-toms-chokolade-moerk-maelk-cookies

COOKIES MED MØRK MÆLK OG HASSELNØDDER
Disse helt klassiske og sprøde cookies kom til verden i et samarbejde med Toms Chokolade, hvor jeg skulle bruge deres nye variant “Mørk Mælk” i en kageopskrift. Opskriften endte med at blive så lækker, at jeg sidenhen har brugt den mange gange.
Find opskriften her.

Copenhagen-cakes-cookie-dough-sandwiches-2

COOKIE-SANDWICHES MED CREMET COOKIE DOUGH-FYLD
Forbered dig på at komme i cookie-himmelen! Disse cookies indeholder cookies i de to absolut bedste former: Bagt og ubagt! Det er så syndigt at det næsten burde være forbudt, men ÅRH hvor er de bare lækre.
Find opskriften her.

Copenhagen Cakes Cookies

COOKIES MED CHOKOLADE OG PISTACIENØDDER
Er man ikke den store fan af hasselnødder (de kan være ret så smagsovervældende i et lille fint bagværk), så er der heldigvis mange andre lækre nødder der kan bruges som erstatning. Her har jeg lavet en cookieversion grønplettet med de fineste pistaciekerner.
Find opskriften her.

Triple Chocolate Chip Cookies

TRIPLE CHOCOLATE CHIP COOKIES
Overskriften siger vist det hele. Dette er en cookies til alle mine med-chokoladeelskere derude. I denne opskrift har jeg vendt både mælkechokolade, mørk chokolade og hvid chokolade i cookiedejen. Og resultatet blev fuldstændig himmelsk!
Find opskriften her.

Pistachie cookies

PISTACIECOOKIES
En cookie helt uden chokolade, men stadig med masser af crunch og uimodståelig grøn pistachie. Disse er så lækre til kaffen eller når den søde tand lige melder sin ankomst.
Få opskriften her.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (2)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

  1. Hold da op nogen lækkerier du laver 😮
    De må jo alle prøves wow 🙂
    & virkelig dejlig nytænkende.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.