Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

VIND // Kogebogen “Den Store Bagedyst – de bedste opskrifter fra sæson 5”

Sad I også klistret til skærmen hele efteråret da der var Den Store Bagedyst på tv? Jeg var i hvert fald én af dem, der fulgte programmet nærmest religiøst, og jeg var inderligt fan af Sune hele vejen igennem. Så der var pige-hvin og hoppende glæde her i stuen, da han velfortjent vandt hele baduljen.

Traditionen tro er der udkommet en kogebog med de bedste opskrifter fra sæsonen. Og det kan I tro, jeg er glad for! Der var godt nok mange af opskrifterne undervejs i tv-programmet, som jeg bare brændte efter at afprøve herhjemme. Især opskrifterne på eclairs (et af mine yndlingsbagværk, som jeg selv har lavet lækre opskrifter på her og her) er jeg meget utålmodig efter at få testet af.

Jeg har trukket i nogle tråde, og skaffet et par eksemplarer af bogen som I nu kan vinde. Og ved I hvad? Sune har faktisk signeret bøgerne! Så jeg vil vove at påstå, at der er mega god bagekarma i de her kogebøger. Og det er altså en rimelig sej ekstra julegave, hvis jeg selv sku’ sige det.

copenhagen-cakes-den-store-bagedyst-vind-giveaway-5

Én af bøgerne kan I vinde her på bloggen, og den anden bog udlodder jeg på min Facebookside. Og man må altså gerne deltage begge steder for at fordoble sine vinderchancer!

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar herunder, hvor du fortæller, hvorfor du skal være den heldige vinder af bogen. Eller hvem du ville give bogen til, hvis du vandt, og hvorfor.

Konkurrencen varer til og med d. 25/12 og vinderen findes ved tilfældig lodtrækning.
Husk at notere din email i det dertilhørende felt, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder! Og husk endelig også, at præmien kun kan sendes til adresser i Danmark.

Held og lykke, kære bagevenner <3

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (49)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Jeg elsker at bage, og mine veninder joker tit med at ville melde mig til bagedysten. Så det kunne være rigtig sjovt at afprøve nogle af deltagernes opskrifter 🙂
  Glædelig jul og godt nytår 🙂

 2. Jeg har for ca et års tid siden begivet mig ud i den helt store kage/bage rejse eller eventyr – og jeg elsker det!! Derfor kunne det være helt fantastisk med en masse nu inspiration og en masse god kagekarma.. jeg krydser fingre for at jeg er den heldige! Glædelig jul!

 3. jeg ville elske at vinde – så jeg kan få en masse ny inspiration til at det lækre jeg skal bage i mine fridage ✨

 4. Den vil jeg give mig selv
  Jeg elsker, at bage og glæde andre med det.
  Først på året deltog jeg i den lokale Imercos bagedyst, men vandt desværre ikke..

 5. Det ville blive en julegave til mig selv, er så dårlig til at få bagt – men elsker det og synes egentlig også selv mine kager er reeet så gode, når de endelig bliver bagt 😉

 6. Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg elsker at bage sammen med min mor. Min mor betyder alt for mig, og bagningen er noget af det, vi nyder at hygge med sammen! Vi har begge fuldt trofast med i Den store bagedyst alle sæsoner og elsker det fuldt ud! Det ville være fantastik at kunne lave de kager osv. som vi har set i denne sæsons Den Store bagedyst! 🙂

 7. Jeg vil rigtig gerne vinde bagedyst bogen til mig selv! jeg elsker at bage og vil altid gerne afprøve nye opskrifter. Med ønsket om en rigtig bageglædelig Jul.

 8. Den bog kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde. Jeg fik en fantastisk køkkenmaskine med al tilbehør til i fødselsdagsgave og det kribler i mine fingre for at bage alverdens ting og sager, så jeg kan få afprøvet alt det maskinen kan.

 9. Bogen kunne jeg godt tænke mig at vinde, fordi jeg for det første virkelig har beundret det Sune har lavet denne sæson. Har altid fulgt med i bagedysten, men synes det var virkelig godt i år. For det andet, drømmer jeg om selv at deltage i programmet en dag, så den gode kagekarme ville jeg da sætte pris på

 10. Den skal helt klart være til min datter og jeg – vi er vilde med kager. Når man er “junior” indenfor bagekunsten og kun 5 år gammel, vækker det lykke, når kreationen kan udvælges ud fra en kogebog med billeder 🙂

 11. Jeg vil mega gerne vinde bogen. Jeg er meget dårlig til bage, men jeg tror på øvelse og god vejledning kan gøre mestre. Takket være blog som Copenhagen Cakes har faktisk gjort at jeg under min barsel har lært at lave lækre samt præsentabel kager. Den store bagedyst er en stor inspiration for alle bageglade mennesker.
  Hvis jeg vinder bogen har jeg en god undskyldning overfor min mand, for at bruge mere tid på at bage.

 12. Det må være til mig selv, for jeg er virkelig ikke særlig god til kagebagning, men ville elske ❤️ at blive det !

 13. Jeg vil give den til min søster da det er hende der anbefalede mig at se Den Store Bagedyst – hvilket har givet mig mange timers god underholdning og inspiration til egne kreationer.

 14. Jeg ville helt sikkert beholde den, og håbe på, at kunne fremtrylle lige så smukke og fantastiske kager.
  Jeg ønsker dig en glædelig Jul og et fantastisk Nytår.

 15. Jeg ville gerne vinde bogen, da jeg elsker at bage og bruger så meget tid jeg kan på det. Dog kan det være svært altid at få tid til det når man har gymnasie ved siden af. Det ville være lækkert med lidt ekstra inspiration, og så er jeg mega fan af den store bagedyst. Plus så er der ikke altid råd når man har skole, og en masse julegaver der skal købes 🙂

 16. Min datter Rosa på 11 år skulle have bogen – hun elsker Den Store Bagedyst og vi følger troligt med hver gang. Hun ville elske at vinde bogen, og forhåbentlig blive endnu mere inspireret til at forsøge sig med bagning i køkkenet.

 17. Jeg vil elske at vinde bogen til mig selv, da jeg elsker at bage! Derudover synes jeg det vil være oplagt at invitere mine bageglade veninder hjem så vi kan bage sammen fra bogen

 18. Jeg vil forære bogen til min datter på 12 år
  Hun fylder 13 år d.1.1.17. og hun vil blive henrykt for at få sådan en bog.
  Vi sad alle “mand” og fulgte bagedysten helt trofast, og glæder os til nye afsnit
  Min datter var på bogmesse i nov. hvor hun mødte Sune, det gjorde stort indtryk.
  Hun har lige lavet vanilliekagedej, pebernøddedej og brunkagedej og lagt i vores køleskab.
  På torsdag vil hun bage honningkagerne færdig – så vores lille flittige bage vil elske at få sådan en bog
  Glædelig jul!!

 19. Jeg har en dejlig stor hobby med at bage, lave desserter, mad m.v. og jeg ville med glæde afprøve de opskrifter fra bagedysten som jeg har set hver uge trofast. Intet har måtte forstyrre de udsendelser

  1. Nyder at hente inspiration i bagebøger og vil helst sidde med en bog fremfor at bruge nettet. Bruger min me- time på at bageogvil derfor gi bogen til mig selv:)
   Selvom jeg ønskermig bage og opskrift bøger til jul, får jeg det aldrig , da giverne synes det er fesne gaveønsker. Så derfor vil jeg elske at sidde med denne bog

 20. Jeg ville forære bogen til min datter som er stor Bagedyst- og Sunefan. Hun er lige blevet 12 i fredags, men bruger gerne tid på at bruge timer på at bage kager hun har set i Bagedysten. Det ville være en julegave der slår alle andre gaver her i december 🙂

 21. Jeg elsker at bage og være kreativ – og bliver super inspireret af Den Store Bagedyst, så jeg ville elske at vinde bogen. Skal jeg vælge en at forære den væk til, må det blive Birgitte Kjærsgaard Jensen, som deler min bagepassion 🙂

 22. Jeg har fulgt ivrigt med i alle sæsoner og i år med mine to børn på 5 og 7. Så vil egentlig gerne vinde den til min mand,der har været meget overbærende – så kan han få lov at vælge hvilken kage jeg skal bage til ham

 23. Jeg vil gerne vinde den til mig selv Sad også klistret til skærmen og sørgede altid for at det var manden som skulle lægge lille pigen om onsdagen så jeg ikke gik glip af Bagedysten. Elsker at læse opskrifter, bage og ikke mindst spise dem. Specielt hvis jeg deler dem med folk jeg har kær

 24. Midt i den store bagedyst holdte vi polterabend for min fantastiske Svigerinde og hun ELSKER også at bage så vi lavede vores egen bagedyst og skulle lave Croquembouche. Vi havde det super sjovt men det var også ret svært men smagte jo vidunderligt.
  Så jeg vil rigtig gerne vinde bogen og opskrifterne skal afprøves sammen med min bageglade datter Cecilie på 13 år. Vi ser altid Den store bagedyst sammen.
  God jul

 25. Jeg ville elske at vinde. Jeg elsker at udfolde mig i køkkenet og er altid på udkig efter ny inspiration og viden. Også sad jeg klistret til skærmen onsdag efter onsdag for at følge med i bagedysten.
  Lækker konkurrece, rigtig glædelig jul.

 26. Jeg vil meget gerne vinde den til mig selv, da jeg elsker at bage kager og andet godt og desværre ikke selv så opfindsom så elsker elsker kogebøger så ville være fedt at vinde

 27. Sikke en flot give away! Min datter Mille Votborg har nydt at se Bagedysten med de andre tøser fra efterskolen – og samtidig er hun selv bage- og kageglad (eller skulle vi skrive bage- og kagegal 😉 ). Så det ville da være fantastisk at begave Mille med den skønne bagebog.

 28. Den ville jeg elske at vinde! Jeg holdt også med Sune hele vejen, og så er jeg generelt bare altid glad for at udvide min kogebogssamling 🙂

 29. Jeg elsker bare de bøger. Jeg har den første, og det inspirerer mig meget at kagerne er tegnede. Jeg elsker at eksperimentere med nye opskrifter, derfor vil jeg håbe jeg er den heldige vinder

 30. Jeg elsker at bage, og har været trofast følger (og vil også være fremtidigt!) af ‘Den Store Bagedyst’.
  Jeg ville blive rigtig glad for en signeret bog, hvis jeg skulle være så heldig 🙂

 31. Elsker nye udfordringer hvilket jeg tror bogen kunne give mig Tror også at min niece kunne tænke sig at låne den, hvis jeg skulle blive den heldige

 32. Jeg elsker at bage og finde ny inspiration – fulgte også hele programmet så ville elske at prøve kræfter med nogle af kagerne selv ☺️

 33. Jeg kunne godt tænke mig at vinde kogebogen fordi jeg bager (næsten) vær dag men jeg bager altid det samme fordi jeg ikke har andre opskrifter + jeg er “Den Store Bagedyst” største fan

 34. Jeg kunne utrolig godt tænke mig at være vinderen, da det ville give inspiration i hverdagen, og så ville det være en perfekt måde at få bagt noget mere her i den ellers travle gymnasietid 🙂

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.