Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Yndlingsmorgener og en god start på uoverskuelige dage

SPONSORERET

Mere end en enkelt gang har jeg vist proklameret her på bloggen, at jeg er rigtig dårlig til at have god tid om morgenen før jeg suser ud af døren. Det er virkelig både åndssvagt upraktisk og dumt, for det allerbedste jeg ved er altså stille og langsomme morgener – især i hverdagene.

Det betyder så uendelig meget for mig at få en god start på dagen. De fleste dage har jeg kalenderen helt pakket indtil jeg er hjemme igen kl. 19. Arbejdsplaner, møder, workshops, photoshoots, kurser, yoga og jeg ved ikke hvad står klodset op ad hinanden i min kalender. Den bedste måde jeg kan overskue det på er ved at give mig selv god tid om morgenen, nyde morgenmad og kaffe mens jeg enten laver absolut ingenting og stirrer ud ad vinduet på Islands Brygges morgenstemning, eller sidder og tænker over dagens planer og to-do’s.

Skal det være rigtig, rigtig godt, så skal det være sammen med min kæreste, som ellers også normalt suser ud af døren inden vi har nået at få ført en nogenlunde normal samtale. Det er så priceless lige at dele den der stille stund sammen, inden man begiver sig ud til hver sin arbejdsdag og først ser hinanden igen efter mørket er faldet på.

For tiden er morgenkaffen i form af Merrilds Instant Økologisk som er ret perfekt på flere måder. For det første – og som det vigtigste, selvfølgelig – så smager den skønt. For det andet, så tager det absolut ingen tid at få de to kopper morgenguld i stand, hvilket er af høj prioritet så man kan bruge den værdifulde (og sparsomme) morgentid på andre ting.

Brygger jeg kaffe på andre tider af døgnet, så gør jeg det gerne med hele bønner som jeg selv kværner og lader sive igennem min pour over, men selvom det er lækkert er det ærlig talt ikke noget jeg har tålmodighed til på hverdagsmorgener.

Som I nok ved har jeg i mange måneder samarbejdet med Merrild, hvor jeg har testet deres forskellige kaffesorter helt i dybden. Jeg har lært meget, både om kaffe og om hvad jeg selv kan lide. Jeg er ikke en kaffensnob, men som minimumskrav vil jeg gerne have en kaffe der smager godt, og allerhelst som jeg ved hvor kommer fra. At Merrilds Instant er økologisk er bestemt et plus på samvittighedskontoen.

I dag startede min dag fuldstændig efter planen, med kaffe i hånden og dagsplanlægning i baghovedet. Jeg har hovedet fuld af spændende projekter og en uge der udover arbejde byder på både en masterclass, et lille kursus og lejlighedsrenovering. Vigtigst af alt skal jeg lige planlægge en julefrokost på fredag for en ret fantastisk samling mennesker. Glæder mig så meget!

Hvad er jeres bedste tip til at få en rigtig god start på de stressede og lange dage?

Håber I alle får en fantastisk slow uge <3

Gem

Gem

Gem

Gem

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.