Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Videoopskrift: Chokoladelagkage med mascarponecreme og bær

SPONSORERET
Copenhagencakes-MOMM-mig-og-min-mad-chokoladelagkage-2

Denne fantastiske chokoladesag, den har I måske set før. Det er der en rigtig god grund til: Jeg bager den ret ofte, for den er fuldstændig vidunderlig!

Kagen består af to lag intens og forførende chokoladekage, herimellem en cremet mascarponecreme og selvfølgelig en masse bær. Man kan toppe kagen med lige de bær man har lyst til – lige nu er brombærsæsonen over os, så det er oplagt at gå på brombærjagt i det nærmeste vildnis.

Endnu en gang har jeg bagt til Super Brugsens spændende opskriftsunivers Mig og Min Mad. Det bliver den sidste Mig og Min Mad-opskrift fra min side i denne omgang, men personligt synes jeg det har været en udsøgt fornøjelse at være med. Jeg synes der er kommet de fineste videoer ud af det, og mit umiddelbare indtryk er også, at videoerne er blevet taget rigtig godt imod.

I hvert fald kan jeg rigtig godt lide at formidle mine opskrifter på denneher måde. Der er ingen tvivl om, at der er mange ting der bare er nemmere at forklare og vise på film.
Hvad synes I egentlig selv? Kan I lide at se/følge opskrifter på denne måde?

Without further ado, så skal I selvfølgelig have videoen med denne lækre kage. Hvis I kan lide hvad I ser, så husk at subscribe til Mig og Min Mad’s YouTube-kanal, så får I nemlig adgang til mange flere madvideoer fra både mig og mine dygtige madbloggerkollegaer.
Opskriften på kagen får I her.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (7)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Kære Cecilia
  Det er som linket til ingredienslisten ikke virker. Kan du hjælpe? Jeg skal bage den i aften..
  Mvh. Merete

  1. Kære Merete
   Beklager jeg ikke kunne nå at svare dig i tide, men linket skulle gerne have virket (og gør det stadig). Og ellers har du det hér
   De bedste hilsner,
   Cecilia

  1. Hej Camilla

   Tusind tak – hvor er det pænt af dig at skrive <3
   Det er altid alm. ovn medmindre andet står angivet 🙂

   De bedste hilsner herfra

 2. Er det bare mig, eller mangler mælken i opskriften? Jeg kunne ihvertfald ikke finde den da jeg bagte kagen tidligere i dag.

  1. Hej Astrid

   Godt set! Af en eller anden grund er mælken forsvundet fra ingredienslisten – det har de fået rettet op på nu 🙂

   De bedste hilsner herfra

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.