Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Første gang til Grøn Koncert

SPONSORERET

Copenhagen-cakes-merrild-groen-koncert-7

Jeg er efterhånden den eneste i Danmark, der aldrig har sat mine fødder til en Grøn Koncert. Eller sådan føles det i hvert fald. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men det er garanteret en kombination af at jeg aldrig har haft tid samt at musikprogrammet ikke har sagt mig noget. Jeg har dog – år efter år – godt kunne mærke et stik af jalousi når jeg har set billeder fra koncerten, og hvor sjovt mine venner har haft det derinde.

I år er jeg, som I måske ved, stolt ambassadør for Merrild, hvilket har resulteret i nogle helt fantastiske kaffeoplevelser, som I allerede har kunnet læse om på bloggen her og her. Merrild var i år til stede på Grøn Koncert hvor de er med til at støtte op om koncerten og Muskelsvindfonden, og derfor tog jeg derind for at se, hvilken rolle Merrild spiller derinde, samt hvad Grøn Koncert overhovedet er for noget.

Først lidt fakta om Merrilds samarbejde med Grøn Koncert:
– Den samlede omsætning fra Merrilds salg af kaffe på Grøn Koncert går til Muskelsvindfonden.
– Musikere og frivillige får gratis kaffe fra Merrild.
– For hver pose Merrild Økologisk formalet solgt i butikkerne får Muskelsvindfonden 1 krone.

Det betyder altså, at du kan være med til at støtte Muskelsvindfonden gennem dit kaffeforbrug, også selvom du ikke har haft tid til at tage til Grøn Koncert. Rimelig sejt, ikke!?

I går greb jeg min veninde Ditte i hånden, og sammen satte vi os på cyklerne med kurs mod Valbyparken. Jeg er vild med, at Grøn Koncert er i cykelafstand fra Kbh’s centrum! Allerede på vej mod Sydhavnen kunne man både høre og mærke bassen fra højttalerne i Valbyparken – jeg tror vindretningen har været på Grøn Koncerts side, og hjulpet med at sende koncertstemning i retning mod Kbh.

Først igennem en kort kø ved indgangen, og pludselig stod vi midt i en Lågsus-koncert. “Desværre” 5 min for sent til Citybois, men man kan ikke vinde hver gang. Det første der slog mig var, hvor oprigtig god stemningen var. Der var smil OVER DET HELE. Også selvom det var begyndt at støvregne.
Vi satte kurs mod Merrildboden da vores kaffecravings ikke længere kunne ignoreres og fik fluks fingrene i to kopper kaffe. Mega tiltrængt.
I mellemtiden var Lågsuskoncerten slut og på modsatte scene bragede Shaka Loveless’ rytmer ud. Igen bemærkede jeg, hvor sindssygt god stemningen var. Grøn Koncert er virkelig et arrangement, der favner ALLE typer af mennesker – småbørnsfamilierne, teenagere, festlige polterabend’er, de voksne koncertgængere, de ansigtstattoverede og dem i dyrekostumer. Lidt som en mere familievenlig version af Roskilde Festival tilsat lidt vestegnskrydderi.

En meget sød Merrild-pige med et polaroidkamera hev fat i os og fik os til at posere med luftguitaren. I kan nok se hvor meget lidt rock’n’roll jeg er, haha.

DESVÆRRE begyndte det igen at regne. Og det regnede, og regnede og regnede. I indgangen havde vi fået at vide, at vi skulle aflevere vores medbragte paraply (meget farligt våben), så uden paraply eller regnslag måtte vi søge ly det eneste rigtige sted; i flæskestegssandwichboden. Her introducerede jeg Ditte til hendes livs første flæskestegssandwish og så fik vi ellers stillet sulten. Med kaffe til, selvfølgelig! Kan ikke huske hvornår jeg sidst har spist en flæskestegssandwich, men hold nu op hvor er det bare lækkert!

Så stod vi ellers der, med rødkål og flæskestegsfedt op ad kinderne og observerede. Simon Kvamm trådte overraskende på scenen, publikum var ellevilde og så var der ellers fællessang til den store guldmedalje. Tilbage i vores lille tørvejrsbobbel var flæskestegssandwichen efterhånden forsøgt spist op, og vi blev enige i at cykle hjemad inden regnen blev værre.

Alt i alt en meget interessant (dog lidt for kort) første gang til Grøn Koncert. Jeg og mit kaffemisbrug er i hvert fald glad for, at Merrild var til stede med hele to stande, så der var rig mulighed for at stille tørsten og varme kroppen med kaffe.
Vil du læse mere om Merrild og deres engagement til Grøn Koncert, så besøg Merrilds Facebookside her.

Hvad med dig? Kommer du flittigt til Grøn Koncert? Hvad vil du fremhæve som det fede, det hyggelige, det essentielle ved Grøn Koncert, fra dit synspunkt?

Gem

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.