Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Den bedste start: Hurtig matcha bowl


Det er svært ikke at se matcha over det hele for tiden. Mange københavnske caféer har taget det grønne pulver til sig, og serverer både lækre matcha latter og matcha bowls. Jeg er nødt til at indrømme, at jeg er ret vild med det.
Jeg har selv bagt med matcha et par gange, og ud over at det giver den fineste grønne farve til bagværket, så giver det også en ekstra spændende og virkelig god dimension til smagen. Find f.eks. min opskrift på matchatærte med hindbær her.

Her har jeg lavet en matcha bowl, som tager 1 minut at blende sammen. Den er SÅ god, rigtig dejlig mættende og smager skønt med forskellig frugt og bær som topping.

Inden du går i gang skal du sørge for at fryse bananerne ned i god tid. Skær bananerne ud i skiver inden du lægger dem i en frysepose i fryseren – så er de nemmere at blende.

Ingredienser (til to store skåle)
To frosne bananer
1 avocado
4 dadler
2 tsk matchapulver
1 tsk vaniljepulver
Mandelmælk

Toppings: Abrikoser, kiwi, kokos, kirsebær.

  • Skær bananen i skiver (hvis den ikke allerede er frosset ned i skiver) og udsten avocado og dadler.
  • Hæld alle ingredienserne i blenderen og start kun med en smule mandelmælk. Blend, og tilsæt mere mandelmælk efter behov, indtil du er tilfreds med konsistensen.
  • Smag til og tilsæt evt. flere dadler hvis det skal være sødere.
  • Anret i skåle og dekorér med frisk frugt, kokos, bær og hvad du ellers har lyst til.

Hvilken topping putter I på jeres morgenmadsskål/matcha bowls? Jeg er nysgerrig – elsker at få lidt inspiration jeg selv kan bruge <3

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.