Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Videoopskrift: Saltkaramel Frozen Yogurt og pyntede isvafler

SPONSORERET

Hjemmelavet is er faktisk ikke noget, jeg kreerer så ofte. Når man bor i en Københavnerlejlighed med et lille og skørt køkken, er fryserplads jo som oftest ikke det, der er mest af. Min fryser er altid PROPPET helt til kanten med alle mulige og umulige ting, heriblandt altid enormt meget mørdej (laver altid store portioner når jeg endelig er i gang, for det kan sagtens fryses), frosne bær, frugtcoulis’er og jeg ved snart ikke hvad. Jeg er alt for bekendt med den situation hvor man flår fryserdøren op, og ud vælter det med isterninger, frosne ærter og bær, så man står og vader i et lille soppebassin af tøsne…
Med andre ord, så er der oftest simpelthen ikke plads til plastbeholdere og liter-is. Så når jeg en sjælden gang imellem bevæger mig ud i at kreere hjemmelavet is, så skal den til gengæld også være så god, at den er værd at ofre andre fryservarers plads for.
Og det er denne her frozen yogurt-saltkaramel-is altså. Virkelig!

Saltkaramel-isen har jeg lavet som en frozen yogurt-version. Jeg er ret vild med frozen yogurt, og kan godt lide den syrlighed, som yoghurten tilføjer.
Syrligheden kan smages – også igennem den søde saltkaramel, og det er altså lækkert.

Saltkaramel-isen har jeg lavet som den fjerde i rækken af mit samarbejde med Super Brugsens flotte Mig og min mad-side. Vi har som sædvanlig selvfølgelig filmet hele processen, og det er der kommet nedenstående fine video ud af.

Opskriften på den lækre is finder I her, og her ligger også opskriften på de farverige pyntede isvafler. Det er ingen hemmelighed, at jeg har endnu en “Mig og min mad”-opskrift oppe i ærmet til offentliggørelse senere, og jeg tør godt afsløre at vi kommer til at slutte af med noget af det lækreste og mest sommerlige, jeg længe har kreeret.
Husk at subscribe til YouTube-kanalen hvis du vil være sikker på at få den sidste opskrift med, og selvfølgelig også så du kan få skønne madopskrifter fra alle de andre dygtige madbloggere, der også er med i projektet.


Når jeg snakker med jer søde læsere på gader og stræder, og I giver mig feedback på mine opskrifter, så hører jeg ret ofte at I synes jeg bager så fint, men at graden af “finhed” kan virke afskrækkende hvilket tager modet fra nogle af jer. Jeg elsker at få jeres feedback, og disse kommentarer har virkelig fået mine øjne op for at jeg skal være bedre til at tydeliggøre “min mission”: At bagværk skal være en fornøjelse og nemt for alle.
Derfor er jeg på det seneste begyndt at lave videoer, og disse videoer er forhåbentlig med til at tage bagningen (og is-kreeringen) ned på et niveau, hvor alle tør være med. Jeg vil så gerne vise, at det virkelig ikke er så svært at få fantastiske resultater i køkkenet. Og det vises jo bedst på film, så jeg håber I vil se med – også på min egen YouTube-kanal, hvor jeg jævnligt deler små how-to’s på både små og store bagekreationer.

Gem

Gem

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.