Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

SPONSORERET
Copenhagen-cakes-merrild-5

Jeg bor på Islands Brygge, og jeg kunne vitterligt ikke forestille mig noget bedre sted at bo. Alt er i cykelafstand, og vil jeg nyde natur og vand skal jeg blot træde ud på gaden og vupti – så er jeg få skridt fra Amager Fælled på den ene hånd og Havnebadet på den anden. Om vinteren kan det være svært at få nydt de smukke udendørsoplevelser i mit lokalområde, men den sidste måned har solen jo som bekendt været god ved os, så jeg har været ude så meget som muligt.

Det er næsten blevet et fast ritual, når jeg kommer hjem fra job og lige har siddet 15 minutter og slappet af, at min kæreste og jeg tager en kaffe i hånden og går en tur sammen hvor vi får snakket arbejdsdagen igennem. Vi bor lige ovenpå en kaffebar, så vi har været tilbøjelige til altid liiige at købe en americano hver med to go, men det løber altså op i nogle kroner hvis sådan en vane skal holdes ved lige hver dag. Derfor prøver vi at blive bedre til at gribe kaffen med hjemmefra, og så kom det altså meget belejligt at Merrild lige spurgte mig om jeg ville teame up om et lille kaffesamarbejde.

For tiden laver vi vores to-go-kaffer med Merrilds velkendte røde insta-variant. Det er altså ret lækkert, især når det skal gå lidt stærkt. Og jeg tror også min kæreste er ret glad for at tage “den nemme løsning” når det er mig der beder ham om lige at fikse to kopper, for han er ikke meget til at stå og male kaffe, måle kaffepulver op og alt det der (det er måske mere mig, der er kaffenørden i den sammenhæng).


Nu har jeg jo arbejdet som barista i rigtig mange år mens jeg studerede, og man skulle tro at sådan en barista-type helst drak espressoshots og intet andet. Well, sådan en type er jeg altså aldrig blevet. Jeg elsker stærk kaffe, men jeg synes nu kaffe er bedst med mælk. Det er som om, at mælken fremhæver nogle helt fantastiske noter af kaffesmagen, som ellers ligger gemt. Jeg ved det lyder skørt, men det er sandt! Prøv selv at lave to kopper kaffe; én sort og én med en lille sjat mælk, og prøv at smage forskellen.

Forleden havde vi én af de der “næsten-sommeragtige” dage, og jeg havde siddet indenfor på mit kontor hele dagen og bare længtes efter at komme ud og nyde vejret. Det er ret nice at sidde på et lyst kontor med store vinduer, men manner hvor kan det bare være hårdt at sidde og kigge ud når vejret er så godt! Så snart klokken slog fyraften skyndte jeg mig hjem og heldigvis stod min kæreste klar med instantkaffe i to-go-kopperne. Jeg ELSKER de der korte gå-ture og “vend verdenssituationen”-snakke der så følger, hvadenten de tager 5 eller 50 minutter. Det er som om, at samtalen bare glider nemmere over en kop kaffe, og gåturen ville slet ikke være det samme uden en varm kop i den ene hånd. Kender I det?

Hvis du ligesom jeg elsker kaffe, så må du ikke gå glip af Merrilds ret så nice konkurrence på deres Facebookside. Du kan vinde et ÅRS FORBRUG AF KAFFE samt to lækre to-go-kopper magen til dem, jeg også har. Alt du skal gøre er at fortælle, hvordan du nyder din kaffe under konkurrencebilledet. Nemt!
Hvis du deltager, så krydser jeg fingre for dig. Aftale?

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.