Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

VIND // Det ultimative bagesæt fra Copenhagencakeshop

Som mange af jer nok ved, så har Copenhagen Cakes en “lillesøster”, nemlig Copenhagencakeshop.
Copenhagencakeshop er en lille webshop jeg har drevet i snart 1,5 år, som jeg har stablet på benene for at kunne samle alle mine yndlingsprodukter ét sted. Webshoppen er blevet til både for min egen skyld selvfølgelig, men allermest fordi jeg får så mange spørgsmål om, hvor jeg køber mit bagegrej hjem fra, og fordi det ikke altid er nemt at henvise til fjerne forhandlere har jeg i stedet forsøgt at skabe mit eget lille bagetilbehørsmekka, lige her i København.

Jeg E L S K E R min lille webshopbaby. Det er altså en ret fed fornemmelse at få en fod indenfor i selve detailverdenen, og jeg er vild med al den erfaring jeg samler mig omkring produkterne og deres tilblivelse.

Det fede ved at eje en webshop, det er selvfølgelig også at jeg selv bestemmer hvornår det kan lade sig gøre at forkæle jer, mine søde læsere. Og det synes jeg det er tid til nu!

Derfor har jeg kigget hylderne igennem og udvalgt nogle af mine absolutte yndlingsprodukter, som jeg vil udlodde til jer. Produkterne falder lidt i to kategorier, og derfor har jeg inddelt dem i to “vinderpakker” som jeg kalder for “Cupcakepakken” og “Islagkagepakken”. Det fede ved at inddele i to pakker er jo også, at jeg kan finde hele to vindere! Pakkerne består af følgende:

Cupcakepakken
Wilton Muffinform
Wilton 1M sprøjtetyl
Wilton 3 Color Swirl Coupler
Meri Meri Cupcakeforme
50 sprøjteposer

Islagkagepakken
50 sprøjteposer
Lille paletkniv
Rund silikoneform fra Silikomart
Kageguirlande med kvaster fra Meri Meri

Alright, lad mig fortælle lidt om de to pakker. Cupcakepakken indeholder alt det, en cupcakebager skal bruge for at kreere fantastiske cupcakes. Sprøjteposerne kommer i en rulle med 50 stk, så der er rigelig til masser af bagninger. Cupcakeformene har jeg udvalgt fordi jeg synes de er så søde, og sommerperfekte med de fine blomster – hvis altså sommeren snart vil vise sit ansigt. Den finurlige 3 Color Swirl Coupler er en af webshoppen bestsellere. Det er en helt fantastisk lille dingenot (også kaldet coupler), som giver dig muligheden for at lave mega sej tre-farvet frosting på dine cupcakes! 1M-tyllen har jeg også smidt med i pakken fordi… ja fordi det er en absolut must-have og min allerbedste yndlingstyl til enhver slags frostingkreationer.

Nu til islagkagepakken: Jeg har navngivet den islagkagepakken af den åbenlyse årsag, at det er det perfekte udstyr til lige netop islagkager. MEN! Den kan altså bruges til meget mere end det. Den runde silikoneform fra Silikomart er perfekt til at fryse is i, så du har en smuk rund og høj form på din islagkage. Silikonen gør at du nemt kan “poppe” isen ud af formen, så snart den er helt frossen og stabil. Men Silikoneformen kan faktisk også bruges til at bage i, da den kan tåle temperaturer helt op til 230 ºC. I denne pakke har jeg også vedlagt de sprøjteposerne simpelthen fordi sprøjteposer af god kvalitet bare er noget af det lækreste at have klar i køkkenskuffen. Paletkniven er af den mindre slags, perfekt til at løsne kagens kanter fri af formen, men også god til al slags chokoladeleg, frostingudglatning osv. En af mine favoritting i denne pakke er den smukke kageguirlande fra Meri Meri. Jeg faldt pladask for den dengang jeg skulle købe dem hjem til webshoppen. Den vil med garanti sætte prikken over i’et på ethvert bagværk eller islagkage.

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:
Skrive en kommentar herunder og fortælle mig, hvilken af de to pakker du kunne tænke dig at vinde. Du må også meget gerne skrive, hvad du mon har lyst til kreere med sagerne hvis du vinder.

Du kan forøge din chance for at vinde ved også at kommentere på mit Facebookopslag, hvor jeg også sætter konkurrencen i gang.

Konkurrencen slutter d. 25. maj kl. 12.00 hvor jeg udtrækker to tilfældige vindere (en her på bloggen samt en på Facebookopslaget).
Præmierne kan kun sendes til adresser i Danmark.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (167)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Vil klart foretrække cupcakepakken, da min gamle form har fået hvilested i skraldespanden 😉

 2. Ønsker mig islagkage sættet åh elsker din side. Bruger den altid når jeg skal lave kager. Og får altid ros for de smager så godt

 3. Uh, det kunne være godt at vinde! Jeg har lovet min svigermor en jage til når vi skal i sommerhus i juni måned – det kunne da være fedt at blære sig lidt med de kunstneriske kage evner ved at have cupcake sættet 😀 Så er jeg sikker på jeg får lidt point på svigerdatter kontoen 😉

 4. Jeg ønsker mig cupcake-sættet, og er vi heldige, skal det bruges i forbindelse med vores kommende barnedåb

 5. Jeg ønsker mig islagkagesættet. Så skal der sættes tænder i en islagkage med nøddebund med hindbær- og hvid chokoladeis. 🙂

 6. Jeg vil gerne deltage i konkurrencen om cupcakesætter. Min datter og jeg har været på kursus og skal nu til at købe alle de redskaber , man skal bruge, for at lave smukke kager.

 7. Islagkagepakken vil helt sikkert føle sig hjemme hos mig, hvor det at lave is er yndlingsdisciplinen i køkkenet 🙂

 8. Cupcakepakken ville skabe stor glæde herhjemme! Min kæreste og søster er begge helt pjattede med, når jeg bager, så et cupcakesæt ville være den perfekte undskyldning for at prøve nye opskrifter af – og gøre deres maver glade 🙂

 9. Jeg elsker at bage, og at vinde cupcake pakken vil være med til at sætte prikken over i’et på mine søde sommer kreationer! Her krydses der fingre.!
  PS tak for en altid inspirerende blog med smukke billeder og velformulerede ord.

 10. Jeg vil gerne vinde islagkagepakken. Og så skal jeg selvfølgelig lave islagkage! Selvom jeg elsker is laver jeg det ikke så meget selv, men det må jeg hellere se at komme igang med. 🙂

 11. Cupcakepakken Jeg vil rigtig gerne begive mig mere ud i den famøse “cupcakes-verden”, men jeg har kun det mest simple udstyr til kagebagning. Derfor ville det være mere end skønt at vinde denne pakke, så jeg kan bage og pynte cupcakes i massevis, herunder blandt andet til min kandidatreception som jeg afholder i juni 🙂
  Krydser fingre!

 12. Islagkagepakken! Den er da for skøn! – Og så vil den da være helt perfekt til at lave en Mississippi Mud Pie-islagkage

 13. Islagkagesættet. Så skal der laves en cheesecakeislagkage med chokoladeovertræk ☺

 14. Åh jeg ville elske at vinde islagkagepakken! Jeg har været ude og rejse i 4,5 måned og kommer faktisk hjem den 25. maj 😀 Min kæreste og jeg er i Japan nu, og han er blevet helt besat af en honningmelon-is, som jeg har lovet at forsøge at genskabe når vi kommer hjem, så islagkagepakken ville være en helt perfekt start på sommeren 😀

 15. Ah, en cupcake pakke ville da være skøn! Mangler også en 1M tyl til frosting. Og skal lave tiramisu cupcakes snart til min mands fødselsdag….

 16. Hvis man må smide et lod i puljen om begge præmier vil jeg meget gerne gøre det. Er lige begyndt at have en kæmpe interesse for bagning 🙂
  Må man kun vælge at være med i den ene vælger jeg islagkagesættet.

 17. Der ville være så lækkert at vinde cupcakepakken. Jeg synes cupcakes er noget af det fineste i verden, og så har jeg lovet at bage nogle til min dejlige søsters forestående studenterfest!

 18. Cupcake-sættet, så jeg kan bage de fineste kager til min nieces navngivningsfest ❤️

  1. Cupcakepakken 😀 Jeg vil rigtig gerne begive mig mere ud i den famøse “cupcakes-verden”, men jeg har kun det mest simple udstyr til kagebagning. Derfor ville det være mere end skønt at vinde denne pakke, så jeg kan bage og pynte cupcakes i massevis, herunder blandt andet til min kandidatreception som jeg afholder i juni 🙂
   Krydser fingre!

 19. Jeg vil elske at vinde Cupcakepakken <3 elsker at bage cupcakes <3 og vi bruger flittigt din side 🙂

 20. Cupcake pakken vil helt klart være et hit! 😀
  Det kunne være godt at bage lidt sommerlige cupcakes her i ferien… 🙂

 21. De lyder spændende begge to, men det må nok blive cupcakepakken. da jeg indtil nu kun har bagt muffins, men med det fine udstyr vil jeg gerne forsøge mig med frosting og andet pynt.

 22. Uha det kunne være super at vinde cupcake-pakken. Det er ikke lang tid siden jeg kastede mig ud i at lege med tyller og sprøjteteknikker. Så lækkert udstyr til en novice i frosting og sprøjte teknikker ville være såååå fedt. Har i en tid ‘studeret’ Red Velvet cupcakes og tror jeg vil kaste mig ud i dem til kommende studenterfest.

 23. Jeg vil gerne vinde islagkagepakken, så vil jeg lave en islagkage med saltkaramel og chokolade.

  1. Hej Anna Lise
   Tusind tak for din kommentar, og tak fordi du havde lyst til at deltage i konkurrencen.
   Jeg har udtrukket dig som vinder af islagkagepakken – tillykke! Det lyder som en VILDT lækker islagkage du vil kaste dig over! Du må MEGET gerne dele opskriften 🙂
   Jeg sender dig en mail, så kan vi tage kontakten derigennem.
   De allerbedste hilsner herfra <3

 24. Jeg vil gerne vinde cupcakepakken, så jeg kan glæde min søster som elsker at bage fine kager, og så vi sammen kan lave nogle flotte cupcakes til min studenterfest.

 25. Jeg vil meget gerne vinde cupcakesættet til min søster. Min lillesøster er en bageglad pige, og jeg er sikkert på hun villle kunne få mange lækre cupcakes ud af det. De bedste hun laver er med kokos og hvidchokolade.. Umm guf!

 26. Jeg ville virkelig elsker at vinde islagkagesættet, da jeg elsker at bage men samtidig går på gymnasiet og derfor ikke har pengene til at købe så meget grej. Men bagning er min store passion, og hvem ved om jeg en dag ender op som konditor!

 27. Helt sikkert cupcakegaven. Selvom jeg har nogen cupcakegorme kan man aldrig få nok haha. Jeg elsker st bage cupcake, og jeg skal helt sikkert blive bedre til st bruge tyl så mine cupcakes kan se endnu flottere ud

 28. Helt klart cupcakespakken, så man kan lave nogle regnbue-swirls med sprøjteposerne, tyllen og den der dims på nybagte cupcakes i muffinsformene ❤️

 29. ISLAGKAGER!! 🙂 Har stadig en drøm om at prøve at kaste mig ud i sådan en lækker sag, men har aldrig fået taget mig sammen til det.. Dog har jeg heller ikke udstyret, så denne pakke ville være perfekt!! :-)) Hvis jeg vinder, så vil jeg kaste mig ud i en hindbær/passionsfrugt islagkage, lyder det ikke lækkert!! :-)) mums

 30. Cupcakes! Mit cupcakegame skal udvikles og vil starte ud med en sommerfrisk udgave med citron og passionsfrugt!

 31. Sikke nogle dejlige ting at have mulighed for at blive forkælet med! Jeg har allerede lidt forskelligt udstyr til cupcakes, men er derimod helt ny på islagkageområdet. Jeg vil elske at vinde dette sæt og er særlig vild med silikoneformen. Hvem ved, måske er det i så fald islagkager jeg kaster mig ud i til min datters barnedåb i september

 32. Islagkagepakken… Da jeg elsker is is is! Vil gerne prøve at lave en lækker rabarberis med de lækre røde stængler fra haven 🙂

 33. Jeg vil rigtig gerne vinde islagkagepakken. Så vil jeg forkæle mine veninder med en lækker islagkage og efterfølgende min skønne familie, som uden tvivl vil sætte stor pris på det <3
  Desuden vill jeg benytte anledningen til at fortælle at jeg har brugt din hjemmeside til at lave den skønneste bryllupskage og det blev virkelig en succes 🙂

 34. Islagkage til sommeren der kommer og forkælelse af mine tre døtre når den er lavet.

 35. Kunne være skønt at vinde cupcakepakken. Så kan jeg lave cupcakes til vores housewarming i vores nybyggede hus.

 36. Det skal helt klart være ispakken. Jeg har fået ny ismaskine og med en ny fryser som gerne skulle blive leveret i dag, kan jeg få krearet en masse lækre is. Har så mange ideer, men når nu det er rabarber sæson, tror jeg det skal være noget med rabarber sorbet. ☺

 37. Det er sådan en fin cupcake-pakke, du har fået samlet 🙂 Den ville jeg elske at vinde

 38. Cupcake pakkenville bruge den til at lave cupcakes med min søster, da vi elsker at bage sammen

 39. Vil elske at vinde cupcake pakken.
  Så kan jeg lave nogle søde cupcakes til veninderne når vi skal holde tøsehygge næste gang 😀

 40. Jeg vil vælge cupcakepakken. Hvor jeg vil lave en masse fine cupcakes, som alle rundt om mig skal forkæles med. Et par rabarbermuffins vil det klart blive til!

 41. I would love to win the islagkage package. I have nothing to create an ice cream and cake combination. I than you for the consideration.

 42. Helt klart cupcakepakken – mine drenge elsker chokoladecupcakes med frosting ( og trefarvet ville da være mega sejt)…

 43. Jeg ville elske at vinde islagkagepræmien for så skal familien forkæles med lakrids og hindbærislagkage med marengspynt <3

 44. Jeg ejer allerede en del cupcake-udstyr og bageudstyr generelt, men nu er jeg begyndt at prøve kræfter med is i alle mulige afskygninger, da jeg har anskaffet mig en ismaskine – jeg elsker det! Dog har jeg endnu ikke prøvet at lave islagkage, så jeg tror, at jeg går med islagkage-pakken. Den skal bruges til at kreere en lækker og sommerlig fødselsdags-islagkage til min kæreste, som er så heldig at være født midt om sommeren (Og den skal nok også bruges til en hel del andre formål!)

 45. Begge dele er dejlige, men jeg er mest til islagkage om sommeren, og cupcakes året rundt. Elsker dog at lave cupcakes om vinteren med en masse krydderier som kanel og kardemomme. Mums! Men jeg ville elske at vinde cupcakes-pakken

 46. Mmm jeg vil super gerne vinde cupcakepakken! Der er så mange lækre opskrifter på cupcakes/muffins på din blog som jeg gerne vil prøve. Krydser fingre for at få lov at forkæle min eksamensstressede kæreste med lækkerier 🙂

 47. Eeeeelsker begge dele; men tror nu jeg bage banan/chokolade & vanilje/jordbær cupcakes til min dejlige kærestes (og min) fødselsdags picnic..så cupcake-pakken vil være den lækreste fødselsdagsgave

 48. Uh jeg håber jeg vinder cupcakepakken, så skal der bages de flotteste sjoveste cupcakes 🙂

  Du er så inspirerende så jeg må jo prøve at leve op til din meget høje standard.

 49. Jeg ville ønske cupcakepakken. Er nybegynder og tænker det er et godt sted at starte. Jeg ville starte med chokolade muffins med skildpaddefrosting.

 50. Jeg vil ønske at jeg vandt cupcakepakken. Jeg elsker at bage! Af to grunde faktisk. Jeg er selv ret vild med kage og så elsker jeg at gøre andre glade med kage – det går rent ind hver gang 🙂 Jeg tror jeg skal have gang i nogle citronmuffins igen hvis jeg vinder. Måske med lakridstopping endda.

 51. Super give away Hvis jeg nu skulle være heldig ønsker jeg mig cup cake pakken, mine 2 lækre børn fylder 3 og 1 år i juni (med 2 dages mellemrum ) så jeg skal bage cup cakes i LANGE baner til børnehave og dagpleje Krydser fingre

 52. Hvis jeg vinder, ønsker jeg mig islagkagepakken, og så vil jeg lave en islagkage (kokosis, browniesbund,hindbæris) til mine kollegaer.

 53. Islagkagepakken ; ) jeg vil lave en dejlig jordbæris af mine jordbær (senga sengana fra haven,altså når de bliver modne ) jordbærflødeis med masser af vanillie og en jordbærsorbet og amarettomakroner imellem islagene og måske også lidt chokolade uhmmmm

 54. Jeg elsker begge dele men vil helst vinde islagkagepakken, da jeg aldrig har prøvet at lave en islagkage før. Jeg ville prøve at lave en med rabarber, da jeg lige har fyldt fryseren op med rabarber fra haven!

 55. Åh ville elske Islagkagepakken! Solskinnet får mig til at bage is, hver dag. Og ville ønske at jeg havde bedre redskaber til det! Vil gerne lave en brombær/brownie iskage, så kan jeg jo bage brownies i formen, køle af og bare hælde isen ovenpå bagefter

 56. Åh jeg elsker islagkage!! (Men hvem gør ikke det) jeg kunne godt tænke mig at prøve en masse lækkert af med alle mulige former for frugt, bær og krydderier. Og man kan sikkert laver nogle super flotte lag osv. Mmmmmmh

 57. Jeg vil gerne vinde cupcakepakken. Jeg elsker cupcakes, jeg er bare endnu ikke super god til at bage dem, men håber øvelse gør mester☺

 58. Cupcake pakken det ville være fantastisk at vinde sådan en omgang lækre ting til at lave en masse smukke kager. Jeg ville bruge det hele til at bage festlige cupcakes til min kommende nieces barnedåb Og sprøjteposerne!! – det ville være så lækkert at have 50 stk. af en ordentlig kvalitet liggende i skuffen
  Tak for en inspirerende blog!

 59. Helt klart cup-cakes! Jeg elsker at afprøve kreationer her fra bloggen og fra din bog 🙂

 60. Jeg vil gerne vinde islagkagepakken. Hele familien er vilde med is og den første islagkage skal være jordbæris på knasende bund pyntet med friske jordbær og mynte.

 61. Helt klart Islagkage! Is er det store hit herhjemme! Mindste manden har fødselsdag i juli og ville elske at få en Islagkage til sin fødselsdagen!

 62. ISLAGKAGE!!!!!
  Jeg ville helt sikkert lave en med peanut butter, karamel og måske nogle rabarber fra haven.
  Pynt…… jaa, guirlande fra Meri Meri naturligvis 🙂

 63. Islagkage-pakken, da jeg aldrig har prøvet at lave sådan en men vil helt sikkert også bruge præmien til en masse andre projekter i køkkenet ❤️

 64. Jeg ville elske at vinde cupcakepakken! Jeg går desværre ledig pt, og har derfor god tid til at øve mig i at lave de lækreste cupcakes, der skal dekoreres på smukkeste vis

 65. Det er endnu ikke lykkedes mig, at lave en is som ikke er krystalliseret, derfor er jeg helt klart til cupcakes normalt, meeeeen, det kunne nu altså være rigtig fedt at få lavet en vellykket islagkage, så det er klar sættet jeg krydser fingre for at vinde! 😉

 66. Uhhh islagkager, det har jeg ikke lavet meget længe, det ville være fantastisk at vinde lidt grej til at komme i gang!

 67. Cupcakes-pakken er perfekt! Jeg elsker at prøve nye opskrifter og ville bage nogle lækre cupcakes til mine kolleger, inden jeg skal på barsel til sommer

 68. Hmm, cupcakes. Men jeg er meget i tvivl for jeg har hånden på hjertet ALDRIG fået en god islagkage. De har altid været en skuffende omgang enten med iskrystaller, gennemvædet bunde, kedelige smagsammensætninger, for “flydende” på ydersiden og hjernefrysende inden i osv osv osv.

 69. Cupcakepakken.
  Elsker at bage dem i flere varianter og sammensætninger.
  Vil helt klart bruge pakken til både at få forkælet kollegaerne, dagplejen og min søns 0. klasse, og mon ikke der skulle falde en banan-chokolade cupcake med nutellafrosting til min mand.

 70. Cupcakepakken!❤️
  Vil gerne bage cupcakes for mine veninder, der elsker de søde sager endnu mere end jeg selv! Elsker at bage til andre, og det ville nok blive nogle chokolade-cupcakes med en overraskelse? Og så skal de pyntes med hele molevitten, som cupcakes jo skal

 71. Ih en lækker konkurrence. Jeg vil virkelig gerne vinde cupcake-pakken. Så vil jeg bage cupcakes med bær og hvid chokolade til mine søde venner, som fortjener at blive forkælet.

 72. Så meget islagkage – har siden sidste sommer krearet en hel del forskellige semifreddo’er og er så små begyndt på at eksperimentere med det i islagkager. Kunne være lækkert med udstyr dertil

 73. Islagkagepakken, no doubt! Kan spise is hele året, hele døgnet 🙂
  Jeg ville lave en daim/hindbær islagkage med browniebund, yaz 😀

 74. Cupcakepakken
  Jeg ville elske at lave blåbær cupcakes med flot og lækker frosting på toppen til min mor, som elsker blåbær

 75. elsker at bage så ville ønske jeg blev den heldige vinder af en cupcake pakke

 76. Helt klart cupcakes! Jeg vil lave nogle skønne nogle til min mor på hendes fødselsdag!❤️

 77. Helt sikkert islagkage for som min mor plejede at sige: man er aldrig for mæt til at spise en l is. Det skal være med lakrids hindbær og skumfiduser. En sikker vinder

 78. Ælle bælle den er svær men valget falder på cupcake pakken – det er så dejligt at kunne trylle lidt lækre portionskager frem nu og da og er da vildt nysgerrig på det med trefarvet frosting ❤️

 79. Cupcakes all the way!
  Jeg har en veninde som kæmpet hårdt med universitet for tiden, hvilket gør, at vi ikke er så meget sammen vi plejer… Når vi er sammen, så bager vi gerne eller andre skøre ting, og jeg tænker, at det her cupcake sæt er den perfekte mulighed til lidt kvalitetstid sammen ❤️

 80. Cupcakepakken
  Vil forære den til min lille søster som elsker at lave cupcakes og er super god til det
  Samt hun får snart meget travlt med at lave mange til hendes nieces barnedåb

 81. Jeg vil gerne vinde islagkage pakken og drømmer om at lave en skøn hyldeblomst og jordbæris 🙂

 82. Åh wauw, sikke en fantastisk konkurrence! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg meget gerne have cupcakepakken 🙂 Jeg vil naturligvis lave lækre cupcakes til sommerens mange grillaftener og picnic-ture – de er jo perfekte til at tage med 😉

 83. Jeg vil elske, at vinde cupcake pakken, da det altid er skønt med en lille kage i portions-størrelse. Jeg er højgravid efterhånden med nr.2, så det ville være skønt med cupcake-udstyr til
  Barnedåben engang i sensommeren. Mvh Matilde

 84. Jeg ville elske Cupcakepakken, den ville gøre det ekstra sjovt at servere festlige cupcakes i min datters kunstnerklasse

 85. Hej.
  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde islagkage pakken og ville selvfølgelig lave en islagkage og pynte den med flødeskum fra sprøjtepose og de søde flag.
  Tusind tak for dejlig inspiration.

 86. Islagkagepakken Jeg har altid gerne ville lave min egen islagkage – og det skal være med peppermynteis

 87. Cupcake pakken – så skal der kreereres små fine kager til mine søde kollegaer 🙂

 88. Jeg vil gerne vinde islagkagepakken.
  Så vil jeg lave en islagkage med først en mandelbund, så is med karamelliseret hvid chokolade med strejf lakridssirup og lakridsgranulat. Dernæst skal der en meget tyk rabarbersirup på. Og til sidst pynt af .. Ja, jeg ved ikke helt, men hvis jeg vinder finder jeg på noget

 89. Cupcake pakken,
  jeg elsker at bage og nu da sommeren nærmer sig skal jeg da lave cupcakes med friske bær 🙂

 90. Hvor er ALLE tingene bare så fine! Det er helt svært at vælge pakke 😉 Men hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg gerne have cupcakepakken, da jeg ikke har muffinforme i forvejen. Jeg skal forresten bage din chokoladekage med nutellafrosting på lørdag sammen med min søster. Jeg GLÆDER mig til at smage 😀

 91. Ihh ville rigtig gerne vinde islagkage sættet. Perfekt til de 6 fødselsdage der kommer i løbet af sommeren ❤️☀️

 92. Nøøøøj hvor fedt!!!
  Gad vild gerne vinde cupcake-pakken
  Pigerne og jeg elsker at lave cupcakes
  Og vi skal snart holde indvielse af vores nye overdækket terrasse så skal det laves cupcakes

 93. Vil meget gerne vinde cupcakepakken – springbræt til lidt nyt til kollegaer og kærestens studiegruppe 🙂

 94. Jeg har 2 kollegaer som har fødselsdag snart ( samme dag) så en islagkage ville da være passende der

 95. Jeg vil gerne vinde cupcakesættet, da jeg snart skal lave nogle fine cupcakes til et surprise-event. Så ville det være helt perfekt, med lidt nyt grej

 96. Jeg ville elske at vi de islagkagepakken. Så vil jeg for første gang prøve at lave en islagkage med jordbæris og vanilleis

 97. Mine kolleger tigger og beder mig hele tiden om at tage “de der lækre oreo-cup cakes,” som de kalder dem, med på arbejde igen. Det vil jeg selvfølgelig gerne, men prikken over i’et ville nu være, hvis de blev lavet med cupcake-pakken, så derfor ønsker jeg mig den

 98. Islagkage pakken, da min veninde snart fylder 20, så vil jeg overraske hende med den smukkeste kage, lige hvad hun kan li☺️

 99. Islagkagepakken 😀 I øjeblikket er semifreddo et hit, så mon ikke den snildt kan gå an i en islagkage? 😉

 100. Det må blive cupcake pakken. Med den vil jeg lave den skønneste pyntede cupcakes til familien med stribet frosting. Det har jeg aldrig prøvet før. Det skal være en marcipan/mazarin kage med en form for jordbær frosting= en sjov jordbærkage lige efter mine børns smag

 101. Islagekagepakken og ville helt sikkert prøve med en islagkage til min datters fødselsdag i juni

 102. Ville elske at vinde cupcake-pakken. Jeg vil såå gerne begynde at lege og eksperimantere med den tre-farvede coupler. Det har i noget tid stået på min laaaaange to-do liste.

  Camilla

 103. Lækreste give-away – jeg vil elske at vinde cupcakepakken, så jeg blandt andet vil kunne lave de lækreste citron/birkes/marengs cupcakes til nogle af mine søde kollegianere.

 104. Jeg kunne godt tænke mig at vinde cupcakepakken, fordi det vil være en kæmpe hjælp, når jeg skal lave kage-tapas til mine forældres 2 x 50-års fødselsdag.

 105. Rigtig dejligt med en konkurrence med lækre sager på spil!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde cupcake-kittet, da cupcakes er et hit herhjemme og det ville være super spændende at bruge dem til min kommende fødselsdag.

 106. Helt klart Cupcakepakken! Elsker at spise og lave cupcakes.
  Jeg vil lave en cupcake, smagen er ligegyldig, men jeg vil forsøge at lave en blomst på toppen, hvilket måske endelig vil lykkes med det rette værktøj.

 107. Hvis jeg skulle være så heldig, kunne jeg godt tænke mig cupcake pakken, så jeg kan kreeere nogle lækre kager til kæresten og kommende gæster der kommer på besøg. Hvilke slags kager ved jeg ikke endnu, da jeg har så mange opskrifter jeg gerne vil have prøvet. 😀

 108. Jeg kunne godt tænke mig at vinde cupcakepakken Jeg har nemlig snart fødselsdag, så det ville være perfekt at invitere mine gæster på dejlige cupcakes med funky frosting
  Kh Mette

 109. Jeg håber, jeg vinder islagkagepakken. Jeg har været så heldig at få ismaskine, så sommeren skal bruges på at producere (og spise) is i massevis!

 110. Cupcakes pakken klart! I år vil jeg kaste mig ud i syren blomsten og tænker at cupcake pakken er en god start til en måske lækker syren cupcakes

 111. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde islagkage-pakken. Jeg går med en lille idé i hovedet om at lave en super lækker islagkage til min fars fødselsdag her til sommer ☀

 112. Det må helt sikkert blive islagkage pakken.. Og så vin jeg prøve at lave en oreois med kiksestykker og chokolade i, og med kiksebund..

 113. Islagkagepakken Har flere gange overvejet at lave islagkage, ås det vil være perfekt.

 114. Jeg ville så gerne vinde cupcake-pakken! Tænker at ville bage cupcakes til mit kommende nye arbejde – det ville være god stil! ✌️

 115. Helt klart cupcakepakken. Har en datter på 4 år der elsker at være med til at bage cupcakes.

 116. Jeg vil helt vildt gerne vinde cupcakesætte! Så kan jeg nemlig lave alle mine yndlingskager i cupcakeedition – vi snakker tiramisu, citrontærte med marengs, choko-kaffe-kage, gulerodskage, banankage osv osv osv 🙂 🙂 🙂

 117. Da jeg allerede har utroligt meget cupcakeudstyr, må jeg hellere udvide med islagkage-pakken 😉 Kunne vildt godt tænke mig at servere en islagkage med din lemon meringue pie-is! 😀

 118. Uha, det må bliver cupcakepakken.. Og så skal jeg ellers bare igang med alle mulige forskellige slags…

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.