Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Sådan laver jeg stribet frosting på cupcakes

Stribet frosting! YAY!

Så er det blevet tid til endnu et indlæg i min “bageskole”, hvor jeg forsøger at vise, hvor nemt det er at tilføje lidt ekstra kreativitet når der skal dekoreres cupcakes.

Denne gang handler det om striber, og disse kan laves på mange forskellige måder. Jeg viser her, hvordan man laver striber i sin frosting ved simpelthen blot at male indersiden af sin sprøjtepose.
Striber kan selvfølgelig laves på flere måder – og det vil jeg glæde mig til at vise jer i mine kommende videoer.

Hvis du kan lide min video, så ville jeg blive noget så glad hvis du har lyst til at subscribe til min YouTube-kanal. Jeg har en masse søde videoer oppe i ærmet – både deciderede opskrifter samt flere af denne slags trin-for-trin-videoer.

I denne video bruger jeg:
Tyl BC330 (fra Silikomart)
– Sprøjteposer (herfra)
– Pastafarve (af mærket Wilton)
– Pensel (der findes særlige pensler til kagedekoration, men min er “bare” købt i Søstrene Grene)
… og selvfølgelig cupcakes og frosting.

God fornøjelse med cupcakedekorationen!

Og glem ikke at smide en kommentar hvis du har særlige ønsker til videoer <3

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (2)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Hej Cecilia,

  Tak for videoen, det må snart prøves! Jeg vil egentlig bare lige høre til hvilke cupcakes det er og hvilken slags frosting, du viser i videoen – de ser nemlig vildt lækre ud 🙂

  1. Hej Jenny
   Tak for din søde kommentar. Det er bare helt plain vaniljecupcakes med chokoladeknapper, og frostingen er en smørfrosting. Jeg har anvendt smørfrosting lige til denne video fordi det er super nemt at arbejde med, men det smager desværre ikke af så meget andet end smør og sukker 😉
   De bedste hilsner herfra <3

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.