Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Videoopskrift: Müslibarer – den perfekte snack på farten

SPONSORERET

Her er det perfekte “ryd-køkkenskabene”-projekt: Müslibarer. De lækre snacks kan bages i et uendeligt antal forskellige eksemplarer, og det er kun fantasien og dine køkkenskabes indhold, der sætter grænser.

I samarbejde med Super Brugsens fine Mig og min mad-side har jeg endnu en gang inviteret et kamerahold indenfor i mit køkken og videodokumenteret min bageproces, så du kan se hvor nemt det rent faktisk er. Jeg er M E G A glad for denne video, jeg synes virkelig den er blevet noget så fin.

Jeg tør næsten påstå, at jeg har bagt müslibarer flere gange end jeg kan tælle. Det har været min faste overspringshandling når jeg læste til eksamen alle de år jeg gik på universitet. Lige så meget som jeg nød at bage müslibarerne, så jeg fik et øjeblik i køkkenet væk fra bøgerne, lige så meget nød jeg at spise dem på vej til Uni og/eller når jeg sad i læsesalen og manglede lidt energi og fyld i maven. Nu er jeg endelig færdiguddannet, og det føles ret vildt at det nu er den første maj måned i mit voksenliv, hvor jeg faktisk er eksamensfri.

Müslibarer kan som sagt sammensættes af næsten alt mellem himmel og jord. Jeg har i videoen brugt resterne af en færdigblandet müsli (og tilsat lidt ekstra lækkert), men man kan også sagtens bruge samme mængde havregryn, nødder, tørrede frugter, kerner og lignende. Opskriften på herligheden jeg laver i videoen deler jeg inde på Mig og min mad‘s side her.

Hvis du kan lide videoen (det håber jeg, du kan), så håber jeg du vil subscribe til YouTube-kanalen. Jeg har nemlig en del flere videoopskrifter på lager, og jeg lover at det bliver ret så lækkert. Glæd dig!

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.