Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Lemon Meringue Pie-is og de fineste hjemmepyntede isvafler

SPONSORERET

Der er altså ikke noget der melder sommerens komme, som istid. Der er noget ganske særligt over den dér “årets første isvaffel”, som indtages så snart vejret er til det. Desværre synes jeg lidt at vejret har været en idiot på det seneste, for at sige det rent ud. Det er altså ikke godt for noget! Jeg har brug for sol og lysere vejr så jeg har bedre lys i mit fotostudie, og selvfølgelig så jeg har en undskyldning for at komme i gang med isspisning og vaffellavning!

Men når sommeren og det gode vejr ikke rigtig vil komme til mig, så må jeg jo komme til den. Eller hvordan man nu siger det.

Og heldigvis for det, så kom det noget så belejligt at Carte d’Or spurgte mig om jeg havde lyst til at smage deres nyhed: Lemon Meringue Pie-is. Jeg har sidste sommer arbejdet sammen med Carte d’Or hvor jeg i løbet af en række blogindlæg har lavet både opskrifter og styling og alt muligt sjovt. Derfor kender jeg deres is M E G E T godt, og jeg tøver ikke med at samarbejde med dem igen. Jeg er oprigtig glad for isene, og min is-glæde vil jeg slet ikke holde mig tilbage for at dele med jer.

Copenhagen-cakes-carte-dor-lemon-meringue-is-5
Jeg er T O S S E T med lemon meringue pies. Det er en af yndlingsopskrifterne fra min kogebog, og jeg er vist også kommet til at dele lemon meringue pie-billeder på Instagram en håndfuld gange eller to.
Så min glæde var ret stor da jeg fandt ud af at hele lemon meringue pie-konceptet simpelthen nu er kommet som is. Carte d’Ors variant har alle elementerne: syrlig citron, marengs og kiks. Og det fungerer virkelig! Ikke mindst fordi Carte d’Or også lægger meget vægt på isens præsentation – dvs. den er “anrettet” pænt i isboksen og dermed egnet til direkte servering fra bøtten.

Lidt om isvaflerne: Det er SÅ nemt at upgade sine færdigkøbte isvafler, så de ikke alene smager bedre, men også bliver gudesmukke at servere. Jeg har smeltet en lille smule god hvid chokolade i et glas hvorefter jeg har dyppet isvaflerne i og med det samme drysset dem med tørrede spiselige blomsterblade (kan købes i specialbutikker og på nettet).

Nu er det efterhånden bevist, at kage KAN transformeres til en is-variant. Vi kender allerede f.eks. cookie dough-is, brownie-is og nu også lemon meringue pie-is. Det kunne godt give mig lidt kriller for at eksperimentere lidt med nye is-varianter.
Er der en bestemt is-type DU godt kunne tænke dig at jeg eksperimenterede en opskrift frem til?

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.