Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Videoopskrift: Pastelskønne marengspinde

SPONSORERET


Tak fordi I tog så godt imod min sidste videoopskrift (den med den berygtede gulerodskage i flere lag, mmmmm….). Som I nok har gættet, så er der altså mange flere videoer i serien. Og nu er det ENDELIG blevet tid til at afsløre næste videoprojekt i føljetonen, og denne gang skal vi kigge på noget pastelsmukt og marengssprødt: Marengspinde.

Marengspinde er blevet en sjov lille bagebeskæftigelse herhjemme. Det er faktisk lynhurtigt at bikse sammen, og så er fidusen ved det, at det er kanon hyggeligt at være kreativ både med farvevalg og med tyller/sprøjteteknikker. Her er absolut intet facit – alt kan lade sig gøre, og det kan jeg lide!

Hele den herlige opskrift finder du her. Jeg kan varmt anbefale at lave marengspinde sammen med børn/børnebørn som en ret fantastisk hyggebeskæftigelse. Jeg lover, at alle kan finde ud af det – der er jo ingen grænser for hvor kreativ man må være. Efter optagelserne til denne film afslørede kameraholdet, at de under optagelserne syntes at det så så sjovt ud, så de havde selv fået lyst til at prøve marengskreativiteten af. Således gik det til at vi sent om eftermiddagen alle stod med marengs op til albuerne og sprøjtede flotte marengsmænd og marengsstjerner på pinde.

Videoen har jeg lavet i samarbejde med Super Brugsen, der har oprettet det fine madvideo-koncept kaldet “Mig og Min Mad”, som jeg er ret så glad for og stolt af at være en del af. Jeg vil klart anbefale at I giver Mig og Min Mad et kig, for på deres hjemmeside gemmer der sig endnu flere fine videoer starring en masse super søde og dygtige madblogger-kollegaer.

Er du på YouTube, så bliver jeg vildt glad hvis du vil subscribe til YouTube-kanalen her. Der er allerede en masse mega seje videoer, og jeg kan godt love at der kommer endnu flere kageoptagelser frem over.


copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.