Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Tre yndlingsbagværk i pæne klæder

Sponsoreret

I efteråret sidste år blev jeg kontaktet af de søde mennesker fra Normann Copenhagen. “Skal vi ikke prøve på at lave nogle fine kager i Normann Copenhagen-miljø?” lød spørgsmålet. Ja tak, sverede jeg, det har jeg mega meget mod på! Én ting er, at man aldrig behøver spørge mig to gange, om jeg har lyst til at bage mine yndlingsbagværk. En helt anden ting er, at jeg synes det er en fantastisk spændende opgave også at få hele den flotte styling-dimension med ind over.

Som sagt, så gjort, og herunder kan I få et sneak peek på resultatet. De færdige opskrifter og flotte billeder finder i på Normann Copenhagens blog, Spotted by Normann Copenhagen.

Copenhagen-cakes-gulerodskage-carrot-cake-normann-copenhagen-2

CARROT CHARM
Der er nogle helt særlige bagværk, jeg vender tilbage til igen og igen. Dels fordi de er nemme at lave, dels fordi bageprocessen er en ren og skær fornøjelse, og så selvfølgelig også fordi resultatet FAN-TAS-TISK. Hvis jeg selv helt diskret skal sige det, altså.

Gulerodskagen på billedet herover er uden tvivl et yndlingsbagværk af allerstørste grad. Jeg både elsker at bage og at spise den. Kagen er let og luftig, og derfor har jeg stylet den med fine blomster og pastelfarver fra Normann Copenhagens Geo-serie.
Find opskriften her.

CHOCOLATE CRAVING

Findes der noget bedre end chokolade? JA! Chokolade med chokolade på. Disse cupcakes er mørke og intense, perfekte med en god kop kaffe.
Disse cupcakes har jeg serveret på mørke og rustikke fade fra Normann Copenhagens Heima serie.
Find opskriften her.

Copenhagen-cakes-citrontaerte-tarte-au-citron-normann-copenhagen-2

LEMON LOVE

“These lemon meringue pies are a delight to the eye and a feast for your tastebuds.” Sådan beskriver Normann Copenhagen mine citrontærter, og jeg er på en og samme tid både beæret og meget enig. Jeg elsker at lave citrontærter, og laver dem gerne i små miniversioner som er så fine når de kommer i portionsanrettede størrelser. Opskriften kan selvfølgelig også bruges til én stor tærte.
For at det ikke skal være løgn, så findes der i Normann Copenhagens te-serie en Lemon Meringue Tea, så den serverede jeg selvfølgelig til citrontærterne.
Find opskriften her.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

SHARE
VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.