Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Copenhagen-Cakes-Copenhagencakes-Nytaarsdrinks-Ron-Zacapa-12

Nytårsaften nærmer sig, og der er styr på menu, playliste, outfit og champagnen til midnat. Men hvad med de gode drinks og cocktail, der skal nydes i løbet af aftenen?

Jeg har en svaghed for gode cocktails. Som tidligere bartender (ja, jeg har shaket en god del cocktails i både det norske og det danske natteliv) sætter jeg stor pris på gode og spændende drikkevarer, der gerne er lidt anderledes, men selvfølgelig stadig smager vidunderligt. Når musikken spiller er det desværre lidt for nemt at falde i de gode gamle vaner med mojitos og daiquiris i lange baner på køkkenbordet, der blot bliver mere og mere vådt og klistret efterhånden som klokken nærmer sig midnat. Kender I ikke også det?
For at slå et slag for nogle gode og anderledes cocktails, har jeg har samlet en lille liste med mine tre favoritter. Prøv dem! Mere har jeg ikke at sige til det <3

Copenhagen-Cakes-Copenhagencakes-Nytaarsdrinks-Ron-Zacapa-10

Ananas-Daiquiri
Frisk og sød – med en rigtig god rom. Find opskriften her.

Copenhagen-cakes-cherry-mojito-2

Cherry Mojito
En ny version af en klassiker – rigtig god som velkomstdrink. Kirsebærvinen er også i den grad anbefalelsesværdig at nyde for sig selv. Find opskriften her.

Copenhagen-Cakes-Copenhagencakes-Nytaarsdrinks-Ron-Zacapa-13

Creamy Liquorice
SÅ lækker – og bestemt min favorit. Cremet men samtidig let, med et hint af chokolade og et lillebitte drys lakrids på toppen. Find opskriften her.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.