Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

VIND // Olympus PEN

Sponsoreret

Det er mig en kæmpe glæde og ære at endelig kunne meddele, at jeg er blevet officiel ambassadør for Olympus. Det er en opgave jeg tager på mig med stolthed og oprigtighed, for det er ikke nogen hemmelighed, at jeg både privat og i arbejdssammenhæng længe har sværget til Olympus’ kameraer og udstyr.

For at fejre samarbejdet udlodder Olympus og jeg dette fantastisk flotte – og ikke mindst fremragende – kamera Olympus Pen E-P5 med tilhørende 14/42 EZ Zoom-objektiv og selvfølgelig også den flotte strap. Konkurrencen foregår som noget nyt ikke her på bloggen men ovre på min Instagram @copenhagencakes, hvor du kan deltage ved at skrive en kommentar.

Olympus Pen-kameraet er mit foretrukne kamera on-the-go. Det har den perfekte størrelse, det tager stjernegode billeder og så skader det bestemt ikke, at det er super flot. Jeg har tidligere vist, hvordan kameraet har kæmpe fordele når det kommer til at fotografere på udfordrende områder, f.eks. når det er nødvendigt at flippe skærmen op og/eller fotografere via wifi med sin smartphone som fjernbetjening. Da jeg første gang begyndte at skyde billeder med mit Pen-kamera forelskede jeg mig derfor ret hurtigt i det, og det er nærmest med mig overalt hvor jeg går.

Konkurrencen varer til torsdag d. 3/12 kl. 12.00, hvor jeg trækker en vinder.

Held og lykke <3

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (10)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

  1. Uh må hellere lige kigge forbi din instagram profil, det er da gået min næse forbi at du er på IG. Synes tit det er lidt bøvlet at have mit spejlrefleks kamera med på farten. Så det ville da bestemt ikke være helt skidt med et mindre kamera.

    1. Det er så lækkert det kamera, så det synes jeg bestemt du skal prøve at vinde 🙂 Vi ses på Instagram <3

    1. Øv! Jeg kan kun anbefale dig at komme i gang, jeg eeeeelsker Instagram, og får så meget inspiration til mad og bagværk derindefra 🙂 Måske denne konkurrence var incitament til at få det downloadet? 😉

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.