Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Bladr i “Copenhagen Cakes”

Copenhagen-cakes-konkurrence-giveaway-50-kager-og-soede-koekkenkreationer_Sarah_Coghill_Cecilia_Fahlstroem-2

Der er travlhed her i kageland, og de som følger mig på Instagram og Snapchat (begge steder som @copenhagencakes) har på det seneste kunnet følge mig behind the scenes til diverse photoshoots og andre sjove job- og kagerelaterede opgaver.

I går var jeg et smut forbi Bogforum i Bella Center hvor jeg fortalte lidt om min kagekogebog “Copenhagen Cakes” og uddelte smagsprøver (der i øvrigt blev revet væk på nul komma fem – skulle vist have bagt dobbelt op!).
Jeg vil i øvrigt gerne vise jer at min bog er kommet som en mega fin 26-siders smagsprøve, der kan læses online. Smagsprøven herunder viser lidt fra bogens første sider der er spækket med tips og tricks, fine billeder og en enkelt helt fantastisk opskrift.

Jeg elsker selv at bladre i sådanne online issuu-smagsprøver, før jeg beslutter mig for om en bog er værd at investere i. Jeg håber I kan lide bogen, og smagsprøven har givet jer lyst til at se nærmere på den ægte vare.
Personligt synes jeg selvfølgelig, at bogen ville være den perfekte julegave til bageglade sjæle 🙂

“Copenhagen Cakes” er på 192 sider og koster 249,95 kr.
Bogen kan bl.a. købes hos de fleste boghandlere både i butik og online, samt i Turbines webshop her.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentar (1)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

  1. Jeg elsker at eksperimentere med Cheesecaker, den allerbedste som jeg vil foreslå er med flydende hjemmelavet karamel ovenpå

    God sommer

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.