Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Copenhagen Cakes på Finders Keepers d. 26.-27. september

Copenhagen-cakes-konkurrence-giveaway-50-kager-og-soede-koekkenkreationer_Sarah_Coghill_Cecilia_Fahlstroem-2
Foto: Sarah Coghill

Hermed et lille fredagsindlæg med inspiration til weekenden. Kender I det store marked, der hedder Finders Keepers? Det finder sted denne weekend (26.-27. september) i Tap1, den mega flotte store hal lige midt i Carlsberg Byen.

I år prøver jeg for første gang at have min egen lille stand derinde, og jeg glæder mig mega meget! Jeg kommer selvfølgelig til at medbringe min kogebog, og mon ikke der vil være en god Finders Keepers-rabat i vente…? Derudover medbringer jeg en masse fine sager fra Copenhagencakeshop, f.eks. guirlander og fine papirsugerør som dem på de nedenstående billeder (fra Ditte Ingemanns bogreception for “Mit Grønne Køkken).


I dag går jeg bare og glæder mig, pakker kasser og bager en masse små sager, så der kan dækkes fint op med sødt på mit stand-bord. Derudover har jeg været forbi min yndlingsblomsterhandler for at hente gudesmukke rosa-fine forsyninger til standen.
Jeg kan desværre ikke pakke hele webshoppen med, så jeg har måttet være lidt selektiv i min pakkeproces. Hvis du kommer, og der er nogle særlige ting fra webshoppen du godt kunne tænke dig at se, så giv mig endelig besked, så jeg kan sørge for at pakke det med.

I kan læse mere om Finders Keepers på deres hjemmeside eller på Facebook-eventet.
Jeg håber vi ses derinde <3

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.