Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Blogfødselsdag og kogebogstilbud

I dag har min lille kageblog fødselsdag. 4 år! Det er lidt skørt, at tiden går så hurtigt.Det kom virkelig som en overraskelse for mig i morges, at dagen i dag bød på en fødselsdag. Jeg er simpelthen det mest forvirrede menneske for tiden, der bor i en lille hule i et hjørne af læsesalen på KUA, idet der kun er 1 uge til aflevering af mit speciale. Simpelthen!

Derfor ville det være synd at sige, at der bliver bagt særlig meget for tiden. Og min Instagram bliver heller ikke passet. Men jeg satser på at komme stærkt efter det når jeg kommer ud på den anden side.

Men SELVFØLGELIG må bloggens fødselsdag ikke gå hen i glemslen! Derfor har jeg besluttet mig for at fejre på den bedste måde jeg kan komme i tanke om: Med et mega herligt tilbud på min kogebog hos Copenhagencakeshop! Kogebogen er denne anledning sat ned til 199,95 kr. i dag og i morgen (normalpris 249,95 kr.).
Find kogebogen her.

Jeg ønsker jer alle en mega skøn mandag og start på ugen, og slutter af med lidt lækre billeder fra kogebogen, fotograferet af dygtige Sarah Coghill.

Copenhagen-cakes-konkurrence-giveaway-50-kager-og-soede-koekkenkreationer_Sarah_Coghill_Cecilia_Fahlstroem-2 Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-9 Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-10 Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-7

 

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (2)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. As a photographer, the photography on your blog really stands out to me. I love your style, it shows off the absolute professional quality of the cakes but also makes them feel home made. Do you do the photography yourself? If not I’d love to know who the photographer is. Very impressive!

  1. Hi Matt
   What an amazing comment to get! Thank you. I do all of the photography myself (with execption of a very few pictures, those are clearly credited to the original photographer). The photos of my cookbook are by photographer Sarah Coghill.
   All the best,
   Cecilia

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.