Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Gæsteblogger: Ditte Ingemann fra The Food Club om ‘Sukkerfri Børnefest’

Sukkerfri-boernefest-ditte-ingemann-the-food-club-copenhagencakes-copenhagencakeshopFor første gang i bloggens historie har jeg i dag åbnet op for noget ganske nyt: Gæsteblogindlæg. Jeg har nemlig en knaldhamrende dygtig og sød bloggerkollega, Ditte Ingemann fra The Food Club, som netop har udgivet en super skøn kogebog, som jeg synes hun skulle fortælle lidt om her på bloggen. Derfor har jeg givet hende ordet, og fået lov til at dele nogle af hendes gudesmukke billeder her på bloggen.

Tusind tak til Cecilia for at lade mig skrive dette gæsteindlæg om min nyeste kogebog Sukkerfri Børnefest. Bogen udkom i mandags, og har allerede fået en virkelig flot modtagelse, så jeg kunne ikke være en gladere forfatterinde.

Sukkerfri Børnefest er en glad kogebog, der er propfyldt med sjove opskrifter til fest, fødselsdage, sofaaftener og generel hygge – også i skolen eller i børnehaven. Nogle af opskrifterne er så enkle, at børnene kan prøve at lave dem selv, og andre skal I lave sammen. Alle opskrifterne har dog det tilfælles, at det hvide sukker er skiftet ud med sundere, naturlige alternativer.

10.1 Sukkerfri-boernefest-ditte-ingemann-the-food-club-copenhagencakes-copenhagencakeshop-7

En sukkerfri børnefest betyder ikke naturligvis, at boller, varm kakao, is, smoothies og kager er forbudt – de er bare gjort sundere og mere naturlige. Bogen er skrevet til forældre og bedsteforældre, men også til institutioner med en ‘nul sukker politik’, da opskrifterne nemt kan ganges op så alle kan få.

Mit fokus i bogen er først og fremmest at det skal være sjovt at gå i køkkenet med sine børn og at det både er nemt og bedre at lave sine egen kager og desserter frem for at købe dem. Dernæst vil jeg selvfølgelig gerne slå et slag for at skære ned for det hvide sukker og det kan du læse meget mere om i bogen.
Jeg håber I vil tage godt i mod min nye bog og den kan naturligvis købes lige her.

Jeg vil i øvrigt anbefale alle at følge med på Dittes blog The Food Club, hvor Ditte deler en overflod af fantastiske og sunde opskrifter, både “rigtige” måltider og søde sager.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (2)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

    1. Godt at høre, at I kan bruge de sundere alternativer til søde sager. Dittes bog er bare helt perfekt til inspiration og fantastiske opskrifter, så jeg kan kun anbefale den <3

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.