Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

VIND // Masser af sommeris og istilbehør med Carte d’Or


Konkurrencen er nu afsluttet. Tillykke til Tine J, Annette J og Maria.
Som I måske har kunnet fornemme på bloggen på det seneste, så er jeg i mega giga sommerhumør. Jeg ved ikke helt hvorfor, for jeg er plaget af allergi og sidder alligevel indenfor dagen lang og skriver speciale. Meeen der er nu ikke noget som lysere dage, og jeg bliver helt sommerforelsket og solskinsglad af denne sæson.

For at fejre den skønne sommer har jeg temaet up med Carte d’Or, som i forbindelse med lanceringen af deres lækre nye isvarianter udlodder en omgang smækrelækre præmier til jer, mine læsere. Og det er ikke kun én af jer, der kommer heldig ud af denne konkurrence. Hele 3 søde læsere vinder nemlig:

 • Carte d’Or til en værdi af 200 kr (i form af gavekort der kan indløses i Super Brugsen, Kvickly, Dagli’ Brugsen og LokalBrugsen).
 • Silikoneform fra Mette Blomsterberg.
 • Kvalitets-isske med sort greb (som afbildet herunder).

Carte d’Ors isvarianter er både fine at servere direkte fra bøtten (se lige billederne ) og meget praktiske når det kommer til dessertanretning. Kender I det, når man hiver en bøtte is frem fra fryseren, og isen er så stenhård, at den er umulig at arbejde med? Det er i hvert fald ikke tilfældet her, for isen er brød og helt tilpas cremet, selvom den kommer direkte fra fryseren.
Carte d’Or byder på mange varianter at vælge mellem. Jeg har meget svært ved at vælge en favorit, men særligt version med Amaretto & Chocolate og Pistacieversionen er blandt mine yndlinge.

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar aller nederst her i blogindlægget, hvor du fortæller mig, hvilken isdessert/isanretning/iskage, der er din absolutte favorit. Du må gerne være kreativ, men jeg diskriminerer bestemt ikke forslag med den klassiske bananasplit (som jeg i øvrigt elsker) eller en god islagkage. Alt med is er jo godt <3

Konkurrencen løber til og med d. 22/6, og de tre heldige vindere udtrækkes ved tilfældig lodtrækning og kontaktes pr mail. Præmien kan kun sendes til adresser i Danmark.

Dette indlæg er sponsoreret af Carte d’Or.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (374)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Hjemmelavet regnubueis med en bund af jordbær parfait, midte af hvid chokolade is og top af luftig chocolade mousse is.

 2. Åh – tænker straks på iskager… Mmmm…. To lækre chewy cookies med is i mellem. Alle slags cookies og alle slags is er lykken! Og den dovne: Ben & Jerry’s Peanutbutter cup is – bare direkte fra bøtten

 3. Yeah! Er glad for at bananasplit ikke bliver diskrimineret, for med hjemmelavet chokoladesovs og karamelliserede mandler, er det en sikker vinder!

 4. Uhh min ynglings hjemmelavet is er en flødeis som er tilsat oreos eller daim, som tilbehør til en god brownies eller nogle lækre pandekager. Hvis det skal være en købe is, er det helt klart Häagen-Dazs der vinder. Smagte den første gang i Japan, så den er bare inbegrabet af ferie.

 5. Aldi havde i en periode nogle jule is stjerner som bestod af en midte af æble sorbet med en kanel is formet som en stjerne udenom og så var der mørkt chokolade rundt om stjernen som kanter. Det er nok den bedste kombination jeg nogensinde har smagt og så snart jeg finder dem igen ryger der 10 pakker i fryseren for de var fantastiske !

 6. Fik den skønneste limochello gelato (og også baba med limochello) i Sorrento da jeg, sammen med min datter, besøgte den skønne by i efteråret 🙂

 7. Min farmors brownie agtige lagkagebunde der ligges i fryseren dagen før. Og anrettes med mynteis imellem. Min ultimative favorit.

 8. Det er faktisk ikke så tit jeg spiser is, men når jeg endelig begiver mig ud i at kigge ned i fryseboksen i supermarkederne så kigger jeg stort set altid efter en lækker enkel vanille is.
  Og det eneste tilbehør der skal være til isen, er cocio som hældes over isen – det er en fantastisk lækker og simpel dessert! Men hvis man vil være lidt sofistikeret kan man komme blåbær på isen og så rive lidt mørk chokolade henover 🙂 nam nam!

 9. Jeg er vild med næsten al slags is … men en der virkelig er lækker, er en Tartufo købt i Rom sidste sommer (restauranten er kendt for isen): en stor kugle mørk chokoladeis med et indre af flydende/blød mørk chokolade, rullet i grofthakket mørk chokolade og så lidt flødeskum på toppen 🙂 Men en rigtig god hjemmelavet italiensk is med pistacie, er svær at sige nej tak til 🙂 God sommer til jer alle, kh Maiken

 10. Jeg ELSKER is i alle former og afskygninger. Selvom jeg er passioneret amatørbager, er is min absolutte yndlingstreat – hvad enten det er “almindelig” is eller en islagkage.

  Dog må jeg indrømme at der er et særlig sted i mit hjerte (og min mave), der er reserveret til Anthon Bergs islagkage med marcipan. Jeg synes simpelthen den er fantastisk

 11. Daim islagkage…. Var min fryser ikke fyldt op med dumme grøntsager, så var der fyldt op med den kage i stedet.. og Mars-is 😛

 12. Den bedste dessert med is jeg har fået var på The Italian i København: tarte au citron med brændt hvid chokolade og den skønneste skønne mascarponeis.

 13. Den ABSOLUTTE favorit er hjemmelavet jordbæris (med de danske og mest søde af slagsen) sammen med saltkaramel og en ‘stærk’ brownie, der får det hele til at hænge sammen. Bedre bliver det altså ikke 😀

 14. Min absolutte yndlings isdessert må være “Bombe Metaxa” fra restaurant Gazi i Melbourne. Et tvist på den klassiske bombe Alaska lavet på en chokoladeovertrukken sukkerbrødsbund vædet med metaxa, med tre forskellige slags is i en stor kuppel, en hjemmelavet chokoladekugle med saltet karamelfyld i den inderste midte, hele herligheden overtrukket med flotte dupper af italiensk marengs og til sidst flamberet med metaxa ❤️

  Behøver jeg at nævne, at det første ord jeg sagde som barn var “is”?

 15. Alt is er jo godt.. På 1. pladsen må jo ligge mors hjemmelavet vanilje-is med makroner og daim.. Mums..
  Men skal den købes er noget så simpelt som Københavnerstangen klart at foretrække, den er både frisk og rund i smagen, og har været min foretrukne så længe jeg kan huske.. 🙂

 16. Den bedste isdessert hos os er gateau marcel med vanille is og friske bær! Men oftest er det en skål med pistachie/hvid chokolade is med mælk der redder enhver aften 🙂

 17. Jeg er helt, helt, HELT vild med en Baked Alaska! Browniebund, lækker is, overdækket med brændt marengs – jeg ELSKER det 😉

 18. Min favorit er min farmors hjemmelavede nougatflødeis med jordbærgrød til. Det er simpelthen indbegrebet af sommer for mig!
  På andenpladsen kommer noget så simpelt som vanilje is med varm hindbærcoulis til. Det var den første dessert jeg lærte at lave selv nemlig 🙂

 19. Daim-islagkage!! Jeg har altid en hjemmelavet en af slagsen liggende i fryseren til uventede gæster, eller bare spontant opstået hygge 🙂

 20. Min yndlings isdessert må være ske-i-isbøtten-med-chokoladesovs on the side 😀 Jeg er en gris og kan spise en liter i løbet af ingen tid!

 21. Jeg er vild med en islagkage, som Superbrugsen sælger. Jeg mener, at den hedder Surprise. Der er jordbæris, vanilleis og chokolade på 🙂

 22. Åh pistacie er også en absolut farvorit ved mig! Men hvad isdessert angår er en god tung hjemmelavet brownie med en eller flere slags is, evt. lidt bær, vindruer eller melon jo en total klassiker 🙂

 23. Min kærestes nougat islagkage med hasselnøddebund er den bedste isdessert, jeg hidtil har smagt 🙂

 24. Is gør mig helt blød i knæene i sær Carte D’or triple chocolate .. det er min absolut favorit! Især hvis man pisker den til en sort ice masse og lægger den i hjemme lavede marengs fuglereder 😀

 25. Jeg er ret forelsket i hjemmelavede islagkager. Man kan lave så uendeligt meget forskelligt og folk bliver altid så glade, når man sætter sådan en på bordet 🙂

 26. Den sikre favorit er isvafler fra isbilen fyldt med carte dor kugler, guf, krymmel, flødebolle, saltkaramel, forskellige saucer. Lavet som en buffet med forskellige is og toppings.

 27. Jeg ELSKER is min ynglings er en islagskage som jeg blev bedt om at lave til en venindes 50 års fødselsdag: marengsbund med tiramisuis, solbær marmelade og nougatis – toppet med flødeskum og hakket chokolade.

 28. Jeg kan desværre ikke tåle rigtig flødeis mere, men den bedste is dessert er helt klart min mors,
  Som er bestående af en hjemmelavet nøddebund derpå en hjemmelavet vaniljeis og inden servering pyntes den med frugt ( helst jordbær) mums siger jeg bare og jeg er ikke den store fan af nødder ingen som helst med er helt solgt af den kage.

 29. Bananis (af blendede bananer) med peanutbutter og mørk chokolade. Jeg hader mig selv for at skrive noget, der lyder så helligt, men det er sgu ærligt talt noget af det allerbedste! Ellers er jeg vanvittigt glad for Magnums double caramel, men at kalde det for en anretning er nok at stramme den 😉

 30. Jeg ELSKER is!! Men min største svaghed er jo nok en chokoladeis, som smager kraftigt af chokolade – og gerne med hvide chokoladestykker som kontrast. Hvis det skal være fint, så er en syrlig hindbærcoulis prikken over i’et. Simpelt, men godt ❤️

 31. Min isdessert favorit er en hjemmelavet (ikke nødvendigvis af mig selv :-)) nøddemarengs bund med en rigtig god vanilieis lagt i ca. en halv-hel cm tykkelse ovenpå, derefter et lag friske jordbær og så pyntet med flødeskumstoppe.
  Mums!!! 🙂

 32. Elsker den med pistacie skum og nødder fint hakket ☀️ håber det blir mig …..ellllsker is ☀️

 33. Helt klart chokolade fondant, med hjemmelavet vanilje is og hjemmelavet vanilje prikket rabarber kompot 🙂

 34. Må indrømme at min hjemmelavede islagkage med passionsfrugt og hvid chokolade er min absolutte favorit
  Men ja, alt is er godt

 35. Den store favorit her, er en god gammeldags isvaffel med en stor klat flødeskum. Det skal helst være hjemmelavet. De lækreste kugler er selvølgelig chokolade, nougat og pistaiche, dog kan jeg lide hvilken som helst is 🙂

 36. Min absolutte farvorit er irish coffee is. – hjemmelavet naturligvis.
  En whiskey-is lavet på brunfarin. Ovenpå en kaffeis. Øverst flødeskum med revede kaffebønner.

 37. Vi spiser så meget carte d’or om sommeren det vil være den perfekte gave, håber det snart bliver sommer så ungerne kan komme ud og nyde haven, legehuset mm.

 38. Lun chokolade fondant med vaniljeis og noget syrligt til, fx hindbær coulis eller blodappelsin sorbet mums!

 39. Jamen jeg er til banana split som nævnt, med masser af flødeskum og chokoladesovs – om sommeren erstatter jeg gerne bananer med friske jordbær. Uhm!!

 40. Jeg elsker bare is, al slags is! Men i år er jeg særlig vild med en helt almindelig softice med kakaodrys

 41. En god brownie med en kugle vaniljeis på en dansk lun sommeraften, så bliver det ikke meget bedre

 42. Is er bare min ynglings dessert! Åhh svært at vælge, men ææææslker choko/marcipan, kokos og endnu mere den is alle hader – Rom og Rosin. Total guffe luffe i mine ører! 🙂

 43. Selvom jeg kun har lavet den en gang, vil jeg helt klart sige, at det er min favorit islagkage med diam, som jeg kunne jeg spise dagen lang !

 44. når det kommer til desserter med is, så vil det altid være sammen med en lækker tung brownie og en scoop vanilleis, der er min klare favorit. En ren klassiker 🙂

 45. Min mors hjemmelavede islagkage med daim og kiksebund er helt sikkert min favorit! Den kan lige toppes med nogle friske bær og smeltet chokolade. Det er et kæmpe hot hos mig❤️

 46. En personlig favorit er daimislagkagen – marengs/nøddebund med hjemmelavet vanilje/daimis og lidt ekstra daim drysset på toppen. Super lækkert! Ellers er en god mørk chokoladeis altid en vinder ;).

 47. Ååhhh min ynglings ishygge er på havnen i Dragør, med to store kugler chokolade og solbær is, flankeret af flødeskum, syltetøj, familie og solnedgang selvfølgelig!

 48. Min yndlings-isdessert er min mosters islagkage med bund af bagt marengs, flødeskum, vanilleis, hindbærmousse og med friske jordbær og smeltet chokolade på toppen… Den er altid et kæmpe hit! 🙂

 49. Hjemmelavet daimis anrettet på bund af digestivekiks. Selvfølgelig serveret med årstidens friske frugt 🙂

 50. Is med ægte nødder, vanilje, frugt, eller chokolade og/eller softice (f.eks. vanilje) med isvaffel, af god kvalitet.

 51. En virkelig lækker chokoladebrownie med hindbærmousse på og nogle bær til og selvfølgelig noget Carte D’or is ved siden af <3 Super lækkert.

 52. HEISSE LIEBE er min yndlings is dessert . . . Hjemmelavet vanille is med varm hindbær sauce og friske hindbær til pynt 🙂 smagen af sol og sommer 🙂

 53. Min favorit blandt alverdens lækre isdesserter er min morfars nougat-is! Han er altid ganske rundhåndet, når der skal blandes likør i…

 54. Min favorit er is er vanilje med chokolade stykker på toppen, hakkede mandler, chokolade sauce, samt blåbær og hindbær. En meget vigtig detalje oven på alt det andet lækrec er lakrids pulver (sødt) fra Johan Bülow 😉

 55. Uuh nu elskes is jo på alle måder, men min favorit må være en dessert fra mine pakistanske rødder. Jeg elsker falooda, der er en kold drink/isdessert, som jeg bedst kan lide med vanilleis, vermicelli nudler, rose syrup, mælk med pistacie og basilikum frø 🙂
  Helt sikkert noget jeg skal nyde i sommeren 🙂

 56. Jeg elsker kombinationen af en god bananis med chokoladestykker og en kaffeis, specielt af den italienske slags! Mums!

 57. Jeg elsker is i alle afskygninger 🙂 Min svigermor laver 2 varianter af en skildpadde-is, som slår den man køber med længder! Den er en absolut yndling. Selv har jeg lavet en vaniljeis med hakket chokolade og Kahlua, den er ret fræk 😉

 58. Jeg må nok ty til bananasplit á là Anne au chocolat med karamelliseret sukker på toppen!
  … eller en omelette surprise, en slags bakes alaska med lagkagebunde, med is imellem og marengs udenpå, som min franske farmor altid laver til fødselsdage 🙂

 59. Jeg syntes at en god vanilje is, serveret med pærer og abrikoser fra dåse, er noget af det allerbedste mums! Meeeen, der er nu heller ikke noget som en god chokoladeis, bare som den er

 60. En god gammeldaws isvaffel med 3 kugler, flødeskum og syltetøj toppet med flødebolle uden kokos er min absolutte yndlings is Og kan laves nemt hjemme også og ikke kun nydes i sommerbyernes iskiosker.. selvom det er super sommer hygge

 61. Selv er jeg helt vild med isdesserten Baked Alaska, da jeg elsker at marengsen er varm, men isen er kold indeni.

 62. Et twist af den i sig selv alt for lækre klassiske brownie, hvor jeg laver et lag af frisk hjemmelavet hindbæris og putter på, og til de dage der rigtig skal forkæles topper med et lag af dejlig chokolademousse. Den er rigtig køn som tallerkenanrettet og til nytår kom der en stjernekaster på sammen med friske hindbær og chokoladesnirkler. Har endnu ikke mødt e,n der kan stå for denne lækre dessert! <3

 63. Altså jeg er ikke kræsen, så alt med is er en favorit… 😉 Tror altså det bliver en bananasplit…

 64. Favoritten herhjemme både hos voksne og børn er pandekager med is, de kan laves i alle mulige varianter, traditionelle pandekager, fuldkornspandekager, banan, jordbær osv. og ingen varianter af is passer ikke til pandekager 😉

 65. I mine tidlige teenageår lavede jeg hjemmelavet softice i hjemmelavede isvafler som dessert til en af mine første treretters måltider til familien (det var SÅ godt!). Men en isdessert-kage med en rigtig chunky nøddebund og lækker cremet hjemmelavet flødeis pyntet med friske bær eller grofthakket chokolade går man nu heller ikke helt galt i byen med 🙂

 66. Min veninde laver en fantastisk islagkage med en marengsbund og hhv. et lag af lækker hjemmelavet is med nødder og chokolade og dernæst et lag med brombæris. Mums!

 67. Den pompøse og delikate retrodessert Baked Alaska aka indbagt is har jeg svært ved at modstå!

 68. Uha det er svært. Men jeg tror nu at en lækker chokolademarengs toppet med en lækker vaniljeiskugle og så med friske bær ( blåbær, jordbær, brombær og hindbær). Du må helt sikkert være min favorit.
  Nu bliver jeg jo helt lækker sulten

 69. Sådan en rigtig tung chokoladeis med friske bær på en hjemmelavet belgisk vaffel (selvfølgelig bagt med marpican og chokoladestykker). Det er mums!

 70. Jeg kan rigtig godt lide at spise i i koldskål.. det er virkelig lækkert og sommer agtigt.. med friske jordbær.. mums

 71. Is er bedst for mig, når det er i kombination med en super lækker pandekage! Det er det bedste jeg ved! Skriger barndom og jeg elsker det <3

 72. De der is, hvor der løber et tyndt lag chokolade igennem isen, så der er crunchy og tyndt chokolade over det hele, dét er bare lækkert!! Typisk de der Vienetta fra 90’erne, eller en vaffel-is fra Lidl 😀

 73. uha det er jo svært at vælge Favoritten må dog være en lækker chokolade med vanilleis og jordbær❤️

 74. Min absolutte favorit er en tung, mørk brownie serveret med en god og lækker is (vaniljeis, hindbærsorbet – you name it!). For mig bliver det simpelthen ikke bedre!

  Baked Alaska kan jeg dog også anbefale på det kraftigste; den marengsovertrukne lækkerhed er bestemt en smagsprøve værd! 🙂

 75. For mig er der ikke noget, der slår en god kugle vaniljeis i en hjemmebagt isvaffel, toppet med friske jordbær og letpisket flødeskum. Uhm, det er ren sommerlykke!

 76. en dejlig sprød hjemmelavet pandekage med is, citronsaft, og søde hindbær er bare sommer, når det er bedst ☀️☀️☀️

 77. Indbagt is! Havregrynsbund, hindbær, isen på, dæk med marengs og så ind i ovnen til det er lysebrunt. Såååå godt! 🙂

 78. VAFLER!!! Med straciatellais. MUUUMS….
  Så jeg ved hvad de 200 kr skal bruges på, hvis de ender her ;-=

 79. Jeg danske jordbær er essensen af sommer for mig, så en klassisk fuldfed vaniljeis med råmarinerede jordbær er klart min favorit! 😀

 80. Hvis jeg virkelig udlever den vilde barndomsfantasi, så må jeg nok være lidt en tør kiks og sige at en bananasplit jo virkelig er en klassiker. Jeg er muligvis farvet af det faktum, at det ikke var noget jeg stortset fik lov at røre i min opvækst, og derfor er lige netop denne dessert lidt mere speciel 🙂 Krydser fingre!

 81. Frisk frugt og vanilje is serveret i et stort glas! Så skal den spise på en cafe nede i varmen sammen med min familien, ligesom alle de gange vi har gjort det i sommerferien. Gavekortet skal helt klart bruges sammen med min familie så vi kan tænke tilbage på vores sommerferier sammen 🙂 Kør selv ferie er bare ikke rigtig det samme når man sidder klemt mellem sine store små brødre på bagsædet af en Ford Mondeo på vej til Kroatien..

 82. Min yndlings is er en isdessert som er en islagkagge min mor plejer at lave når vi får gæster. Det er en hjemmelavet vanilleis med daim og en bund af tuc-kiks og nødder mhm… 🙂

 83. Jeg elsker alt is, der indeholder en form for chokolade! Naturligvis gerne med chokoladesovs og hakket chokolade på toppen 😉

 84. Mums, sikke en lækker præmie!
  Jeg er helt vild med chokolade fondant med flydende midte og softice. Det er simpelthen for godt. 🙂

 85. Jeg har et fantastisk minde om en isbjerg dessert, hvor indholdet bestod af lækker hjemmelavet bær sorbet tildækket med marengs, som kom en tur i ovnen for at give marengsen lidt farve og struktur 😀 Der har muligvis været en bund, men jeg husker den ikke helt præcist da det er min bedste is-dessert, som blev lavet i hjemkundskab i 7. klasse 🙂

  Og så kunne det være superlækkert med sådan en fin is-ske, hvis jeg er så heldig at vinde lodtrækningen. Det ville også passe helt perfekt til kærestens fødselsdag den 27. juni, hvor gæsterne skal have hjemmelavet dessert suppleret med (Carte D’Or) is 😀

 86. Så lækker en konkurrence, Jeg ELSKER simpelthen alt slags is! Men en af favoritterne herhjemme, er stadig vaniljeisen fra Carte d’Or drysset med forskellig topping, f.eks. brownie- eller cookiestykker, nødder, chokoladesovs, ja kun fantasien sætter grænserne:-)

 87. Hvis beg kun må vælge én, så bliver det en milkshake med vanillefødeis og blåbærflødeis. Åh nej, hvor er det bare godt!!!

 88. Mit ydmyge svar er: TRICOLORE. Jeg kan ånde gennem en skive trefarvet is. Nu er jeg jo også bare en simpel bondemand. IS ER GODT!

 89. Jeg er SVÆRT glad for alle typer is, der er syltet ind i enten

  1) modbydeligt meget karamel: Du gode GUD, hvor jeg elsker karamelsovs!

  eller

  2) lakridssnask: Af samme grund får jeg til enhver tid mord i øjnene, hvis jeg ser mennesker, der konsumerer lakridsis (det være sig kugleformat som pind-is, alt med lakrids har min kærlighed) og jeg ikke selv har noget. NØJ, det er godt!

 90. Lun en halv pære (fra dåse) i ovnen – smid et stykke “after eight” eller to ovenpå. Serveres med vanilleis.
  Mums! Nemt og lækkert! 🙂

 91. Vi kan godt lide is med frugtsalat her i familien – det er en hyggelig ting at lave sammen med ungerne, og isen gør det lige lidt ekstra syndigt 🙂

  Christine

 92. Jordbæris, chokoladeis og vaniljeis i en vaffel uden noget som helst andet. Sådan så de enkelte smage rigtig er fremtrædende, siger jeg ikke nej til!

 93. Intet smager bedre en varm sommerdag end en bananasplit. -Uhm mine tænder løber helt i vand bare ved tanken 🙂

 94. Min Carte d’Or favorit er Stracciatella og så skal den helst serveres i pandekager sammen med sommersøde danske jordbær 😛

 95. Min mors hjemmelavede daim-islagkage må simpelthen være min favorit!
  Den smager fantastisk på en dejlig sommerdag 🙂

 96. Jeg er vild med chokoladeis, meget gerne med chokoladesovs. Det er måske ikke så opfindsomt, men det smager himmelsk

 97. Uhm en lækker konkurrence – min Svigermor laver en islagkage med hjemmelavet skildpaddeis og bounty/ananas is – den er simpelthen den bedste og vinder HVER gang. Har endnu ikke lokket opskriften ud af hende, men måske med et par liter Carte’dOr under armen kan jeg lokke den ud af hende? 🙂
  God dag

 98. Is er nu engang så sommerligt som noget kan blive!
  En lækker fyldig chokolade is med friske bær fra haven og lidt mandelkrokant slår alle fine 5 stjernede desserter!
  Hvis det ikke er blevet tydeligt gjort endnu så eeeeelsker jeg is, hihi
  Krydser fingre

 99. Uhhhhhhh jeg elsker is <3 Ren vanilieis blandes med baileys, knuste skildpadder, knuste digistive kiks og hakket hvid chokolade….. Det er gude spise og top lækkert at serverer for gæster 🙂

 100. Jeg er HELT vild med carte d’or is med strawberry cheesecake smag og frosne frugter i blenderen. En smule vanillecreme og så har MSN bare den BEDSTE milkshake/smoothie til den varme sommer vi får meget snart ;)) mums

 101. Mi er helt klart pærer og ananas i lage sammen men vanilieflødeis og friske jordbær og ovenpå masser af flydende chokladesovs. Uhm god sommer

  Ville være lækkert til sommerferien nu der kun er råd til at holde vores pp camping del terasse pga min førtidspension

 102. Alle former for flødeis er mine favoritter, men må sige en af mine gode gamle favoritter er min mors banandrik som hun lavede ud af vaniljeis og bananer og derefter strøede daim på toppen. Den var altid et hit når der var fredags snoller hjemme hos os 🙂

 103. Vi er til 80er klassikkeren her i familien.
  Man går ALDRIG galt med en god gang bananasplit vi elsker det 😉

  God sommer

 104. Min favorit er helt enkel. En kop kakao med en god klump vaniljeis i. Så bliver det ikke bedre her til sommer 🙂 Kram

 105. Jeg kan allerbedst li’ iskaffe! Skøn espresso med en kugle vaniljeis eller chokoladeis, og gerne med flødeskum, stjernekastere, parasoller og hele molevitten på toppen – jeg er vild med det!

  Jeg var så heldig at vinde din bog, og derfor er det ikke fair, hvis jeg er heldig igen; derfor skal is-lækkerierne, hvis mit nummer skulle ramme to i streg, gå til min søde veninde Anne, der knokler med bondegårdsrenovering og nyfødt baby. Hun er også en iskaffe-elsker, og hendes ismaskine bliver ikke brugt nok. Lidt lækkert udstyr og lidt smagsinspiration fra Carte D’or ville derfor falde i absolut god jord 🙂

 106. Da jeg var lille og gik på fritidshjem plejede de at lave den bedste islagkage: lagkagebunde med nutella, banan og trefarvet is. Det var verdens bedste kombination. Tror dog jeg ville lave den med ren vanilje is hvis jeg skulle lave den selv 😉

 107. Min yndlings og SÅ simple dessert er whisky bananer med vaniljeis.
  Bananerne varmes ved eftervarme på grillen eller bare i ovnen til de er sorte og blød. Lav et snit i skrællen og kom brun farin og whisky i efter smag. Bland evt rundt og server med is. Mums ! Simpelt og lækkert !

 108. det må være en kvalitets vanille is sammen med en lækker chokolade brownie og frugt. Nothing fancy men altid lækkert 🙂

 109. Jeg top, topelsker en god sundaedessert med hjemmelavet vaniljeprikket is og godt med chokolade- og karamelsovs.
  Det er det bedste!

 110. Min ynglings is anretning vinder bare aaaaaaaltid 🙂
  En god og lækker vanille is, som toppes med danske jordbær og en go klat chokolade sovs! Wola, nemt og godt 😉

 111. For cirka 20 år siden havde Carte D’Or en isvariant, der hed MINT! Og en appelsinsorbet, der smagte himmelsk! Jeg kan stadig smage begge dele og husker tydeligt, at de begge var et MUST, da jeg i anledning af min 13-års fødselsdag holdt pigemiddag! Jeg har spist meget is siden, og elsker især når jeg finder en rigtig god lakridsis. Men det er nu mint og appelsinsorbeten, der har ætset sig ind i min hukommelse som DET BEDSTE AF DET BEDSTE!!!!

 112. jeg elsker hjemmelavet kokosis, med frisk kokosnød, og den ekstra cremede kokosmælk.. Jeg putter altid min tilbage i kokosnøden, hvis jeg har kunne flække nøden pænt, og når isen er færdirørt på maskinen med hjemmerørt chokoladesovs over, plejer den at være et hit hos gæsterne

 113. Min favorit fra Carte d’Or er helt klart den med fersken og vanilje <3

  Men favorit dessert med is er enten en lun chewy brownie med vanilje is eller så må det være æblecrumble med hvilken slags is! hapshapsnamnam

 114. Denne isdessert er god om sommeren
  Marengs- og bærblanding
  Ingredienser

  4 kugler Carte d’Or White Chocolate & Red Fruits (112 g/200 ml)
  250 g skyllede blandede bær og jordbær i halve eller kvarte
  8 små marengs
  1 stilk med ribs til pynt

  Læg bærrene i en skål.
  Bræk marengsene i mindre stykker, og bland dem med bærrene.
  Fordel blandingen i 4 dessertskåle.
  Læg en kugle Carte d’Or White Chocolate & Red Fruits oven på bærblandingen, og sørg for, at man kan se toppen af Carte d’Or White Chocolate & Red Fruits.
  Servér med lidt ribs på toppen.

 115. Jeg lavede engang en lille anretning med granatæbleis og hvid chokoladeis samt lakridsmarengs og hindbærsirup -ååååååååårgh det var guf:-D

 116. Min farvorit er faktisk carte d’ors nye isvariant med mælkechokolade og hasselnød. Smager næsten som nutella <3

 117. For mig er den bedste is-dessert kold kakaomælk med en stor kugle vaniljeis i. Det lavede jeg altid til min lillebror, da vi var børn – overskuelig selv for en 6-årig at lave. Vi lavede en regel om, at man selvfølgelig gerne måtte “snyde” og blive ved med at fylde op med is 😉

 118. En superlækker brownie passer jo sådan set fint med isen med Amaretto, men min foretrukne er den med pistasie 🙂
  Eller en god nybagt vaffel med Pistasie is…. mums
  Gitte 🙂

 119. Den allerbedste måde at få is på for mig, er når det om sommeren fås i alle mulige slags kugler i bæger eller vaffel, med den klassiske flødeskum og syltetøj på toppen. Når sådan én nydes med familie eller veninder med sol i ansigtet og sand mellem tæerne, så bliver det ikke meget bedre! 🙂

 120. Vienetta – En klassiker som jeg altid har fået ved min moster i Jylland! Den er simpelthen så god, også selvom man har fået den i snart 20 år 🙂 Den går aldrig af mode i min bog

 121. Nu er alt is jo godt, men sværger stadig til Stracciatellaen fra Carte D’or 😀 De sparer ikke på chokolade saucen eller chokolade stykkerne, uhmmm nam nam nam 🙂

 122. Som du selv nævner er ALT med is lækkert! jeg kan både lide når det er helt enkelt bare med noget god is (gerne med kage i!!!) og måske lidt frugt, men elsker også når der er fuld knald på og desserten bliver meget teknisk og kompliceret, så længe smagen er god jeg har svært ved at vælge, da jeg er en rigtig dessertspiser, men for at nævne nogle retter; pandekager med is, is i nøddekurve, grillet frugt med rørt is, churros med soft ice osv!!!

  Og held og lykke med specialet! Har selv lige skrevet bachelor, og det var slemt nok!

 123. Isbjerg! Havregrynsbund, bær, IS, marengs ristede mandler og på grill i ovnen. Mhhmm… Barndomsdessert som endnu er en favorit!

 124. Min mands islagkager 🙂 Hjemmelavede og med Hindbærsorbet, lakridsis og hvidchokoladeis 🙂 Det smager MUMS!

 125. En Daim-islagkage er en klassiker – altid et hit! På et tidspunkt lånte jeg en ismaskine og lavede den mest fantastiske chokolade gelato – åhhh, hvor var den god!!!
  Men en helt almindelig vanilleis går godt til alt og det kan man kun få for lidt af!!!

 126. En lækker vaffelis med et par kugler god is, soft-ice og hjemmelavet guf på en varm sommerdag – så bliver det ikke bedre.

 127. Jeg er viiiild med is, men min favorit isdessert må være hasselnøddeis i nøddekurv med chokolade og bær -dét er bare lækkert!

 128. Banana spilt er og bliver et hit, men en god Baked Alsaka fejler bestemt heller ikke noget! Marengs og alle former for is har alle dage været godt! 🙂

 129. Jeg elsker italiensk is, købt i Rom, Venedig eller Verona. Med solen skinnende og rødme i kinderne..
  Og når tiden ikke er til rejser, så er en hjemmelavet daim-islagkage altid god til at sprede glæde og smil.

 130. Tidligere var det altid kage eller desserter frem for is, jeg foretrak. Det ændrede sig totalt da jeg sidste sommer blev ejer af en ismaskine med kompressor. Og i år jeg har jeg så inviteret yderligere i en dyre maskine og i bogen ‘Lykken er is’ af de to is-dronninger.
  Jeg elsker blød skøn nougatis med knasende store nougatstykker serveret i en god vaffel med lækker cremet Dulce lette on the top’…
  Det er bare lækkert!!

 131. Jeg har et crush på combinationen af mynte og karamel for tiden, og fik på et tidspunkt serveret en mynteis med flødekaramelcreme og karamelcrunch, som var intet mindre end guddommelig!! 🙂

 132. Jeg E L S K E R is-sandwiches! I alle afskygninger! De oprindelige Maxibon, en hjemmelavet med browniebunde, den billige fra Rema1000, to nybagte cookies og en scoop god is på Venice Beach. Med chokolade, kaffe, vanilje, bær, karamel, peanutbutter, mint, pistacie, frugt, nødder, rosiner, citrus. ALT, der indeholder kombinationen af kage og is, og kan spises som en håndmad, er et hit i min verden!

 133. Min alleryndlings sommeris er en god hjemmelavet vaffel med forskellige kugler is, guf, syltetøj og flødebolle. Uuuuhm, en rigtig sommernydelse! Og den er allerbedst når den spises i solskinsvejr :-))

  Rigtig god sommer – og held og lykke med specialet!

 134. Skildpadde is… Hjemmelavet 🙂 Eller en god gammeldags bananasplit med vanilie/jordbær/chokolade kugler, flødeskum og chokoladesauce og drysset med hakkede nødder 🙂

 135. Vi spiser meget is – og gerne hjemmelavet 🙂
  Når det skal være rigtigt festligt, laver jeg islagkage med fragilitebunde og flere slags is – det kan være vanille, blød nougat, rabarber, ribs, jordbær, skildpadde, hindbær osv
  Uhhhmmmmm 🙂

 136. Jeg elsker simpelthen is! Det bedste jeg ved er en rigtig god vanilleis med varm chokoladesovs til… Eller en bananasplit:-)

 137. Jeg er faktisk helt vildt med bare at spise isen direkte fra bøtten ellers som tilbehør til en god klassisk brownie.

 138. Her hører der altid is til pandekagerne.
  Eller en brownie med en god vaniljeis og Frugt MUUUM

 139. Jeg ELSKER is, det spises med stor nydelse, året rundt! Min favorit anretning er 3 små kugler hjemmelavet is; jordbær, lakrids og oreo, sammen med et lille stykke hjemmelavet brownie, mums!

 140. Her i huset har vi flere favoritter når det handler om is/is anretninger. Det er bla. hjemmelavet islagkage med daim og en anden er en mandelrand (kage) som serveres med vaniljeis eller is med chokoladestykker og lun hindbærsovs 🙂

 141. herhjemme elsker vi god is – især vanille fra carte dor- serveret med friske bær, eller endnu bedre med min Bedstes frisklavede jordbærsovs!

 142. uhhhh det er SÅ meget mig!!! Jeg elsker is trifli eller islagkage! Eller is med sprødt Italiens marengs <3 uhm

 143. den bedste jeg nogensinde har fået var en eks svigerinde der lavede en 3 forskellige lags chokolade is hold nu op den var så god man kunne høre englene synge 😀

 144. I min familie elsker vi is, og spiser gerne direkte fra bøtten
  Særligt her i sommerperioden elsker jeg at nyde isen i en marengs fuglerede og med friske danske jordbær til. Men også bare vanilje is rørt med kakao og knuste marengs er lækkert!!

 145. Jeg ELSKER en god vaniljeis med ligeså god olivenolie og så havsalt! Lige siden jeg smagte det første gang, har jeg drømt om det lige siden..

 146. Uhm.. Sommer med lækker vanilje is, danske jordbær og selvfølgelig kage – en skøn banankage med dolce de leche – Nogen ville måske tænke at det var to desserter, men det er fantastisk sammen! Dét er smagfuld ‘sommer’, selvom jeg sidder med kleenex og øjendråber – om det er med tanken om de søde sager eller pollenallergien, ingen ved det ☺️

 147. her hjemme er vi vilde med hjemmelavet is. Min kæreste specialet glad for hjemmelavet skildpadde is. Så når vi rigtig skal hygge laver jeg da som reel den. Men ellers afprøver jeg da os andre skønne muligheder.

 148. Min ynglingsdessert er helt klart hjemmebagt marengsbund med vaniljeis, masser af danske jordbær og høvlet hvid chokolade på toppen. MUMS

 149. jeg elsker is, marengs og enten lakridssirup eller en god chokoladesovs…
  ret så simpelt, men når man både har et let knas, sammen med is, og så en sovs eller sirup…
  uhmm….. 🙂
  rigtig god sommer.

 150. Is kan man aldrig få nok af, og der er uendelig mange variationer jeg holder af men denne her har jeg fået mange gange på ferie i Østrig sammen med min mand, Heiße Liebe er varm hindbærsauce hældt i et stort dessertglas, top med vanilleis i kugler og evt lidt mere sauce, pynt med lidt flødeskum og server med to skeer 🙂

 151. Indbagt is er min klare favorit-is-dessert! Kombinationen af lækker, sprød havregrynsbund, sød, kølig vaniljeis og en varm og fluffy marengstop er jo himmelsk!

 152. Is er noget jeg har skulle lære at elske.
  Som barn ville jeg kun have det som jeg så pænt kaldte “beskidt-is” hvilket var en bestemt chokoladeis fra superbrugsen. Og da man ikke kunne få lige præcis det mærke mere rykkede jeg over til jordbæris, som ikke havde jordbær stykker i.
  Nu siger jeg sjældent nej til is, det bliver nok aldrig noget jeg kan spise litervis af, men kærlighed til det har jeg.. Jeg er dog gået fra min barndoms “beskidt-is”, som jeg faktisk helst ikke vil have nu, over til en lækker vaniljeprikket sag og så med knuste Maltesers på. Det er guf. Men der må stadig ikke være jordbær stykker i min jordbæris. En sikker vinder er også altid Mint chocolate chip.

  God fornøjelse med speciale skrivningen

 153. Ej, liiidt tarveligt at du selv bragte bananasplitten op, da det nemlig er en af mine absolut favoritdesserter, som inkluderer is. Men jeg generelt meget glad for is, og en kugle vaniljeis (eller to) ledsaget af en brownie, siger jeg bestemt heller ikke nej til – og hvis jeg vandt ville jeg dele præmien med mine søde medkollegianere, som alle er lige så glade for is som mig 🙂

 154. Ærligt talt så er jeg ikke så meget til alt for meget gejl i mine desserter. Jeg foretrækker at spise isen ‘rent’. Især hvis det er en is, der i sig selv smager af noget 🙂

 155. Jeg er fra Østrig hvor der ligger caféer der udelukkende sælger is-retter på hvert hjørne, og alligevel elsker jeg en simpel banana split. Min yndlings is anretning må dog være “heiße liebe” (“hed kærlighed”?). Er ikke sikker på hvad navnet er på dansk, men det er vanilje is (nogle serverer en kugle vanilje, en kugle chokolade) og varm hindbærsovs. Det er den jeg bestiller hver gang, ellers så er jeg ret tilfældig; Jeg elsker også pandekager med is og min yndlings er hindbær is!

 156. En kugle carte d’or jordbæris mellem 2 havregryns cookies er helt klart min sommer favorit i år

 157. En af de bedste isdesserter er en “is cheesecake”. Kiksebund med valgfri is, som f.eks. daim is, banan/chokolade is, you name it, og så med en frisk sorbet top ovenpå, gerne en med en flot farve som jordbær, rabarber eller hindbær. Den er en super smuk dessert og smager skønt!

 158. Min favorit er uden tvivl en blød og lækker brownie med en god portion is…eller skulle man hellere sige en god portion is med en brownie 😉
  Ja, man er vel lidt af en is-nyder <3

 159. Jeg har er forkærlighed for Milkshake, ikke nogle speciel.

  Var tidligere på året i Australien, hvor vi besøgte en isbar, hvor de lavede is på flydende nitrogen, her smagte jeg den bedste is ever!!! Popcornis med saltet karamel, det var en is oplevelser som jeg sent glemmer.
  Har hørt at der på Nørrebro (Kbh) er åbnet en nitrogen isbar, så må vist ind og se om de har noget lignende.

 160. Åh, alt med is er godt. En god brownie med vanilleis, en lækker marengsbund med is og friske bær eller en lækker chokolade milkshake. Guf

 161. ælskeeeer is. 🙂 lige for tiden kan vi ikke få nok af hjemmelavet parfait is med ægte vanille og knuste oreo stk i. Mums. Ellers er det lakridsis.. Is kan man bare ikke få nok af.
  Ha’ en dejlig sommer 😉

 162. Min kæreste elsker alt med is! Så det ville være en lækker overraskelse at give ham, med en fryser fuld 🙂

 163. Pandekager med en hjemmelavet jordbærparfait eller en tung og god chokoladeis er altid en vinder! Klassisk, nemt og lækkert!! 🙂

 164. Mine yndlings is er lige i øjeblikket min hjemmelavet vanilieis med masser af dejlig vanillie, med hjemmelavet jordbærsauce eller min hjemmelavede vanillieis med amarettolikør,store chokoladestykker og knuste amarettomakroner og serveret med dejlige jordbær. Til efteråret elsker jeg min hjemmelavede appelsinis med “striber” af blød nougatsauce ( i isen ) eller hjemmelavet pærersorbet eller ………………Elsker min ismaskine og bruger den flittigt.

 165. Jeg troede, jeg havde smagt dem alle, men amaretto og chokolade er da gået min næse forbi – den kunne godt blive min absolutte favorit denne sommer, en lille bid af Italien i den danske sommer.

 166. Is på stranden om sommeren er det bedste. Hvilken slags er lidt underordnet, det smager som regel godt i solen 😉

 167. Min favorit-isdessert er min mormors hjemmelavede is. Der er intet, der slår hendes vanilleis med chokoladestykker!

 168. Jeg eeeelsker vores families hjemmelavede favorit islagkage: et lag med hindbæris og et lag med daimis med nøddebunde i mellem. MUMS! Det er det bedste!! Men Carte d’or er nu heller ikke dårligt!! Krydser fingre! 🙂

 169. Jeg elsker vaffelis med det hele! Vafler, is, flødeskum, guf, syltetøj, krymmel osv. Det er SÅ godt!! (smiley med hjerter i øjnene) 😉

 170. Altså jeg elsker næsten alle slags is 🙂 Men noget af det bedste må være en hjemmelavet islagkage med en syrlig bæris (solbær, hindbær e.l.) og en sød hvid chokolade-is…

 171. Absolutte ynglingskage her i huset, der bare KRÆVER IS, er Mississippi Mud Pie, den er rig, fed & fyldig. Jeg har modificeret original opskriften og deler den gerne 🙂

 172. Skal jeg have vaniljeis, serverer jeg det altid på en bestemt måde: rørt op med frisk piskefløde og friskplukkede danske sommerbær på toppen – helst hind- og jordbær. Det er min absolutte favoritisservering!
  Hvis det er andre isvarianter, vil jeg faktisk helst have dem plain… Isen smager jo forrygende i sig selv – især Carte D’ors varianter

 173. Jeg bliver desværre nødt til at erkende at jeg er en sucker for regnbue isen. Det vækker så mange minder frem og hvor har jeg dog plaget mine forældre SÅ mange gange om at få regnbue is. Jeg har selvfølgelig en favorit smag som er jordbær og jeg starter altid med vanilien, så chokoladen og til sidst jordbær. Men nogle gange rører jeg også bare rundt og laver en softice.

 174. Jeg er meget klassisk og ELSKER en god nougatis med lidt chokoladesauce på toppen. Totalt farmor, I know :-).

 175. Jeg elsker hjemmelavet islagkage med 3 slags lag med brombæris, jordbæris og solbærs på en oreobund 🙂

 176. Her i huset ELSKER vi is! Vi spiser mange varianter og på mange forskellige måder – eneste krav er at isen er af god kvalitet. Hvis jeg skal nævne nogen yndlingsmåder er det marengsbund med vanilleis og danske jordbær eller pandekager med vanilleis og jordbær/rabarber marmelade eller dobbelt mørk chokoladekage med en kugle vanilleis

 177. Min kæreste lavede den lækreste isdessert den anden dag. Det var ikke andet end vanilje is og et lækkert espresso shot ud over. Det har indtaget min førsteplads i øjeblikket!

 178. Jeg eeeelsker en bund af saftig lækker browniebund med et lag af skøn frugtig jordbær sorbet, friske jordbær ovenpå og lidt fyldig chokolade ganache – Åhhh mums jeg må snart ha det igen 🙂

 179. Min mormors hjemmelavede fløde-kaffeis med valnødder og overhældt med brandvarm kaffe og stærk Grand Marnier! Dét er lykken!

 180. Noget der kan få mit bløde mit hjerte op, er en dejlig lun rabarbertærte med en… to… tre…. kugler flødeblød vaniljeis med en masse knasende vaniljekorn.. Så bliver det næppe meget bedre ❤️

 181. Favoritten?? ouch…’

  Altså is kan jo spises som det er, især hvis det er en god kvalitet. (og der falder lakrids og pistaceis under favorit smagene)

  Men pandekager foldet over frugt og så ind i ovnen – med en klat is til.
  og ellers ‘Herre dessert’… (Vanilleis, friskkværnet peber og whisky)
  Uhh… indbagt banan med is…

  Faktisk burde alle bestille dessert før hovedret mindst 5 gange i deres liv.

 182. helt klart chokoladefondant med, hvilken somhelst is til samt lidt af årstidens frugter og/eller bær!:)! Namnam!

 183. Min yndlings isdessert er den skønne baked Alaska lavet med brownie bund og ligedele sorbet og flødeis. Glæder mig til at prøve at lave det i stenovnsgrill i mine forældres have i sommeren!

 184. Mhmm min favorit is-dessert er GULDKAGE!! (-:
  Marengsbund toppet med lækker, cremet vaniljeis med frække små sorte prikker og friske bær. Mums!
  Hvis man hellere er til is med “smag”, så bytter man bare vaniljeisen ud med sin egen ynglingsis!

 185. jeg elsker alt med is, men baked alaska er fantastiskt. :)) og issandwiches. Og millshakes.

 186. Absolutte ynglingskage der KRÆVER IS her i huset er Mississippi Mud Pie, den er rig, fed & fyldig så har modificeret original opskriften og deler den gerne

 187. Jeg er mere til den lidt utraditionsrige is.
  Nemlig sorbet is, eller is med frugt. Chokolade er ikke rigtig mig.
  Derfor er det mest lækkert med en is dessert med sorbet is og flødeskum.
  Dog er der ikke noget bedre end bananasplit eller pandekage med is.
  Dog er den bedste is dessert jeg har smagt fra Mallorca hvor der var massere af sorbet is. Uhhhmm ❤️

 188. Flødebolleis – det er et hit!

  Man tager en bakke flødeboller, rør en liter vanilje is op – fordeler den over flødebollerne. Pynt med m&ms og sættes i fryseren et par timer. Mums….

 189. min kæreste ELSKER is – og jeg mener som i hver dag hvis han ku – så egentlig bare alt is. Faktisk har vi i hans familie en is-dyst, hvor vi hver især medbringer en hjemmelavet is (dvs. 6 retter is) og dyster på faktorer som konsistens og præsentation… Nå men favoritten herhjemme er nok islagkage, som du selv nævnet. Og selvfølgelig skal vi have det til min søns første fødselsdag om en lille måneds tid

 190. En god chokoladekage med vanille is til er et kæmpe hit herhjemme 🙂 Generelt er is bare min yndlings dessert / hyggespise..

 191. Jeg elsker at spise is i en stor skål med flødeskum og chokoladesovs på! Det er det bedste jeg ved, det får mig altid i bedre humør, og er bare så lækkert og cremet muuuums. Især Carte D’or is er faktisk en slags tradition i min familie. Lige siden jeg var lille har min far oftest købt Carte D’or, så på en nostalgisk måde er det min og familiens yndlingsis. Jeg elsker især Pistacie, Stracciatella og Karamel <3 mmmm
  Ellers kan jeg også godt lide Gammeldags is med Guf som man kan købe i isbutikker, eller når man selv anretter iskugler i de dér "kiks-skåle" med chokolade inden i.
  Basically is med hvad som helst…

 192. Min yndlings isanretning er helt sikkert en gammeldags vaffel med alt for mange kugler lækker is, guf og flødeskum! Det bliver ikke bedre 🙂

 193. En lækker portion is med hjemmelavet bær- eller rabarberkompot til, og måske lidt flødeskum med revet chokolade. Så lækkert om sommeren med friske bær fra haven!

 194. Er egentlig ikke alt for vild med is, men men men… Citronsorbet er jeg super pjattet med.
  Er også stor lakridsfan, så en god vanilleis med saltlakrids er heller ikke skidt.
  Mine unger er dog begge store fan af stracciatella, så det plejer nu, at være den der ryger i indkøbskurven 🙂

 195. Jeg elsker bare is på alle måder men en lækker is med friske jordbær er altid et hit

 196. Ynglings is, ynglings is.. det er dælme svært! 😀

  Må være marcipan med choko stykker 😀

 197. Det er lidt snyd, og på ingen måde hjemmelavet, men enhver bøtte häagen-dasz eller Ben & Jerry’s kan bringe mig helt i knæ. Skal det være en decideret anretning, så er en isbombe med kaffeis, mørk chokoladeskal, nougatskum, rabarberkompot og hakkede, ristede hasselnødder til nu også meget lækkert – og gæt hvad der står og kører i ismaskinen lige nu 😉

 198. Uh, altså nu er is jo min yndlingsdessert i sig selv og jeg spiser det både sommer og vinter, sol og regn, men jeg siger mig nu ikke for god til rabarbersuppe med vaniljeis til, eller danske jordbær med is til, eller en italiensk is (helst i bæger (og helst i Italien)). Hvem snakker om sommerhumør og længsel efter varmere dage?
  God sommer! 😉

 199. Italiensk is er den bedste dessert! Gerne flere forskellige smagsvarianter – dog skal der altid være en scoop med god chokolade 🙂 Så behøver man egentlig ikke noget tilbehør…

 200. blødende chokoladekage med vanilje is toppet med en hjemmelavet varm hindbærpure. ☺ ummmm bliver helt lækker sulten af og læse de lækre bud på detserter.

 201. Min yndlingsdessert med is må være en chokoladefondant med vanilje is, karamelsauce og friske bær.

 202. Jeg elsker om sommeren, når vi “selv laver” isvafler. Hvilket betyder at vi køber nogen vafler som vi så selv fylder med is og putter hjemmelavet guf på. Så bliver det bare ikke mere sommer
  Derudover elsker jeg bare is.

 203. Jeg er kæmpe fan af italiensk is og gerne en virkelig lækker syrlig citronsorbet og gerne i selskab med en lækker kraftig chokolade is!

 204. Min yndlingsisdessert er de gammeldags isbomber med vaniljeis indeni overtrukket med chokoladeis og til sidst et lag revet chokolade! Mums!

 205. Én af de bedste isdesserter er en Daim islagkage. Hjemmerørt vaniljeis med flødeskum, æggeblommer og knust daim, lagt i mellem 2 hjemmelavet marengsbunde.. Mums!!!

 206. Nu er det jo grill tid så en ildfastskål fyldt med frisk frugt, chokoladeknapper (mørke) også en gang marshmallows. En tur på grillen så der kommer en sprød skorpe på marshmallowsne… Serveres med en god vaniljeis.. Enkelt, lækkert og dejligt sommer friskt..

 207. Skøn konkurrence med skønne præmier;). Af isdessert elsker jeg en god is med masser af smag sammen med lækkert tilbehør. Det kan være små kys, guf, frisk frugt, flødeboller, vafler, chokolade, flødeskum og jeg kunne blive ved;).

 208. Min ynglings Sommer isdeesert er alt som indeholder frugt eller bær 🙂 F.eks. denne lækre sag fra chocolat

 209. Min absolutte yndlingsdessert med is kan kun være den franske klassiker profiteroles med vanilleis (fra Carte Dor selvfølgelig ;-)) og varm chokoladesovs. Mums!

  Hvis jeg vinder, bliver jeg vist nødt til at bikse sådan en omgang sammen snarest…..

 210. Da jeg gik på højskole fik den absolut bedste fløde is, det var alles yndlingsdessert. Den er så lækker og fed, den klistrer sig til ganen som karamel og smager kun himmelsk sammen med hindbærcuolis. Måske den eneste ret som køkkenet laver godt. Hver gang der er gammel elev-fester serveres den samme festmenu, som selvfølgelig afsluttes af den perferkte isdessert; hjemmelavet vaniljeflødeis med hindbærcoulis

 211. Jeg elsker egentlig bare ALT med is. Og jeg kan ikke få nok!
  Jeg husker tydeligt, hvordan min far og jeg sad med noget der minder om hver vores 1-liter is, og bare spiste løs. 🙂

 212. Jeg kan virkelig godt lide pavlova med is og bær 🙂 Jeg har nogle gange lavet marengs med smag (fx lakrids eller vanille), og så kørt plain vanilleis. Men en enkel marengs og en is med en lækker og spændende smag er også lækkert 🙂

 213. Vaniljeis med cookie dough og store stykker mørk chokolade! Især godt med hjemmelavet vaniljeis 😉

 214. Det må bestemt være dajmiskage med dejlig vanilleis,dajmstykker og nøddebund som jeg dæssverre spiser alt for sjelden, fordi jeg simpelthen glemmer st sådan noget findes! 😉 Heldigvis har jeg en svigermor der tit serverer det!

 215. Elsker min mosters hjemmelavede Daimislagkage med friske jordbær til:P
  En magnum Almond eller en gammeldags isvaffel på havnen en varm sommerdag går man hellere aldrig galt i byen med:)
  Is kan nydes på alle mulige forskellige måder hele året rundt:)

 216. I dag har vi fået hjemmelavede vafler med Carter d or vanilleis, Nutella og et hav af friske bær. Det er en af favoritterne 🙂

 217. det er simpelhen bananasplit den tager man aldrig fejl af der skal pistacia, jordbær og mango is oven på banan, godt med piske flødeskum på, og så skal der smeltet chokolade og nødder oven på .. for helt lyst til det nu 🙂

 218. Uha is det smager godt. Er næsten du siikker på du havde sådan en konkurrence her sidste år os. Og min farvorit is er stadig hjemmelavede bacon is. Mums. Det lyder måske klamt men det er rigtig lækkert. En lækker fløde is med kamaliseret bacon som er overtrukket smeltet chokolade derefter hakket i stykker og kommet i

 219. Min absolutte yndlings sommerdessert er en fuglerede af marengs fyldt med vanilleis og friskplukkede hindbær. Simpelt, men fantastisk!

 220. Ey ey ey, efter at have læst kommentarerne, løber mit mundvand efter at lave Mille Nymand’s version! Den lyder for lækker!

 221. Tough choice! MEN skal jeg vælge én yndling må det blive hjemmelavet islagkage i 3 lag: Mandelbund, hindbæris og på toppen vanilieparfait med hakket mørk chokolade. Den holder 100, er nem at lave og smager fuuuuuldstændig fantastisk 🙂

 222. Hjemmelavet daimis på nøddebund – den smager himmelsk og den er et kæmpe hit hver gang! Mums, mums

 223. Baked Alaska Som består af en svampet kakaobund med en halvkuglet form af sorbet (er man flabet kan man lave den i flere lag af is så man får en flot marmorering). Dette dækkes så af små dutter af sej marengs derefter fryses den og så bager man den så marengsen får farve men sorbeten stadig er frossen!
  Dette kan sagtens serveres med en lun sauce af enten kraftig vahlrona chokolade og fuldfed fløde eller en let syrlig sauce lavet af friske bær eller tropiske frugter!!
  Simply delicious!

 224. Min absolutte favorit er nok en hjemmelavet “cheesecake” inspireret is, hvor man lader en god vaniljeis bløde lidt op, blander syltetøj og knuste kiks i og stiller den på køl igen 🙂

 225. Jeg elsker en frisk sommer islagkage: en lækker hjemmelavet vaniljeis, med skønne sommerbær vendt i, på en sprød nødde/karamelbund.

 226. Den bedste is jeg ved er den aller første i sæsonen. En skøn sprød vaffel, med kugler, guf og kærlighed, serveret med solstrejf og tanker om sommer.. Den is giver den helt rigtige følelse i maven <3

 227. Massere af frisk frugt,en lækker vanilleis og hjemmelavet marssauce ( 6 smeltede mars og en kvart piske)
  Men en gammeldags med det hele er absolut også en favorit,eller hjemmelavet milkshake lavet på frisk frugt og vanilleis 🙂
  Mums

 228. Jeg er vild med den klassiske gammeldags isbåd, som jeg altid fik hos min mormor da jeg var barn 😀 Der er bare nostalgi over den, og så kan jeg faktisk godt lide, at vaflen er lidt blød.
  Men jeg spiser nu flest vaffelis med pistacie og guf, som man aldrig går galt i byen med 😉

 229. Altså, jeg elsker den nye Carte D’or med vanilleis, jordbær og små stykker hvid choko (og er der lidt maregns i?).
  Min absolutte yndlingssommeris er kæmpe eskimo

 230. Jeg elsker is og alt med is er favorit herhjemme.. Men hvis jeg skulle vælge, så den helt klassiske med en god lækker chokoladekage, frisk frugt og masser af is.. Den dessert som min veninde kalder bryllupsdagen, som er en helt klassiske chokoladekage med is ovenpå og så en ekstra tur i fryseren… Og så krydser jeg ellers fingre…

 231. Jeg elsker en omgang hjemmelavet is, både flødeis og sorbet og så med hjemmelavede nøddekurve og med massere guf, mums det er godt! 😀

 232. Alt med god is er godt, gerne med jordbær, hindbær og letfrossent flødeskum på toppen

 233. uhh min favorit må være en islagkage jeg gerne laver med min far, som er en modernisering af den klassiske regnbueis. Den består af makronbund, god mørk chokoladeis, rabarberis og hvid chokoladeis 🙂

 234. Jeg ELSKER is og spiser det tit og ofte. Vil langt hellere spise en bøtte is en fredag aften frem for “fredagsslik”.

  Jeg har også mange favoritter. Alt med chokolade, karamel og sirup hitter. Har dog fornyeligt fundet en ny favorit: Ananas is, kokos is og flødeskum = pina colada i isform.

  2 andre klassikere der også altid fungerer er vanilje is med kakaopulver og vanilje is i kakaomælk. Mums.

  Nu får jeg helt lyst til is 🙂

 235. muuuums en lækker præmie! 😀

  Min yndlings-isdessert er noget så simpelt som en hjemmelavet mælkechokoladeis lavet på Valhrona chokolade toppet med enten friske hindbær eller jordbær. Det er så simpelt, men det er virkelig også noget man bare ryger direkte i ishimlen af! 😉

 236. Æbletærte eller rabarbertærte med vanilje is, så bliver det ikke meget bedre.. Uhm! 😀

 237. Jeg elsker at bruge deres pistacie is til baked alaska is 😀 det er helt fantastisk 😀
  plejer at lave en brownie bund, så pistacie is, og så en hindbærmarengs på – mums!

 238. Jeg elsker, elsker, elsker is helt generelt, i alle smagsvarianter, udgave m.v., men den jeg husker tilbage fra grillaftener som barn, er en grillet banan med efterfølgende en masse vaniljeis! Ved faktisk slet ikke om man kan sige det er en isdessert, for nogen kommer måske ikke engang is men flødeskum i (?), men den kolde is sammen med den varme banan er virkelig bare fantastisk.

  Krydser fingre for lidt is til min iselskende mavse, og hav en dejlig sommer 🙂

 239. Jeg er generelt ret tosset med is. Favoritten er is med cookie dough eller en vanillie med en slat Bailey henover 🙂

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.