Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Copenhagen Cakes – 50 kager og søde køkkenkreationer er udkommet!

Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-6Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-1Foto: Sarah Coghill

I torsdags udkom min kogebog Copenhagen Cakes – 50 kager og søde køkkenkreationer. Jeg svæver på en lyserød sky og lever på endorfiner nu på tredje dag i træk.

Jeg havde ventet på udgivelsesdagen i næsten 8 måneder siden de spæde tanker om bogen tog form i samarbejde med Turbine Forlaget. Hele sommeren 2014 brugte jeg på at teste opskrifter. Jeg tror enhver af mine venner, der var på besøg i den periode, kan skrive under på, at mit køkken mange måneder i træk lignede noget der var løgn. Der blev testet, prøvesmagt, testet, prøvesmagt lidt mere, og endelig godkendt. Til sidst stod jeg med rigtig mange fantastiske opskrifter, hvoraf de 50 bedste skulle udvælges til kogebogen.

Resultatet er blevet en bog fyldt med de lækreste opskrifter på kager, tærter, cheesecakes, “småt sødt” og hjemmelavede drikkevarer. Alt det bedste jeg ved fra mine yndlingskategorier i det søde køkken.

Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-10Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-2Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-7Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-3Bogen er fotograferet af dygtige Sarah Coghill i skønne omgivelser i Københavnske haver, baggårde og stræder.

Copenhagen Cakes – 50 kager og søde køkkenkreationer handler om meget mere end bare forskellige sammensætninger af mel, sukker og æg. De af jer, der har fulgt min blog længe ved, at der er rigtig mange grunde til at jeg kan lide at bage. Selvfølgelig elsker jeg at kreere fantastiske og lækre bagværk, men jeg er mindst lige så glad for at bage fordi jeg holder så meget af at dele mine kager med folk omkring mig. Der er intet som kage, der kan bringe salighed og glæde med sig, hvad enten det er til et festligt middagsbord, til en hyggelig fødselsdag, eller måske endda på skovturen med vennerne. Dette afspejler bogen, som handler om at finde ro og hygge i kagekøkkenet, om forventningens glæde og om at dele et fantastisk bagværk med venner og familie. Fælles for alle bogens opskrifter er, at jeg garanterer dig, at de efterlader dig og dine kagespisende gæster med et stort smil på læberne.

Bogen er grafisk sat op af dygtige Jesper fra Klahr, der på fineste vis har formået at fange bogens lette stemning og minimalistiske enkelthed i det gudesmukke layout.

Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-5Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-4 Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-9Copenhagencakes-kogebog-Sarah-Coghill-photography-12

Copenhagen Cakes – 50 kager og søde køkkenkreationer har 198 sider, masser af indledende beskrivelser af ingredienser og køkkenudstyr, 2 detaljerede trin-for-trin billedillustrerede tutorials til kagefrosting og selvfølgelig 50 lækre, søde, skønne og fantastiske opskrifter på gudesmukke kager.
Bogen koster 249,94 kr. og kan købes hos alle større boghandlere samt onlinebutikker, og selvfølgelig også i Copenhagencakeshop her.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (7)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Så fine billeder!
  Tallerkenen på et af de første billeder (med de tyrkis mønstre) er så fin. Kan jeg spørge, hvilket mærke eller hvor den kan købes?

  God weekend!

  1. Kære Miriam
   Tusind, tusind tak, det er jeg bare så glad for at høre. Jeg ved desværre ikke hvor tallerkenen er fra, det er vist et vintage/loppemarkedsfund 🙂
   De bedste hilsner
   Cecilia

 2. Kære Cecilia og Patrick

  Super hyggeligt at hilse på jer ved bogudgivelsen og dejligt at se alle de mennesker som var mødt frem 🙂
  Har siddet og kigget i bogen og der er et par opskrifter som jeg helt sikkert vil prøve at bage bage og forkæle mine kolleger med.

  Kærlige hilsner fra Blovstrød

 3. Gratulerer så mye med din kokebok! Den ser helt fantastisk ut <3 🙂 Jeg skal få min danske venninde til å plukke den opp for meg, for det er en jeg må ha i kokeboksamlingen min.

  Nyt tilværelsen og tillykke!

  Trine på Klisjéhjemmet

  1. Thank you so much, June. It’s unfortunately not in English – yet. Let’s keep our fingers crossed it will be translated one day 😉
   All the best
   Cecilia

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.