Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

VIND // Det bedste udstyr til bagning fra Copenhagencakeshop

Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-Copenhagencakeshop-vind-giveaway-6

Jeg er virkelig så lykkelig og taknemmelig over, at I har taget så pænt imod min webshop, Copenhagencakeshop. Det, at åbne webshoppen, var faktisk noget jeg havde tænkt over i mange år. Men rigtig mange ting kom i vejen, og i sidste ende var jeg nok heller ikke modig nok til at tage springet.
Med masser af hjælp og støtte fra min kæreste startede vi sidste forår med at gøre noget ved drømmen, og det resulterede i november i vores helt egen nye lille webshop. Sortimentet var begrænset, men efterhånden som vi blev klogere på hvad I ønskede, og hvor vi skulle købe det hjem fra, har vi nu en webshop med over 103 produkter i sortimentet.
I webshoppen har jeg lagt vægt på at tilbyde noget af det bageudstyr, jeg holder allermest af, og som jeg ved er den bedste kvalitet. Derudover har vi også et fantastisk udvalg af de skønneste festoppyntningsting såsom guirlander, kageflag, papirsugerør og meget mere.

S E L V F Ø L G E L I G vil jeg rigtig gerne glæde én af jer med en masse af mine yndlingsprodukter fra shoppen, og derfor er det blevet tid til Copenhagencakeshops allerførste give away!

Jeg har samlet den fineste præmie med følgende:
1 pakke guldstøv eller sølvstøv
2 pakker Wilton Cupcakeforme, Kirsebær (1 stor og 1 mini)
1 valgfri tyl fra Wilton
1 pakke valgfri papirsugerør (værdi 24.95 kr.)
2 pakker fondantudstikkere (1 blomster og 1 nelliker)
(samlet værdi 244,65 kr.)

Alt DU skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive dig op til Copenhagencakeshops nyhedsbrev inden d. 8/2 kl. 23.59. Det kan du gøre lige her.
Nyhedsbrevet er slet ikke noget farligt spam-brev, det bliver udsendt med et par måneders mellemrum og indeholder de bedste nyheder, stylingtips og eksklusive rabatkoder til shoppen.
Vinderen udtrækkes tilfældigt.
Obs. Præmien kan kun sendes til adresser i Danmark.

Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-Copenhagencakeshop-vind-giveaway-12
Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-Copenhagencakeshop-vind-giveaway-10

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (41)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Alt hvad der står imellem mig, og cupcake heaven er en god portion held og dette kit. (og måske et par forsøg..). Tilmelder mig og håber at jeg snart kan forkæle mine to mænd herhjemme med kager. Denne gang måske endda i en spiselig version…
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 2. Jeg har lige været forbi din skønne webshop, og hold op, hvor er der mange skønne ting, som vil være perfekte til en lille kagefest 🙂 Jeg vil meget gerne deltage i din konkurrence!

  Kh Signe

  1. Ej hvor er du bare sød, Signe. Tusind, tusind tak for den dejlige kommentar 🙂 Jeg krydser fingre for dig <3

 3. Jeg glæder mig SÅ meget til din kogebog udkommer, du er så enormt dygtig! (-:
  Jeg har tilmeldt mig nyhedsbrevet og krydser samtidig mine fingre!

  God dag (-:

 4. Uh lækker Konkurrence!
  Elsker at bage, så det ville slet ikke være værst at vinde sådan nogen fine ting 🙂
  Kh- Line

  1. Hvor er det bare dejligt at høre! Er glad for at du kan lide konkurrencen – jeg har også lagt vægt på at finde de ting jeg allerbedst selv kan lide 😉
   De bedste hilsner herfra <3

 5. Jamen jamen – er da fluks tilmeldt. 🙂
  Elsker din side – og har afprøvet mange af dine opskrifter. (Måske er det derfor jeg i øjeblikket er på kur …..)
  Du laver jo de lækreste ting …. følger dig og tillykke med din shop.
  Jeg har allerede købt mig fattig i bage-gøjl … men der er plads til mere …. og man må da aldrig gå ned på udstyr … vel!! Så din give-away skal være så velkommen ….

  1. Fantastisk at høre!
   Og jeg giver dig så evigt ret – man må ALRIG gå ned på udstyr 😉 Og hvis man allerede har en del udstyr i forvejen, så er det da kun sjovt at få lov til at prøve noget nyt af <3

 6. Så er jeg tilmeldt! Håber på at vinde, så jeg kan forkæle min bedstemor med lidt lækkert bageudstyr! 😀

 7. Woop woop – nu har jeg også tilmeldt – spændende 🙂

  Forresten spurgte jeg inde på instagram hvor du køber dine Wilton pastafarver – nu prøver jeg lige her for at se om du opdager det 😉

 8. Det kunne være meget lækkert og er sikker på man kunne lave nogle fantastisk flotte og lækre cupcakes med det udstyr og da jeg kun ejer en slags tyl 😀 Tilmeldt er også blevet gjort 🙂
  Mvh. Sidsel

  1. Så er jeg sikker på at du ville have rigtig god gavn af lidt flere tyller i dit sortiment 😉 Vi krydser vores fingre!
   De bedste hilsner herfra <3

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.