Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Copenhagen Cakes – min kogebog udkommer snart!

Copenhagen-Cakes-Copenhagencakes-kogebog-50-kager-og-soede-koekkenkreationer
Jeg er simpelthen så glad og stolt i dag, for nu kan jeg endelig vise jer det første glimt af min kagekogebog, Copenhagen Cakes – 50 kager & søde køkkenkreationer.

Forsiden, og resten af bogens fuldstændig guddommelig billeder, er skudt af mega dygtige Sarah Coghill. Jeg synes simpelthen det er blevet SÅ flot!

Bogen udkommer d. 19. marts, og til den tid kan jeg love for at jeg nok skal tage jer med om behind the scenes og både vise masser af billeder og en god håndfuld skøre “bloopers” (ja, jeg fik fotodokumenteret hele forløbet – også det, der gik galt!). Bogen kan allerede forudbestilles hos Copenhagencakeshop – find den her.

Om bogen skriver forlaget:
Fantastiske kager, lækre cheesecakes og udsøgte opskrifter til hverdagens små, søde indslag. Det skal se flot ud, men ikke være for svært.
Cecilia Fahlströms motto er, at selvom noget ser svært ud, så behøver det ikke at være det – og at mestre konditorens teknikker kan alle lære med den rette vejledning. Den vejledning leverer forfatteren.
Bogen er spækket med gode råd og billedillustrerede teknikker til, hvordan man laver alt fra elegant dekorerede lagkager til den perfekte, syndige cheesekage til desserten, der vil imponere enhver gæst
.

Nu kan jeg snart ikke vente til det bliver d. 19. marts! Men tiden må ikke gå alt for hurtigt, der er en masse der skal nås inden da. Og så kommer der forresten også en bogrelease, hvor I alle er velkomne til at kigge forbi. Mere om det følger – selvfølgelig <3

 

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (15)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Stort tillykke! Jeg har fuldt dig i mange år, og jeg har glædet mig til bogen udkommer – så den skal jeg helt klart ha!
  Bliver den solgt til receptionen?

  1. Hvor er du bare sød, Dina! Tusind, tusind tak 🙂 🙂
   Jeg er ret sikker på at bogen kommer til at blive solgt til receptionen! Det satser jeg i hvert fald på <3

 2. Hvor heldig kan man være. Har selv fødselsdag D.19 marts – det kan være den bliver ekstra sød i år 😉 glæder mig til at se bogen, og de super smukke billeder, af dine lige så smukke kreationer 🙂

  1. Ej hvor er det da bare godt timet!! Så håber jeg du får en ekstra sød fødselsdag 🙂 Hvis du bor i nærheden af Kbh kan du komme forbi bogreceptionen og med garanti spise masser af smagsprøver – mere info følger 😉
   Tusind tak for de skønne, skønne ord <3

  1. Mange tak, Sally 🙂 Det er noget mit forlag (Turbine Forlaget) står for, så det overlader jeg trygt i deres hænder 🙂

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.