Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

8 nytårsdesserter og kransekagen

Jeg er typen, der har så mange dessertidéer, at jeg først beslutter mig for nytårsdesserten i allersidste øjeblik. Har du det også sådan, så har jeg samlet nogle dessertidéer her i 11. time, som måske kan hjælpe dig lidt på vej i beslutningsprocessen. Selvfølgelig skal I også have min opskrift på kransekage – jeg gætter på at der er rigtig mange af jer derude, der (ligesom mig) skal have gang i kransekagebageriet i aften…

I morgen skal jeg et hurtigt smut på arbejde og have styr på de sidste detaljer, inden vi træder ind i det nye år. Så snart jeg får fri hopper jeg på cyklen og drøner hjemad så de sidste dessertforberedelser kan klares uden for meget stress og sved på panden. Vi har i år vedtaget, at der skal serveres to desserter. Se dét er en nytårsaften lige et mit hoved!

Jeg har herunder samlet de desserter/kager/drikkevarer, der har fået flest besøgende de sidste par dage, samt nogle ekstra af mine personlige favoritter. Jeg vil så gerne se, hvad I mon finder på at servere nytårsaften, så del gerne jeres billeder med mig på min Facebookside eller ved at tagge med #copenhagencakes på Instagram.

Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-Nytaarsdessert-Oreo-CheesecakeA piece of heaven-kagen. En Oreo-cheesecake med hvid chokolade og lime, der i den grad lever op til sit navn. Kagen kan evt. portionanrettes ligesom jeg har gjort med denne fine cheesecakedessert, for at gøre anretningen mere festlig.

Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-Nytaarsdessert-Creme-BruleeCrème brûlée

Copenhagen Cakes Copenhagencakes Chokoladefondant Chocolate Fondant New Years Dessert Nytaarsaften 5Chokoladefondant med hindbærcoulis. Nem at lave, nem at transportere, nem at elske. Selvfølgelig allerbedst, når den kommer lige fra ovnen.

Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-Nytaarsdessert-Kransekage-3Kransekage

Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-Nytaarsdessert-ChokolademousseSkøn chokolademousse af mørk chokolade med et hint af appelsin og kaffe. Moussen kan tallerkenanrettes ved at skære firkantede eller aflange stykker med en varm kniv, eller f.eks. udstikke runde anretninger med en varm, rund udstikker.

Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-Nytaarsdessert-kage-af-hvid-chokolademousseFløjlsblød moussekage med hvid chokolademousse og hindbærmousse. Så smuk en dessert, som er både sød og syrlig på en og samme tid. Kan pyntes med spiselige blomster, guldstøv eller f.eks. friske bær.

Copenhagencakes Copenhagen Cakes Nytaarsdessert Cheesecake 10Cheesecake med is, marengs og bær. Min nyeste dessert her på bloggen, og allerede en klar favorit. Jeg er ret sikker på at det bliver denne dessert jeg selv skal bikse sammen til det glade nytårsselskab.

Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-Nytaarsdessert-Vaniljecheesecake-2Vaniljecheesecake med Oreo-bund og forførende saltkaramel.

Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-Nytaarsdessert-TiramisuTiramisu. Opskriften her på bloggen er næsten tre (!!) år gammel, men det er bare en opskrift der holder! Tiramisu er klart en af mine yndlingsdesserter.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (6)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. I år bliver det chokoladefondant med vanilleparfiet og hindbærcoulli. Citronfromage har ellers været svær at slå af pinden, men den bliver nok lavet til helligtrekonger når min mormor bliver 102.

  Godt nytår
  Anne-Marie

  1. Hvor lyder det bare skønt! Chokoladefondant, vaniljeparfait og hindbærcoulis er bare den bedste smagskombination. Citronfromage er ellers også en mega skøn dessert – den minder mig om min barndom. Det er godt nok imponerende med din mormor, et kæmpe tillykke herfra!

 2. Nøj, hvor ser de bare lækre ud. Jeg skal ikke selv have desserten med i år, men kransekagen er bagt. Men tak for inspirationen til næste gang man mangler en dessert! Og godt nytår ☺️

  1. Tusind tak, Anne 🙂
   Kransekage er også noget af det vigtigste en nytårsaften – hvis du spørger mig 😉
   Du ønskes også et rigtig godt nytår <3

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.