Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Glædelig jul – julebagning i sidste øjeblik

Glædelig jul! I dag står den på hygge og samvær med familien. Formiddagen er tilbragt hjemme i Københavnerlejligheden med min søde kæreste, hvor vi traditionen tro har nydt god morgenmad og udvekslet gaver, fordi vi ikke kan vente til i aften. Nu står den på lidt rengøring efter i går, hvor vi havde gæster på besøg til lillejuleaften. Hvis det holder op med at regne går vi nok en tur ud og nyder stilheden ved kanalerne, og inden vi tager videre mod juleaftensdestinationen skal vi lige nå at se Nightmare before Christmas – jeg elsker den film, og ser den hver jul uden undtagelse!

Der har været masser af julerier i mit kagekøkken de sidste par år i december måned, så her vil jeg give jer en lille opsamling på nogle af de lækre opskrifter, der endte på bloggen. Der er både nogle af de større kagebageprojekter, og nogle af de hurtige (men lækre) marcipankonfektidéer. Det kunne jo være jeg kunne opfordre jer til at gå sammen i køkkenet og smitte hinanden med lidt julebageglæde når nu de næste par dage alligevel er fridage…
I mellemtiden er jeg allerede klar med smækrelækre nytårsopskrifter – men det er en helt anden historie, og dem skal I nok få set så snart vi når på den anden side af julen.

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul <3

Copenhagen Cakes Copenhagencakes Lakridslagkage 6
Gingerbreadlagkage med lakrids

Julekrydret roulade med tyttebær Copenhagen Cakes 2
Julekrydret roulade med tyttebær

Copenhagen Cakes Copenhagencakes Varm Chokolade Papirsugerør 1
Chokoladepinde til varm chokolade

Copenhagen Cakes Copenhagencakes Gingerbread Lagkage
Gingerbreadlagkage med cream cheese-frosting

Lakrids
Marcipankugler med lakrids

DSC_0334Marcipansnebolde med lakrids, frysetørret hindbær og pufsukker

DSC_1047_1
Chokoladetrøfler

Copenhagen Cakes Cake Pops 3
Jule-cake pops af dadelkakaotrøfler (en af mine absolutte favoritter!)

DSC_0020 copyRis à la brûlée (en klar dessertfavorit og genial idé til genbrug af risengrødsrester – prøv den!)

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.