Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Vinterforkælelse: Chokoladepinde til varm chokolade

Copenhagen Cakes Copenhagencakes Varm Chokolade Papirsugerør 1

Så blev det virkelig vinter, hva’? Jeg synes godt nok de sidste par dage har budt på rigelige mængder af storm og regn, og det er baske sager for en som mig, der cykler frem og tilbage til job og aftaler hver dag. Når jeg kl. 17 kommer hjem fra arbejde, helt gennemblødt og gennemblæst, kalder sofaen på mig med en helt særlig magnetisk kraft. Så nyder jeg en varm kop kaffe eller kakao mens jeg får varmen igen.

Copenhagen Cakes Copenhagencakes Varm Chokolade Papirsugerør 2Denne december er for mig en hektisk én af slagsen. Jeg er netop påbegyndt specialeskriveriet på min uddannelse, der er nok at se til på arbejdet, min webshop kører på fulde drøn, og så har jeg jo i øvrigt også en kogebog, der er i de sidste faser af gennemlæsningen. Jeg elsker at have masser at se til, og jeg elsker, at det spænder helt fra uddannelse til job og til hobby!

Det er som om der af samme grund ikke bliver tid til de helt store bageprojekter. Men til gengæld har jeg rigtig mange af de små og lidt lettere køkkenprojekter i ærmet, som jeg vil dele med jer. Den første i rækken er disse super søde chokoladepinde til varm chokolade. Én chokoladepind er nok til én kop varm chokolade. De er perfekte til selvforkælelse når man skal have varmen en kold vinterdag, eller som super fine værtindegaver til julens julefrokoster. Pak chokoladepindene ind enkeltvis i cellofan eller små poser, og bind et pænt bånd om, så har du en værtindegave der med garanti glæder.

Du skal bruge
God, mørk chokolade, ca. 70 %
En silikone- eller støbeform (du kan f.eks. også bruge en isterningeform)
Papirsugerør (jeg har brugt de fineste rødstribede papirsugerør fra Copenhagencakeshop)
Pynt efter fri fantasi, f.eks.:
Hvid chokolade
Mini-skumfiduser
Knust Candy Cane
Guldstøv / Sølvstøv

  • Smelt den mørke chokolade og hæld den i dine forme.
    Hvis du vil dekorere chokoladen med et mønster af hvide chokoladestriber skal du først smelte lidt hvid chokolade og sprøjte lidt tilfældige streger i formen, lade det størkne, og derefter hælde den mørke chokolade ovenpå.
  • Drys den mørke chokolade med pynt og tryk pynten let ned i chokoladen.
  • Placer et papirsugerør i midten af chokoladen og lad den størkne.
copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentar (1)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.