Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Min morgenjuice

Copenhagencakes Copenhagen Cakes Juice 1

Der er køkkenmaskiner, der bruges ihærdigt de første par uger efter de er kommet hjem, hvorefter de ender sine dage længst inde i et hjørneskab. Der er køkkenmaskiner, man har brugt jævnligt over mange år, som nogle gange overnatter på køkkenbordet, og ellers flittigt kommer ind og ud af skabet. Og så er der køkkenmaskiner, som man i starten ikke rigtig fik brugt, men som man lige pludselig forstod pointen med, og som nu bruges dagligt. I sidstnævnte tilfælde taler jeg især om min juicer.

Jeg startede min juice-karriere med sådan en klassisk juice-maskine med en centrifuge, som kan fås som spottilbud i supermarkedet. Den var sjov at bruge, men hold da op hvor gik man bare død i den efterfølgende rengøring. Det var simpelthen så besværligt, at vi til sidst holdt helt op med at bruge den. Derefter har jeg ikke juicet selv i mange år, lige indtil jeg fik skaffet mig en slow juicer. Dén boede først i mit skab, fordi jeg var skræmt af mine tidligere enormt besværlige juice-erfaringer, og ikke orkede give mig i kast med det. Men så gav jeg den en chance, og jeg skal da lige love for, at den nu bliver brugt flittigt. Det tager mig kun et øjeblik at lave juicen og det bedste af det hele er, at man nærmest kan nøjes med at skylle de forskellige dele rene under varmt vand. Jeg skal love for, at køkkenmaskiner vinder billige points hos mig, hvis de er nemme at rengøre…

Copenhagencakes Copenhagen Cakes Juice 2

De fine pastelfarvede sugerør er fra min webshop, Copenhagencakeshop. Kig gerne forbi og lad dig inspirere. Husk, at vi har gratis levering i København. Vi kan desværre ikke tilbyde gratis levering uden for København, da det er os selv der cykler ud med pakkerne, men til gengæld kan vi prale af farlig billig fragt!

Jeg kan godt lide at eksperimentere med forskellige juicevarianter. De fleste varianter smager helt fantastisk, jeg mener – man kan da ikke gå helt galt i byen når man blander forskellige frugter sammen. Nogle gange, især når der juices grøntsager med i blandingen, kan jeg godt ende ud med en variant der efter min smag smager lidt… specielt! Men det er bare om at drikke det alligevel, og huske på hvor sundt det er!

Copenhagencakes Copenhagen Cakes Juice 3

Denne her juice har jeg fundet inspiration til i Louisa Lorangs juicebog Juice & co. Den er nem at lave og smager simpelthen så godt. Jeg laver gerne en stor portion om aftenen og stiller det i køleskabet, så min kæreste og jeg har lækker morgenjuice dagen efter.

Ingredienser (ca. 1/2 liter)
4 store gulerødder
2 appelsiner, uden skræl
1/2 citron, uden skræl
1 pink grapefrugt, uden skræl

 • Det hele juices sammen og stilles på køl eller drikkes med det samme.

Hvilke idéer har I til lækre juicevarianter? Jeg er altid på udkig efter nye opskrifter!

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (11)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

  1. Hej Julie,
   Jeg har en Juice Master fra Wilfa: http://wilfa.dk/katalog/product.php?productid=16450&cat=334&page=1
   Jeg er mega glad for den, ISÆR netop fordi rengøringsprocessen er så nem. Nogle gange skyller jeg den bare ren, andre gange kommer delene i opvaskemaskinen (det ved jeg dog ikke om man “må”, men det har jeg gjort masser af gange og det går fint). Alle delene består af glatte overflader – så der er ingen steder hvor juicerester og frugtkød kan sætte sig fast. I hvert fald er der ikke alt det besvær med rivejernet fra den klassiske centrifuge-juicer, hvor det er en evig krig af få gjort det helt rent.
   De bedste hilsner herfra

 1. Prøv at kigge med på min blog Juiceuniverset.dk, som også findes i en facebook udgave Juiceuniverset – der vil du kunne finde masser af inspiration til at juice videre

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.