Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Copenhagencakeshop åbner i dag!

Copenhagen Cakes Copenhagencakes Copenhagecakeshop

Kære venner

I dag sker der noget mega spændende: Min webshop Copenhagencakeshop åbner! Det har været en laaaang og vågen arbejdsnat hvor min kæreste og jeg skulle have de allersidste teknikaliteter på plads, men da vi gik i seng, så havde vi faktisk en helt færdig webshop klar til launch.

Lad os begynde fra starten: For flere år siden fik min kæreste idéen til en webshop efter at have hørt mig brokke mig over, hvor svært det var at finde fint kagegrej og festpynt i Danmark. Jeg slog det hen, vi var studerende og havde da slet ikke tid til sådan noget, omend idéen var god. For et års tid siden vendte tankerne så tilbage; Copenhagen Cakes var blevet en seriøs blog med en del læsere efterhånden, og jeg gik stadig og brokkede mig. Hvis jeg skulle have noget pænt til min bagning, ja, så måtte jeg skaffe det fra udlandet med lang ventetid og åndssvage priser til følge. Kunne jeg virkelig være den eneste, der gik og var frustreret over sådan noget?
Tanker blev til handling, og med ét var projekt Copenhagencakeshop sat i værk.

Nu står vi så her, mange lange måneders arbejde senere. Vi har set på så meget kagepynt, cupcakeforme, servietter, papirsugerør og vimpler at jeg tror jeg efterhånden kender hele verdensmarkedet. Og nu vi har købt det allerfineste. Det bedste. Det pastelsmukkeste. Det står altsammen lige her, på vores mange lange produkthylder 3 meter fra hvor jeg sidder, og jeg bliver så glad indeni af at se på det.

Jeg er studerende, og min kæreste er netop færdiguddannet, så det siger sig selv at det med at åbne en webshop er lidt af et sats. Vi gør det fordi vi synes det er sjovt, og fordi vi ikke kan lade være. Vi gør det ikke for at omsætte for millioner, det vil jeg understrege. Hvis det kan løbe rundt, så er det sjovt, og det er sådan det skal være. Det er også derfor, at vi har været forsigtige med at købe varer hjem til webshoppen. Når vi får set, hvordan webshoppen bliver taget imod, så kan vi forhåbentlig gå amok med at købe endnu flere skønne varer hjem til jer. Med tiden drømmer jeg om at kunne sælge tyller, kageforme og endnu mere bageudstyr. Men det kræver en masse ting at komme ind i varmen hos de gode forhandlere, og én af disse ting er en allerede eksisterende webshop, der kan løbe rundt. Så nu må vi bare vise dem, at vi godt kan!

Copenhagencakeshop Banner gratis fragt tirsdag

En anden og meget vigtig del af vores koncept drejer sig om billig fragt. Vi handler selv meget på nettet, og kender alt for godt frustrationen over at skulle købe en vare, hvor fragten viser sig at være dobbelt så dyr som selve varen. Det ville vi for alt i verden undgå med Copenhagencakeshop. Hvis man bare vil købe en enkelt pakke sugerør, så er der ingen grund til at betale 60 kr for forsikret pakkefragt, når det kan sendes i en boblekuvert som brev til 18 kr.

Derudover er vi begge så glade for at cykle, så vi fik idéen at cykle ud med pakker en gang om ugen. Det skal selvfølgelig være fuldstændig gratis, hvis man kan vente til den først kommende tirsdag, med at få sin pakke leveret på denne måde. Så hopper min kæreste og jeg på cyklen med taskerne fulde af jeres pakker og hilser på jer! Denne herlige cykellevering har vi været nødt til at begrænse til Københavnske postnumre for ikke at gå helt døde i benene. Måske en dag, hvor vi får fingrene i en elcykel, at vi kan udvide cykelleveringen. Det skal tiden vise!
Bor man ikke i København, men vil man gerne have pakken uden at betale for fragt, og har man mulighed for selv at hente den på Islands Brygge – så kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Everything is possible!

Okay, i skrivende stund er der 2 timer og 41 minutter til launch.
Jeg har sommerfugle i maven!
Vi ses på Copenhagencakeshop.com <3

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (13)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Stort tillykke med shoppen 🙂
  Hold da op en masse fine ting du allerede har fået fat i. Jeg sad med samme problem (dyr fragt fra udlandet), da jeg skulle bestille pynt til barnedåben for nogle uger siden. Og måtte droppe op til flere produkter, da det ellers ville blive vold dyrt. Så kæmpe hurra herfra og jeg kan næsten ikke vente til jeg skal bestille (kage)pynt igen 🙂
  Kram Christina

  1. Tusind tusind tak, søde Christina <3
   Åh ja, det med fragt fra udlandet er vist noget vi kagebageri har fundet os i aaaalt for længe. Nu må vi se hvad det bliver til med shoppen, håber i hvert fald at kunne hjælpe en masse mennesker med masser af skønt pynt og bagegrej <3

 2. Kæmpe stort tillykke med jeres nye shop, jeg er sikker på at det kommer til at gå helt forrygende! Jeg har selv utallige gange været frustreret over manglen på pæn pynt i Dk og over de sindssyge fragtpriser – jeg har tilmed selv overvejet at starte en shop engang, så rigtig godt at i har lagt handling bag ordene! og fedt at i tør ikke mindst! Jeg går selv med webshop tanker lige nu – selvfølgelig overhovedet ikke indenfor samme område 😉 Det er bare lige det der med at springe ud i det.

  Held og lykke med det hele, jeg hopper fluks ind og kigger på jeres fine sager

  Kh

 3. Åh hvor feeedt!! er sikker på det bliver en succes – bare halvt så godt som dine opskrifter må betegnes som succes 😉 Ønsker jer alt mulig held og lykke med det – jeg kan næsten heller ikke vente de sidste 40 min inden jeg kan komme på 🙂 og får du lyst til en ekstra lang cykeltur så kommer du bare til nordjylland med min bestilling 😉

  Kh Randi

 4. Hvor lyder det bare sejt, Cecilia! Og hvor dejligt med nogle webshopejere, der har taget udgangspunkt i egne oplevelser og gerne vil gøre det bedre end det der lige nu er muligt. Det er nogle gode tanker, der ligger bag shoppen – og idéen med ugentlig cykellevering er helt genial!
  Rigtigt meget held og lykke med projektet. Jeg glæder mig til at kigge ind i jeres butik!

  1. Julie altså! Du er simpelthen så sød, og den kommentar dér, den er guld værd! Tusin tak skal du have, for at gøre min fredag formiddag gladere end den allerede er <3
   Vi er simpelthen så spændte, der er så mange steder hvor man stopper op og tvivler på det hele. Hvem ved hvordan det går! Jeg glæder mig i hvert fald til at se hvordan det hele bliver taget imod, og forhåbentlig (!) får vi mulighed for at købe flere ting hjem på hylderne hurtigt, så vi går fra at være en lille shop til en mellemlille shop 😉
   Endnu en gang tak <3

 5. Det lyder helt fantastisk, jeg glæder mig! Håber det kommer til at være en stor succes for jer. Vh. Caroline

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.