Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

copenhagencakes morgenmad wulff og konstalicopenhagencakes morgenmad wulff og konstali2
Jeg ELSKER et godt morgenmåltid! Desværre er jeg bare pinligt dårlig til selv at være kreativ når det kommer til dagens første måltid. Derfor skal jeg ærligt indrømme, at det er min “guilty pleasure” at købe morgenmad ude, hvor jeg ved, at jeg kan få stillet min morgensult. Det sker ikke så sjældent, at jeg lige får knipset et billede af morgemaden når den er særligt lækker, så jeg syntes lige jeg ville dele nogle af mine yndlingsmorgenmadssteder med jer.

Begge ovenstående billeder fra Wulff og Konstali, som er et af mine absolutte yndlingssteder – både hvad angår morgenmad og frokost. Jeg er så heldig at bo lige over for én af deres to caféer, så der henter jeg gerne nybagt brød og boller når jeg vil forkæle os herhjemme med en god weekendmorgenmad. Ellers hopper jeg på cyklen ud til deres café på Lergravsvej, hvor de har den skønneste brunch og en ny dagens frokost hver dag.

Wulff og Konstali, Isafjordsgade 10 og Lergravsvej 57, 2300 København S

copenhagencakes morgemad tobis

Lige rundt om hjørnet her på Islands Brygge hvor jeg bor, ligger en ret så fin lille café der hedder Tobis. Jeg har skrevet om stedet i min Brygge-guide før, men I får lige endnu et skønt morgenmadsbillede derfra igen.

Tobis Café, Leifsgade 3, 2300 København S

copenhagencakes morgeman grød

Grød i Torvehallerne og på Jægersborggade er virkelig et vinder-sted! Jeg fatter ikke hvordan de kan tilberede grød så legende let og velsmagende, og når jeg selv prøver på det herhjemme ender det altid katastrofalt. Priserne synes jeg er helt fair, selvom det jo “kun” er Grød, for det er lækkert og mættende som intet andet.

Grød, Jægersborggade 50 og Torvehallerne Linnésgade 17, København

Copenhagencakes morgenmad café almaCafé Alma på Islands Brygge er endnu et af de steder jeg også tidligere har beskrevet i min Bryggeguide. Deres skyr med friske bær er to die for og perfekt at starte dagen på!

Café Alma, Isafjordsgade 5-7, 2300 København Scopenhagencakes morgenmad parterre christianshavnPå Christianshavn opdagede jeg i sommers det fineste og mest fotogene lille sted jeg længe har set. Parterre hedder det. Udvalget er sparsomt, men lige tilpas, og her kan man få lige hvad man har brug for til en god start på dagen. Min favorit er en god avocadomad på rugbrød med en cappuccino ved siden af.

Parterre, Overgaden Oven Vandet 90, Christianshavn, København

 

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (9)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Fantastisk med en morgenmadsguide!

  Elsker at nyde morgen med en sund og lækker morgenmad. Min klare favorit lige nu er iforms banan pandekager med bær.. mhhh. Det er så lækkert!

  1. Kære Betina
   Tak for din søde kommentar <3
   Uhm bananpandekager er også bare noget af det bedste. Og så endda med bær! Mums! Det vil jeg helt klart snart lave <3

 2. Hei!

  Tusen takk for fine tips! Er kommet fra Norge nå, ned til min gode venninne i København og har hatt bruk for dine tips! Tusen takk! <3

  Min favoritt er grød med eple og rabarbrakompott eller skyr med ulike frukter og nøtter. Om jeg ikke spiser ute, så klart! 🙂

  Ønsker deg en fin uke videre!
  Trine – Klisjéhjemmet
  @tmidtun

 3. Jeg elsker rolige morgener, hvor jeg kan spise i ro og mag. Min morgenmad er nok mit vigtigste måltid og jeg glæder mig til den. Hehe. På ikke-træningsmorgener spiser jeg typisk en lille skål skyr natural med lidt hørfrøolie, vaniliepulver, kerner og frø. Dertil scrambled eggs af ca 2 æg – måske med lidt ærter i – og hvis jeg har overskud, så lidt rejer til eller måske parmaskinke. Kan også være der er lidt frugt.

  Jeg har ikke rigtigt gjort mig i morgenmad ude. Tror det er noget med at jeg nyder mine morgener hjemme i ro og fred. Men jeg skal klart prøve det på et tidspunkt 🙂

 4. Åh hvor jeg nu savner København ekstra meget, når jeg læser dit indlæg! Vi er lige flyttet til Aarhus og havde W+K på Lergravsvej i vores baghave = morgenmadspusher nr. 1! 🙂 Er man til morgenmad mere end kæmpe brunch kan jeg desuden anbefale Dolores i Frederiksborggade lige ved Nørreport eller Mokka i Odensegade på Østerbro. Simpelthen så hyggelige steder 🙂
  Her i Aarhus er jeg stadig på jagt efter de gode steder – de må findes!
  Mange hilsner Louise

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.