Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Cherry Mojito

Copenhagen-cakes-cherry-mojito-2

Maden er på plads. Desserten er der styr på. Vinene er købt. Men hvad med drinks?

Jeg vil lige hurtigt vise jer én af mine nye yndlingscocktails: Cherry mojito. Generelt elsker jeg alle variationer af mojito, men denne med kirsebærvin er altså noget for sig!

Jeg har rigtig mange gode drinks og cocktails planlagt til i morgen, så nu bliver det svære bare at udvælge, hvilken af dem der får æren af at være velkomstdrink. Jeg tror denne er en god kandidat!

Copenhagen-cakes-cherry-mojito-1

Ingredienser (til én drink)
6 store blade mynte
1½ tsk rørsukker
6 cl Frederiksdal Kirsebærvin
1 cl lys rom
Knuste isterninger
Et skvæt danskvand

  • Sukker og mynte blandes godt sammen i en morter eller lignende. Det hældes derefter på glas.
  • Hæld Kirsebærvin og rom i glasset og rør rundt så det blandes godt sammen med mynten og sukkeret.
  • Tilsæt isterninger.
  • Top til sidst af med en lille smule danskvand (ca. den sidste centimeter af glasset).
copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (4)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

  1. Haha, jeg kommer til at tænke på min far, som er notorisk kendt for at hælde Cherry Heering udover alting. Jeg er nødt til at servere denne her drink for ham på et tidspunkt! 🙂 Den har en virkelig smuk farve.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.