Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

VIND // Porcelænsserien Tilt fra Anne Black

DSC_1043 copy1

Det bedste ved december er at give gaver! Dét kan jeg i den grad stå inde for, og nu kan I lige tro, at julestemningen og gavehumøret hos Copenhagencakes er helt i top!

Som I måske har bemærket, er jeg begyndt at samle på et helt fantastisk porcelænsstel, Tilt, fra Anne Black. Der er så mange ting ved dette stel, som jeg er forelsket i, at jeg næsten ikke kan beslutte mig for, hvad jeg elsker mest! Stellet er super enkelt og minimalistisk, men alligevel “skævt” og unikt. Jeg er vild med de fine og sarte farver, der passer så fint til mit spisebord. Jeg elsker virkelig, at serien består af så mange forskellige dele der spiller så harmonisk sammen både på tværs af farver og former.

Herunder kan I se nogle af de bagværk, jeg har pyntet stellet med (eller er det omvendt).

DSC_0786 copy1Vaniljecupcakes med kirsebær her.

DSC_0422 copyVaniljecheesecake med Oreo-bund og forførende saltkaramel her.

collageMinitærter med saltkaramel her.

I denne giveaway kan du vinde fire kagetallerkener (Tilt plate circles) og ét stort kagefad (Tilt plate square) til en samlet værdi af 850 kr. Dette er det perfekte sæt til at anrette og servere en fin kage på, som du kan dele med dem, du holder af. Og ja, fadet og tallerkenerne går altså også til meget andet end lige kage skulle jeg hilse at sige 😉

For at deltage i konkurrencen skal du blot tage et kig på stellet her og dernæst skrive i kommentarfeltet herunder, hvilke farver du kunne tænke dig porcelænet i, hvis du vandt.
Er du mon til blue, gray, jade, white, thunder eller green? Er du til ensfarvet, eller skal dit stel bestå af flere fine pasteller?

Derudover ville jeg blive rigtig glad og i supergodt julehumør, hvis du likede Copenhagencakes Facebookside her, og Anne Blacks Facebookside her.

Konkurrencen varer til og med juleaften d. 24/12. Så én af jer får verdens bedste julenyhed d. 25/12 og modtager derefter den fineste ekstra julegave.
Husk at notere din email i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder! Og husk endelig også, at præmien kun kan sendes til adresser i Danmark.

Konkurrencen er sponsoreret af Anne Black

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-49571931-1’, ‘copenhagencakes.com’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (268)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Knuselsker Anne Blacks stilsikre designs.
  Jeg holder af at mikse, men…..
  Den blå er himmelsk!!
  Jeg vil holde jul med krydsede fingre.
  Glædelig jul fra mig!

 2. Ih, hvor jeg krydser fingre for at få en ekstra julegave. Skulle jeg være den heldige, så er jeg vild med “thunder”. Rigtig god jul, glæder mig til dine lækre opskrifter i 2014 🙂 KH. Lene

 3. Serien er helt fantastisk, kan godt forstå du er blevet vild med det, og det klær virkelig dine kager godt og omvendt. Ser så smukt ud at anrette med det stel og der er så mange muligheder med det, det er jeg helt vild med! Det indbyder til at eksperimentere og få lavet en masse lækkerier 😀
  Jeg vil gerne ønske mig det i white.
  Rigtig glædelig jul og godt nytår – glæder mig til endnu flere lækkerier fra dig i det nye år, det er en fornøjelse at se det du kreerer og selv prøve det af.
  maj.s@me.com

 4. Jeg ville elske at kunne lade det stå fremme i mit nye hvide højglans køkken. Det kunne virkelig pynte i flere forskellige nuancer.

 5. Åhh hvor er det bare fint, hvis jeg var den heldige ville jeg gerne have det i blandede farver, eller også i blå 🙂 Det ville pynte helt gevaldigt herhjemme.

  Rigtig glædelig jul 🙂

 6. Gud, hvor er det et lækkert stel <3 Som kageglad fyr synes jeg sjældent at man finder et stel, der ikke er for tøset men samtidig heller ikke for råt. Fordi vi elsker farver herhjemme i det hyggelige homohjem, vil jeg klart ønske mig en blanding af de skønne farver! Vi har lige købt en feeed Muuto lampe som har samme farvetone som de grønne, og et ur som matcher de blå.

 7. Sikke et fint stel!
  Jeg er helt vild med farven Thunder, så det vil jeg gerne lægge billet ind på 🙂
  Rigtig god Jul!

 8. WOW det er lækkert! Sikke nogle fantastiske ting hun har lavet- heldigt at du har gjort opmærksom på det, ellers tror jeg ikke, jeg havde set denne serie… efter lang tids overvejen er jeg blevet enig med mig selv om at farven Jade må være det rigtigt valg for mig, så jeg krydser nu fingre og tæer for at blive den heldige vinder! Glædelig jul 🙂

 9. Nej, hvor er det bare et smukt stel – suk. Jeg kunne virkelig godt tænke mig det i enten jade green eller small green

 10. Kan slet ikke vælge! Elsker alle farverne, mens den hvide er en tand for ‘pæn’ til mig.
  Ville elske den ekstra julegave <3

 11. Hvor er de dog smukke.
  Den grønne er jeg dog helt betaget af. Vil krydse fingre.
  Om ikke andet så,
  Glædelig jul herfra ! <3

 12. Just love Anne Black!
  Hvis jeg vandt skulle det klart være en blanding af den smukke serie, så der var lidt af hvert, når der skal tages mad billeder.
  Så et Hvidt fad, hvid, blå, grøn og grå tallerkner ville være en dejlig julegave

 13. Jeg er egentlig vild med alle farver, da de komplimenterer hinanden så smukt allesammen 🙂
  Men Jade er nu altså en smuk farve, så den ville jeg vælge 🙂

 14. Jeg eeelsker mintgrøn! Min yndlingsfarve er dog lilla, men til porcelæn er jeg helt vild med alle de dejlige pastelfarver, specielt de nuancer som Anne Back også bruger til sine skuffe- og skabsgreb. De er så fine, og de ligner mintos! Så de farver ville være perfekte til det flotte, flotte stel.

 15. Min første indskydelse var at vælge ‘safe’ og tage den grå. Men ved nærmere kig, så synes jeg faktisk den blå er lidt kær 🙂

 16. Hvid – den er smuk og simpel og vil passe til alle de tusind stilarter der i forvejen findes i mit køkkenskab 🙂

 17. Det er så fint et stel – som du skriver, enkelt, men med et skønt “skævt” twist 🙂

  Har tit beundret det – jeg ville vælge Thunder

 18. Intet mindre end utroligt smukt, er helt vild med pastellerne 🙂 Så et sæt bestående af hver farve (minus white) kunne være en fantastisk ekstra gave 😀

 19. Jeg er ret så vild med farverne blue og thunder og er sikker på, at de ville klæde ALT mit bagværk helt perfekt

 20. Sikke et smukt stel! 🙂 Jeg ønsker mig et miks af farverne. Hvis det ikke er muligt, så er jeg vild med farven jade..

 21. Ååhhh jamen hvordan skal man vælge når de alle er så fine?
  Men det bliver nok det sarte lyseblå der løber af med sejren. Så fint!!
  Tusind tak for en skøn og inspirerende blok!!
  Julehilsner
  Katrine

 22. Sikke dog en fantastisk ekstra julegave! (-: Den må gerne komme ind under mit juletræ, og pynte så fint i mit nye køkken (-: Jeg krydser fingre.

  Rigtig glædelig jul og dejligt (bagende) nytår. Ser allerede frem til mange nye lækre opskrifter fra din hånd og dit køkken i det nye år

 23. Så fin konkurrence! Har lige stået og savler over det blå stel, så det vil jeg elske at vinde. Skal holde fødselsdagskagehygge med veninder på søndag og mandag, så der ville det passe helt perfekt 🙂 Glædelig jul!

 24. Ville elske at få en blanding af de forskellige farve blå, grøn, jade og hvid……Ville være en fantastisk julegave til mig selv 🙂

 25. Virkelig smukt stel og fantastiske farver – jeg kan faktisk ikke vælge!
  Så hvis jeg vinder, vil jeg faktisk gerne have blandet farverne. Synes det er så smuk med et bord pyntet med pastel farver 🙂

  Rigtig glædelig jul!

 26. Flot stel jeg vil gerne vibde det i grå og tænk hvis jeg var så heldig sådanne fine ting har jeg normalt ikke råd til da jeg pga en grim øjensygdom retinitis pigmentosa er på førtidspension så pengene er ikke lige til fibe ting. Så jeg krydser god jul

 27. Jesus, hvor er det pænt. Ville være fantastisk at anrette guf i herop til jul til sine dejlige gæster. Jeg ville nok vælge farven jade, og ensfarvet 🙂 God jul herfra

 28. Det kunne være så dejligt at vinde det stel!

  Jeg vil super gerne ønske mig stellet i grøn – det er SÅ smukt 🙂

  Har liket begge sider på facebook.
  🙂

 29. Absolut farven blue – elsker de sarte pastellerne fra Anne Black – utroligt smukke alle sammen 🙂 dejligt med lidt fokus på smukt dansk design!

 30. Jade eller grøn <3 Grøn har altid være en yndlingsfarve og ville matche mange af de andre ting i mit køkken 😉 Aldrig gå ned på udstyr!

 31. Sikke en lækker gave, jeg elsker også Anne Blacks fine porcelæn! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg ønske mig det hvide stel, som jeg synes er så smukt og enkelt!

 32. Skulle jeg være så heldig at vinde denne fantastiske konkurrence, må valget falde på det grønne! Hvor er det bare smukt! (Bliver nok nødt til at købe det, hvis ikke jeg vinder, for jeg er da helt solgt!) 🙂 Og rigtig meget glædelig jul!!

 33. Farven “thunder” er sååå fin! Ville være fint at kunne starte en samling, uaf de mange smukke pastelfarvede skønheder!

 34. Tak for en fantastisk flot og inspirerende blog og instagram. Jeg har allerede lidt fra Anne Black -elsker hendes porcelæn. Jeg er klart til en god blanding af alle farver -de står smukt til hinanden og enkeltvis.
  Glædelig jul og hilsner fra Stine

 35. En kombination af blue og jade ville bare gøre mig virkelig glad. Har opstartet en fin kollektion af porcelæn i de nuancer, så de ville passe så godt ind i mit køkken, som også er grønt 🙂
  Min mail er leine_m_c@yahoo.dk (jeg venter på en mail 🙂 )

 36. Hvis jeg er så heldig at vinde, ønsker jeg mig helt klart et miks af pastellerne! Jeg er tosset med pastelfarver. For det ikke skal være løgn har jeg faktisk to skåle fra Anne Black. En lille i blå, og en stor i grøn.

 37. Åh, det er svært at vælge, for de er alle så fine. Men min favorit er nok jade – har et lille crush på mintgrøn for tiden, det er simpelthen så fint.
  Med det sagt ser det også super flot ud at blande alle farverne.

 38. Anne Black laver så fede ting. Farven Thunder er helt utrolig smuk. (Det er den grønne også…og den blå! Hvordan skal man dog kunne vælge en farve?! :-D)

 39. Åh det er jo svært at beslutte hvilken farve stellet er pænest i men jeg vil nok vælge hvid hvis jeg er så heldig at vinde 🙂

 40. Når man nu ikke kan få stellet i orange eller lilla – så må det blive den hvide farve 🙂 krydser fingre for en ekstra julegave. God jul 🙂
  Kh Iben, soester-lagkage(a)hotmail.com

 41. Er dybt forelsket i det blå, men thunder er også meget smuk. Og det er de grønne nuancer også.. Uh det må blive et miks, skulle man være så heldig 🙂

 42. Jeg ville elske en ekstra julegave! Fadet i jade og tallerknerne i grå ville være en fantastisk kombination!

 43. Nøj hvor er det fint. Har godt luret på alle dine fine billeder, men stellet er næsten ligeså flot uden pynt på. Det grå visse passe perfekt på mit spisebord, så jeg krydser alt hvad jeg kan.
  Tror dog jeg sætter det på ønskelisten til familien også 🙂

 44. Det er som at vælge mellem sine børn! Men White eller green må det blive. Så bliver det en lille familie i mit skab hvor der står en dyb hvid tallerken alene. Det er så fint det hele.

 45. SÅ fint altså! Jeg beundrer det hver gang, du bruger det på dine fine billeder <3
  Hvis jeg blev den heldige, ville jeg nok enten gå all out og vælge én i hver farve – eller også skulle det hele være den fine mint-agtige farve (jade?) 🙂

 46. Jeg elsker bare Anne Blacks procelænserie 🙂 Skulle jeg bliver den heldige, så ønsker jeg mig green 🙂

 47. Er så vild med Anne Black og hendes fine porcelæn!!
  Jeg kunne godt tænke mig et mix af alle farver, hvis jeg dog skal udvælge en ville det nok være jade!
  Tak for en super inspirerende blog

 48. Hvor er det bare fint, enkelt og alligevel anderledes 🙂 Jeg er vild med farven “green”, den passer nemlig til resten af mit køkkenudstyr 😉
  Krydser fingre! 😀

 49. Ihh ja, det er SÅ fint!
  Og det ville matche dels noget af det jeg har i forvejen, samt friske op på mit kage(spise)bord. Hvis jeg er så heldig at vinde, så foretrækker jeg det i grå, fordi jeg er ved at reducere lidt i det alt for farvede.

  God jul,
  La Cucina Nada

 50. Jeg kan forfærdeligt godt lide stellet i både blue og thunder, så en kombination af disse, ville være helt perfekt 🙂

  Glædelig jul!

 51. Jeg er vild med at mixe farver, så hvis jeg vandt (krydser alt hvad krydses kan) så vil jeg gerne have stellet i et dejligt mix i pastelfarverne.

  NØJ, hvor vil det stel pryde mit kaffe bord, når der kommer gæster.

  Krydser fingre

 52. Grøn må det være – men kan få et blandet stel så vil det også være fint! Det så smukt!

 53. Det er bare så smukt! Jeg elsker at blande lidt og derfor ville lidt blandet i de grønne/blålige farver være fantastisk. Er fuldstændig solgt i se pastel farver:) krydser virkelig fingre.

 54. Ønsker mig kagefadet i farven Thunder og kagetallerkenerne i 4 forskellige farver: blue, jade, white og green!

 55. Uhhh….mit hjem savner Anne Black igen;-) Min søn på 15 måneder smadrede for en lille måned siden en skål, som jeg simpelthen var så glad for. Det var jo ikke med vilje og måske var han også så vild med Anne´s sager, at han fik lyst til at kaste med det – hvem ved?!?!
  Jeg vil ønske det blev mig der vandt og i så fald vil jeg ønske mig alle de lækre sager i farven “Gray”. Glædelig jul.
  mvh Matilde

 56. de er alle smukke og synes farverne klæder hinanden og vil også klæde mine kager – sikke et flot sæt at servere på, så et mix vil få mig i supergodt humør, hvis jeg skulle være så heldig at vinde

 57. Det skønne ved tilt er at man kan mixe og matche – stadig fremstår stellet minimalistisk. Mint/grøn og blå er mine favoritter, og jeg ville foretrække at blande hvis jeg er heldig 🙂

 58. Kære Copenhagencakes.
  Sikke en fantastisk konkurrence og sikke et umuligt valg. Jeg elsker Anne Blacks fantastiske serie, og da jeg laver mad i alverdens farver, er jeg nødt til at ønske mig et miks af blue, white, jade og green og gerne et kagefad i White.
  Julehilsner, krudt og kanel fra
  Yvonne

  Yvonnekikkenborg@hotmail.com

 59. Uh, et blå ville passe perfekt til mit blå Royal Popenhagen porcelæn. Godt at blande lidt – men holder mig til hvid og blå 🙂

 60. Grøn er håbets farve, og jeg håber virkelig, men.. den blå er altså bare helt fantastisk! Så blå må det blive <3

 61. Fantastisk lækker konkurrence :-), skulle jeg blive den heldige, så må jeg indrømme at den blå er favoritten ! God jul.

 62. Åh det er SÅ fint, har et par af skålene, men resten ville passe perfekt til når jeg skal lave din oreo cheesecake til min søns fødselsdag. Hvis det var mig der vandt, kunne jeg rigtig godt tænke mig det i Thunder 🙂

 63. Det er bare SÅ fint et stel og hvis det skulle stå hjemme hos mig skulle det helt sikkert været grønt!

 64. Hold op et fint stel! Min favorit må være den klassiske hvide, så det vil da bestemt sætte prikken over i’et til jul, hvis det blev en del af min samling 🙂

 65. Jeg har skålene 🙂 I forskellige farver, men kunne ihvertfald godt tænke mig lidt mere fra Anne Black i mit køkken 🙂 Green, vil jeg vælge.

 66. Hvid kunne være super flot og stå godt til det hele (ikke mindst kager i alle tænkelige farver og udformninger). Glædelig jul!

 67. orh, jeg synes de alle sammen er virkelig fine – jeg kan altså ikke vælge! Så hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg elske at få et blandet sæt. 🙂 Tak, for den fine konkurrence. Jeg elsker at følge med!

 68. Elsker, elsker, elsker Anne Black!:)
  Det hvide stel er helt klart min farvorit:)
  Sikke en skøn konkurrence- lige til at blive inspireret til at bage noget til fadene, hvis de blir vundet;)

  Rigtig glædelig jul og godt nytår❤

 69. Det er et svært valg, for der er flere af farverne, jeg godt kan lide, men jeg synes alligevel, det blå er det smukkeste 🙂

 70. Jeg syntes de er flotte i alle de forskellige farver og de står så godt til hinanden. Et tilfældigt mix ville vække stor glæde her.

 71. Hej til dig den skønneste pige der fortjener den største ros for at lære fra dig af opskrifter. Jeg følger dig ivrigt og med stor glæde hver eneste dag. Hvis jeg skulle blive en heldig vinder ville alle farver være skønne men jeg er meget til grøn, torden og grå. Glædelig julemåned herfra os

 72. Anne Black er virkelig dygtig og det er et super flot stel. Hvis jeg var så heldig at blive tildelt den fantastisk fine ekstra julegave så skulle jeg nok ønske mig stellet i den grå farve som vil stå godt til alle de forhåbentlig fine kagekreationer jeg skal byde familie og venner på i det nye år 🙂
  Tak for en fin konkurrence og god jul. (Jeg har selvfølgelig “liket” begge FB sider)

 73. Nye lækkerier fra Anne Black 🙂 .. pokkers ønskesedlen er sendt ud!
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde skulle det være i farven grey 🙂 God jul

 74. Hvor er de fine!!!

  Grøn og blå er mine yndlingsfarver i dette stel, så tallerkener i grøn og fadet i blåt ville se så fint ud på mit bord 🙂

 75. Åh jeg er så vild m Anne black! Jeg lægger et lod på et Hvidt stel – selvom jeg nu også godt kan lide pastellerne. Glædelig jul!

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.