Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

20131005-080420.jpg
I får lige en sidste opfordring inden det går løs.
I dag sælger jeg mine hjemmebagte kager på Café Alma på Islands Brygge (Isafjordsgade 5-7) fra kl.13.30 og resten af eftermiddagen.
Al kagesalg går direkte og ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Jeg har bagt:
Passionskagen
Joconde-kage
Bryllupskagen
Oreo/lime cheesecake med hvid chokolade
Tarte au citron
Gulerodscupcakes
Mochaccinocupcakes.

Jeg håber vi ses til et stykke kage i den gode sags tjeneste! <3

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentar (1)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.