Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Glædeligt gensyn med A-piece-of-heaven-kagen: Oreo cheesecake med hvid chokolade og lime

Copenhagencakes-Copenhagen-Cakes-Nytaarsdessert-Oreo-Cheesecake
Jeg står stadig fast på, at der er én cheesecake, der kan få enhver unbeliever med i cheesecake-himlen!

Vi har vist allerede fået slået fast, at Oreo er en sikker vinderingrediens i kagebagning, have we not (her tænker jeg især på nogle særdeles succesfulde Oreo-cupcakes…)?!
Forestil dig den sprøde Oreo-bund toppet med fløjlsblød cheesecake der både er sød og syrlig – et perfekt mix af syrlig lime og himmelsk hvid chokolade.
Hver gang jeg bager denne cheesecake er den et hit, og faktisk bliver jeg også selv gang på gang positivt overrasket når jeg tager den første bid. Lige sådan så jeg tænker “wow, denne her kage ér virkelig god, den skal jeg snart lave igen”.

Som sagt, så gjort, og i dag stod kagen på kagebordet blandt mange andre lækre sager til min kærestes fødselsdagskalas. Det var virkelig et fuldstændig overvældende og overdådigt kagebord. Vi åd til vi fik kvalme – og så spiste vi lidt mere igen. Jeg elsker fødselsdagsgilder!
Flere billeder fra kagegildet kommer på bloggen snarest, indtil videre kan I også se lidt med inde på Instagram, hvor I finder mig under @copenhagencakes.

DSC_0907DSC_0906Opskriften på den vidunderlige cheesecake har jeg lagt her på bloggen tidligere, bare klik HER.

Denne gang havde jeg valgt at pynte kagen med friske blåbær, det var en fryd for øjet og det smagte også virkelig skønt til kagen. Ovenpå blåbærrene havde jeg siet en lille smule flormelis.

Mmm… Heldigvis er der en masse kagerester til overs fra fødselsdagen – tror lige jeg skal have et lille stykke til at gå i seng på…

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (2)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Hejsa 🙂 Så fin en blog du har men mange lækre opskrifter.. Jeg forsøgte mig med denne kage i weekenden og var ligesom en anden følger også uheldig at den faldte sammen da jeg tog formen af, tiltrods for at den havde stået på køl i 26 timer.. Er det muligt at tilføje husblads i kagen for at være sikker på dette ikke sker igen? 🙂
  Mvh Charlotte.

  1. Hej Charlotte
   Øv hvor ærgerligt!
   Du kan sagtens tilføje husblas. Vær blot opmærksom på mængden så du ikke ender med en “gele-kage”.
   De bedste hilsner herfra

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.