Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Gode nyheder til alle frysetørrede bær-lovers og krydderi-elskere

Opdatering: Krydderiet er nu desværre lukket. Brdr. Nyholm i Torvehallerne har overtaget salget af Krydderiets frysetørrede bær og frugter.

Dette er et aldeles usponsoreret blogindlæg som jeg skriver ene og alene fordi jeg har lyst og fordi jeg selv synes det er en skøn nyhed:

Krydderiet i Torvehallerne har netop offentliggjort deres nye webshop:
www.krydderiet.com
(af én eller anden grund virker linket ikke pt, så skriv det ind i din browser i stedet)

Det betyder, at man ikke længere behøver have sin daglige gang i København for at få fingrene i alverdens frysetørrede bær, sirupper, olier, krydderier og meget, meget mere.

Jeg anvender selv frysetørrede bær og frugter i tide og utide, og kan næsten ikke komme forbi Nørreport uden også lige at kigge et smut indenom Krydderiet for at se, om der mon er kommet nye og spændende produkter på hylderne (hvilket der faktisk altid er).

Jeg har fx brugt deres frysetørrede passionsfrugtspulver i disse macarons; lakridspulver i disse macarons samt i denne lakridsis; kirsebærpulver i disse macarons; passionsfrugt, hindbær og kirsebær i disse fyldte chokolader. Derudover bruger jeg ofte hakkede pistaciekerner og frysetørret hindbær som pynt ovenpå kager, mousse’er og cupcakes.

Det var lige en hurtig nyhedsopdatering fra den virkelige verden. Noget jeg ikke har gjort mig så meget i før, men håber I synes om det 🙂

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (12)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Hej:)
  Jeg blev så glad da jeg så din artikel her, men kan desværre læse at stedet har lukket igen. ØV ØV ØV! Ved du hvor man kan få samme udvalg idag? For Brdr. Nyholm har vel også lukket igen?
  Tak:)

  1. Hej Trine
   Tak for din kommentar. Alle frysetørrede bær og diverse lignende lækkerier kan efterhånden fås på nettet. Det er kun en Googlesøgning væk 😉 Ellers har Magasins Mad & Vin (samt en masse andre specialforretninger) også et imponerende udvalg.
   De bedste hilsner herfra

 2. Er Krydderiet blevet lukket ned? Kan ikke finde siden på hjemmesiden for Torvehallerne og har ingen ide om, hvor jeg ellers kan købe frysetørret frugt (udover nettet)

  1. Hej Fatima,
   Ja, Krydderiet er desværre lukket her ved årsskiftet. Men Brdr. Nyholm i Torvehallerne har overtaget Krydderiets salg af frysetørrede bær og frugter. Du kan også købe frysetørrede bær i Magasins Mad & Vin samt i Mette Blomsterbergs butik i centrum.
   Ha’ en dejlig weekend 🙂

 3. Det er superlækkert, at de har fået en webshop. Jeg bor i Jylland, men har været så heldig, at Krydderiet alligevel har haft lyst til at sende til mig. Med online køb bliver det endnu lettere at få fingre i de lækre sager.

 4. Frysetørret frugt er simpelthen så fint – og lækkert! Jeg er bare selv rigtig dårlig til at få brugt det – måske det har noget at gøre med, at jeg trods alt ikke bager så ofte 😉 Men jeg har faktisk planer om en kage med frysetørret hindbær som pynt i weekenden 😀
  (og så er jeg desuden ret vild med, at man efterhånden næsten synes, man er nødt til, ved hvert indlæg, at skrive hvorvidt det er sponsoreret eller ej 😉 )

  1. Jamen altså frysetørrede bær og frugter er bare prikken over i’et på alle kager og søde sager! Hellere det end syntetisk krymmel!
   Og ja, det er svært at være glad for noget uden folk straks tror, at man “får noget” for at udtrykke sin glæde. Derfor skriver jeg det, så er vi på den sikre side 😉

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.