Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

copenhagencakes på Instagram

Nu er copenhagencakes endelig på Instagram! Velkommen til 2012 siger jeg bare!

Brugernavnet er som altid copenhagencakes 😉 Er I på instagram?

Jeg er vild med alle Jeres besvarelser i konkurrencen!I er så kreative – I love it!
Hvis du endnu ikke har deltaget kan du stadig nå det!
Update: Konkurrencen er afsluttet og der er fundet en heldig vinder.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (3)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.