Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

VIND // Frysetørrede hindbær, lakridspulver, pufsukker, pistaciekerner og meget mere fra Krydderiet

Update: Konkurrencen er afsluttet og der er fundet en heldig vinder 🙂

I anledning af copenhagencakes’ 1 års fødselsdag er det tid til en konkurrence, og det er med fornøjelse jeg kan præsentere en overdådig præmie, som vil gøre en heldig læser MEGET glad!

I Københavns Torvehaller finder man en stade, hvor enhver madentusiast kan få sommerfugle i maven. Staden hedder Krydderiet, og her forhandles kvalitetskrydderier, theer, delikatesse eddiker og olivenolier – og bedst af alt (vil jeg mene), utallige frysetørrede bær og mange andre lækre og smukke dekorationsprodukter til kage- og dessertkøkkenet.

Her har jeg blandt andet selv fundet frysetørrede hindbær, passionsfrugt, rabarber og pistaciekerner som jeg flittigt bruger til at forfine mine søde påfund. Den skarpe læser kan måske huske hvordan det bl.a. blev brugt til dekoration af den skønne chokolademousse samt til de chokoladedyppede jordbær.

Krydderiet har været så venlige at udlodde hele 8 af deres skønne produkter som én heldig læser kan vinde i denne giveaway:

1 bøtte kakaonibs (50 g)
1 bøtte pistaciekerner, usaltede (30 g)
1 bøtte frysetørrede hindbær (15 g)
1 bøtte lakridspulver (35 g)
1 bøtte pufsukker (75 g)
1 bøtte kandiserede rosenblade (25 g)
1 bøtte kandiserede violer (25 g)
1 bøtte pulveriseret appelsinskal (30 g)

Oh wow hvor ville jeg dog ønske, at jeg selv kunne stille alle bøtterne i køkkenskabet – men jeg glæder mig helt vildt til at glæde én af Jer med denne fantastiske præmie.
Pssst! Krydderiets lakridspulver blev testet i 24timer og fik fantastiske anmeldelser! Én af smagsdommerne udtalte: “Den dufter dejligt af spejdersnus. Men den har også masser af god lakridssmag. Det er en meget alsidig lakridspulver, som kan bruges til både det søde, sure og salte køkken.”

Alt du skal gøre for at vinde er:

Udvælg et eller flere af produkterne, og skriv i kommentarfeltet hvad du ville bruge det/dem til, hvis du vandt.

Glæder mig til at læse Jeres kreative idéer!

Held og lykke!

P.s. Del endelig indlægget med enhver kage-bagende mor, søster, ven, kollega eller bare enhver madentusiast der ville blive glad for at vinde sådan en præmie 😉

Konkurrencen løber til og med den 5. september, og vinderen trækkes og offentliggøres her på bloggen den 6. september. Husk at opgive emailadresse, så jeg kan kontakte vinderen!

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (139)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Uh, nogle lækkerier. Flere af tingene har jeg ikke nogen erfaring med at bruge; men kunne rigtig godt tænke mig at eksperimentere med disse specielt i kager og i desserter.
  Pistaciekernerne vil jeg kandisere med noget sukker, hvorefter de hakkes og kan bruges som topping bl.a. til chokolademouse.
  Lakridspulver er et kæmpe hit som stort set kan bruges i alt. Bl.a. Lakridscookies med hvidchokolade og frysetørret hindbær.

 2. Jeg ville helt sikkert prøve en masse nyt og kombinere det sammen til noget helt fantastisk. Ville helt sikkert lave konfekt og Cupcake og så ville jeg lege lidt med det forskellige fyld og få det til at se godt og smage som en drøm.

  kakaonibs: kunne jeg bruge oven på en cupcake eller en is dessert
  pistaciekerner: ville jeg kunne bruge oven på konfekt. eller bruge dem til en chokolademousse,
  frysetørrede hindbær: der ville jeg lave hjemmebagte flødekager med crem og putte hindbær foroven
  lakridspulver ville jeg bruge til: Jeg ville købe nogle rigtig gode lakridser og så ville jeg dyppe dem i Odense chokolade 70& og ligge Lakrids pulveret udover, ellers ville jeg lave chokolade hjerte med lakrids ud over. Mums 🙂
  pufsukker: Der ville jeg kun bruge til pynt for det er så flot at se på. og det er kun til små ting som Mini Cupcake eller Hjemlavede Konfekt.
  kandiserede rosenblade: det ville jeg kunne bruge til enkelte Flødekager hvor de nlige giver poweren og den flotte farve, jeg ville kunne bruge den til hjemlavede konfekt eller pynt til lagkagen. Jeg kunne også lave en små chokolade kage hjerte, ligge rødt fondant udover og en smule glasur skal helst ikke kunne ses da rosenbladene skal ligges en smule på og så ville jeg skrive med smeltede chokolade på et navn. <3
  kandiserede violer: der ville jeg lave nogle chokolade kugler med hakket nøddefyld og drysse det rundt om.
  pulveriseret appelsinskal: Der syntes jeg personligt selv og hvad der er blevet sagt. at der ville jeg lave Mine Chokolade Appelsin med Mandle flager og hakket chokolade cupcake. med chokolade Appelsin Mousse. og så skal de selvfølgelig også pyntes med pulveriseret appelsinskal og ( macipan appelsin i både ). Ellers ville jeg bruge det til en Isdessert med jordbær, jeg ville koge dem i 2min så bakterierne fjernes og så ville jeg si jordbærerne ned i en tallerken så det kun er jordbær saften der kommer i. den skal ikke fyldes helt, så ville jeg lave en hjemmelavet fløde vanilije is. altid bedst selv at lave. og rulle det med en ske så den ene ligger ned og den anden ligger op. og der ville jeg ligger ligge smeltede chokolade ovenpå og pulveriseret appelsinskal oven på og lidt revet appelsin der er varmet i en gryde med en smule sukker så det kan spises. Mums 😀

 3. Okay, jeg kan sagtens finde på noget at bruge alle de fine sager til, jeg elsker at eksperimentere så det vil ikke blive noget problem 😉
  Men jeg skal jo udvælge noget:
  Der er en kageform jeg køber lige om lidt, hehe, den er så smart, det er sådan en som skal samles, dvs. der er en lille udhuling hvor man kan putte mousse ind i, dette er gemt når kagen er samlet så den kommer frem som en overraskelse når man skære i kagen i form af et hjerte. Der kunne jeg godt tænkte mig at lave en mousse, hvor jeg vil røre frysetørrede hindbær i, for at give lidt syrlighed og lidt knas til en ellers blød kage. Dette kunne jeg godt tænke mig at overraske enten min familie, svigerfamilie og venner med til mig og min kærestes indflytter-åbent-hus, eller min nye klasse som vil holde noget ryste-sammen-fest. Det kunne da være lidt cool og ret imponerende at vise sådan en lækker sag frem, pyntet, måske med noget enkelt – måske flere frysetørrede hindbær eller andet, eller sommerfugle ud af fondant? Der er stadig overvejelser og eksperimenter i gang oppe i mit hoved, hehe 😉

  Så kunne jeg også godt tænke mig at lave enten nogle lækre boller med pistacie eller noget guf rullet i/drysset med hakket pistacie.

  Også har jeg altid godt kunnet tænke mig at lave lakridsis 🙂

 4. Mmm, her ligger jeg og drømmer om alle de lækre ting jeg kunne bruger krydderierne til 🙂
  Specielt 3 af ingredienserne springer mig i øjnene.. Som det første, ganske simpelt, vil jeg erstatte ren kakao med lakridspulveret i min banan/choko Shake, som er helt fantastisk efter en god løbetur.
  Kakaonibs vil jeg bruge til at forsøde min datters og min morgenspeltgrød, med tranebær..
  Men det jeg vil glæde mig allermest over, er at skulle pynte min venindes bryllupskage med smukke kandardiserede rosenblade.. Fyldet skal være jordbærmousse, chocolate chip bunde, og asticreme.. Det kan da kun betyde KÆRLIGHED <3

 5. Jeg ville lave nogle summerbird lignende mandler med lakrids og appelsinpulveret, ellers ville jeg lave flødeboller med forskellig smag og pynt 🙂

 6. Jeg har lige været til jubilæum og smagte små sushi desserter som jeg fik opskriften på. Der skulle bruges blandt mange ingredienser frysetørret hindbær og lakridspulver- Dem vil jeg rigtig gerne forsøge at lave… for smukke så de ud og dejligt smagte de. Derudover kan hindbærrene også bruges til pynt på min favorit marengskage som har friske hindbær i cremen. Jeg er vild med hindbærsmag i kager og slik. Men al pynt giver glæde og man kan altid finde en dessert og pynte med de mange specielle luksus krukker fra krydderiet

 7. Hindbærene ville jeg drysse ud over marengskys.
  Lakridspulveret ville jeg dels bruge til at lave lakridsis, til lakrids-kys og til at blande i en kop varm, hvid chokolade med lidt ekstra drys på toppen.
  De kandiserede violer og rosenblade ville jeg først og fremmest bruge som pynt på små, fyldte chokolader.
  Der er nok at gå i gang med 🙂

 8. JAAAAH!! 🙂 Det er godt nok en af de bedste præmier man har kunne vinde længe!!! 🙂
  Jeg ville lave den dejligste lakridsis med lakridspulveret 🙂
  Jeg ville lave hindbær-flødeboller med frysetørrede hindbær indeni og som pynt på toppen af chokoladen 🙂
  Pufsukkeret skulle ovenpå en fantastisk dejlig lagkage eller kage 🙂

 9. Godt nok en lækker præmie, jeg vil elske at gå om bord i alle de smage! Ville nok starte forsigtigt ud med en hindbærsnitte med hindbær pynt, evt blandet med pufsukker :o)

 10. Lakridspulver smager så lækkert på kylling og også i smoothies. Kakaonibs fungerer rigtig godt i spændende salater og selvfølgelig skulle noget af det bruges til at pynte lækre muffins med. Mums!

 11. Stort tillykke med din første fødselsdag. I dag er det vores søns 3 års fødselsdag og jeg ville bruge alle de spændende sager til at forkæle min familie og nærmeste venner med kager som er “lidt” ud over det sædvanelige. Ville elske at eksperimentere med alle de sjove sager!!

  Tak for en skøn skøn side!!

  De bedste hilsner Tina

 12. Tillykke med 1-års dagen Cecilia, dejligt! Og sikken fantastisk giveaway – specielt for en mad/bageentusiast! Jeg har ikke selv eksperimenteret med disse lækkerier endnu, men dette ville da i hvert fald gøre mulighederne for at kreere noget lækkert og nyt, bedre 🙂 Jeg ville kreere en hindbær/appelsintrøffel (knust appelsinskal) og ovetrække dem med hvid chokolade og pynte med de fine frysetørret hindbær. Ellers ville jeg lave pistaciecupcakes med mørkchokoladefrosting og knuste pistaciekerner at pynte med. Jeg krydser fingre 😉

 13. Stort TILLYKKE med fødselsdagen. Hvis jeg vinder, vil der i det lille hjem blive bagt lakridssmåkager af lakridspulveret. Elsker dem <3 <3 <3

 14. Hej !
  Når mor og jeg står i køkkenet, skal der ofte laves desserter og lækre kager. Det er ikke altid kagerne ser ud som forventet men gæsterne bliver altid henrykt, netop fordi at pistaciesnødder og frossent hindbær altid gør det mere lækkert og indbydende !
  Knus mor og datter 🙂

 15. Jeg bager ofte boller…til disse vil jeg gerne afprøve : pistaciekerner, hindbær og appelsin i 🙂
  Bruger normalt solsikkekerne og gulerødder i.

 16. Ihh hvor lækkert ! Jeg skal helt sikkert lave creme brulee med lakridspulver ! Eller chokoladesouffle med pulveriseret appelsinskal, drysset med frysetørrede hindbær. Eller en lækker brombæris med kandiserede violer. Eller hvid chokolademousse med kandiserede rosenblade. Eller… Åhh..

 17. Nøj hvor kunne det være fedt at vinde! Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet med nye smagsvarianter i diverse ting!
  Jeg ville hel klart lave en ordentlig omgang Macarons, med forskellige smagskombinationer! De er så fantastiske og kan ikke andet end elske dem! Eller jo, selvfølgelig, spise dem 😉 jeg ville også lave en omgang cupcakes, med smag af lakrids og andre af de skønne ting 🙂

 18. Hejsa Det ville være glædeligt at vinde de fine sager :o) Jeg vil helt bestemt først lave lakridsis, UHMMM elsker det, med et drys af hindbær/pufsukker og overraske min svigerinde med muffins pyntet med de forskellige ting, når hun har født (skulle havde født d.30 august) så vil jeg dele resten med min datter, så hun også har en chance for at prøve de fine sager, som jo så dejligt smager :o)
  Ps … Jo og så selvfølgelig bage muffins til min lille niece som fylder år i næste uge

  KH Nathalia

 19. Jeg ville lave både lakrids- og pistacieis, og nyde det sammen. Evt drysset med kakaonibs.
  Mange af ingredienserne kunne også bruges som fantastisk “drys” på en hjemmelavet soft ice 🙂

 20. Tillykke med fødselsdagen.

  Min hof kage er kyskagen og har længe ville lave en udgave med de frysetørede hindbær. Vi skal have døbt Sofie her i oktober og de syrlige prikker vil helt sikkert smage godt i de lækre kys.

 21. Sikke en super Give away 🙂

  Jeg har en opskrift på nogle lækre lakrids cupcakes som helt sikkert skal afprøves, lakrids elsker som jeg er 😉 jeg er sikker på at lakrids pulveret vil gøre dem himmelske 😀

  De frysetørrede hindbær kan bruges på hinddær cupcakes med hvis chokolade frosting på, det smager simpelthen SÅ skønt 😀 Frysetørrede hindbær smager også rigtig godt ovenpå is.

  Appelsin skallen kan bruges i en appelsin kage opskrift med chokolade stykker i, jeg også har liggende og som er et hit lige meget hvor den bliver serveret

  Pistacie kernerne vil være gode til pistacie brownies eller i hjemmelavet pistacie is.

  Hold nu op hvor er der mange muligheder med de lækre bøtter 😀

 22. Dem vil jeg mægtig gerne vinde!
  Lakridspulveret skal helt sikkert bruges til den bedste lakrids-is – eller til at lave hjemmelavede bulow-kugler, hvor lakrids er i midten, omgivet af chokolade, som er rullet i et tyndtlag lakridspuler.
  De krystalliserede rosenblade, skulle drysses med let hånd udover en anretning med krondyr, ovnstegte kartofler og svampesauce – for at give et frisk pift – både for smagen og for øjet. De kandiserede violer kan bruges på samme vis, men egne sig måske endnu bedre til lam.
  Orangeskallen skal bruges på toppen af en choko-orange dessert, det kunne meget vel være på en choko-orange mousse
  De pulveriserede hindbær skal selvfølgelig bruges på flødeboller med marcipanbund, hindbærfyld og hvidchokolade. Inden chokoladen tørrer, skal hindbærerne drysses over.
  Pistaciekernerne kan bruges til den helt vilde dessertkreation; grand skovbund. Den er vild! en fryd for øjet – og smagsløgene 😉

 23. Mange, mange, mange ideer kører forbi på nethinden lige nu.
  Men blandt de mest fremtrædende ville jeg gribe efter macarons, mmmm, og fyldte chokolader, men især min opskrift på en trøffelkage med lakrids og hindbær kunne gøre godt brug af de gode sager og så kunne man jo altid eksperimentere 🙂 Det synes min kære familie og kollegaer ikke at have noget imod.

 24. Gevinsten skal bruges til at give 67 børnehave børn en enorm smagsoplevelse. Vi laver eftermiddagsmad hver dag til børnene i et stort åbent køkken, for børnene som generelt er fra små kår elsker at hjælpe, smage og dufte imens vi laver mad sammen… Forældrene spørger om opskrifter når børnene fortæller dem, at netop denne ret skal de lave derhjemme…

 25. Nej hvor er det bare nogle fine farver, jeg er meget glad for at bage, så jeg tror bestemt det ville blive nogle muffins med fint rødt drys af frysetørrede hindbær. Og måske nogle konfekt kugler med lakridspulver… eller rullet i kandiserede violer.

 26. Uhm, det ser lækket ud 🙂 Jeg ville helt klart bruge lakridspulveret i den lakridskage, som en af deltagerne bagte i Den store bagedyst på DR1 i mandags. Jeg elsker lakrids og som kage, må det bare være endnu mere lækkert. Og måske kunne lidt pufsukker gøre kagen endnu sjovere..

 27. Sæsonen er helt sikkert til en skøn ablekage (æblerne vil jeg plukke på den anden side af gaden en mørk aften – de er så gode): Kagen vil jeg bage med et Twist af tilsætte pistacienødder og på toppen puf-sukker, ti hi kan næsten ikke vente med at smage den kage :))

 28. Uhh LÆKKERT!…
  hvis jeg vandt ville jeg nok lave mange ting især til min dejlige famillie jeg ville nok lave noget med puf-sukkert og de frysetørende hindbær eller hvad de nu hedder >.< og alle de andre ting skulle bruges til jul og fester osv H&L til alle 😀

 29. Sundt slik: 200 gram blandede nødder – eller bare 200 gram mandler (alt efter smag og behag) blandes med 250 gram rosiner og 1-2 tsk-fulde lakridspulver. Smager dejligt og er godt og sundt for forbrænding og fordøjelse.

 30. Jeg ville bage marengsbunde- eller toppe som er lækre med lakridspulver. Pisk æggehviderne stive. Halvdelen af sukkeret piskes i lidt efter lidt. Pisken tæt og sej med eddike. Resten af sukkeret, blandet med 1 tsk. fuld lakridspulver (kan øges hvis mere lakridssmag) blandes forsigtigt i på en gang. Kan enten sættes til toppe eller smøres ud som bunde. Blandingsforhold i øvrigt ad diverse bageopskrifter.

 31. Sikke nogle dejlige produkter! Jeg ville lave flødeboller med hvidt chokoladeovertræk og frysetørrede hindbær. Det sure og søde er en skøn kombination.
  Og så ville jeg lave en pistacietærte med mazarinbund.

 32. Hvis jeg fik muligheden for at vinde disse lækre ting, ville jeg helt sikkert vælge og rulle mine choko trøfler, i lakrids pulveret da de giver en god balance mellem det meget søde og det lidt stærke. For det som du nok ved kan man godt komme ud for med trøfler, at det bliver for meget sødt inden i munden på en (ikke fordi det gør noget) 🙂

 33. Jeg vil lave en lækker mudcake kage med med skovbærmousse, overtrække den fondant og pynte med rosenblade. Også skal den med i mødregruppen, så de dejlige mødre kan smage den 🙂

 34. Jeg ville bage min ynglings kager “Franske makroner” med lakrids og brombær! Til minde for mit lille visit til Paris sidste år i efterårsferien. 🙂

 35. Jeg ville bruge lakrids og hindbær krymmel til at putte på min hjemmelavet mango-jordbær is. Jeg elsker smagen af det saltede og det søde sammen. Kombinationen er himmelsk. Jeg ville bruge lakrids i selve isen, som knas og hindbær krymmel på toppen.

 36. alle de skønne fryse tørret små lækkerier ville jeg ønske jeg kunne vinde.. jeg kunne jo prøve dem i mange kage ting.. kunne både lave flødeboller med violer og macarons med rosenbladene, ja man kunne blive ved.. sikke en dejlig blog du har.. er så vild med den..

 37. Tak for en fantastisk blog, som jeg i går fik øjnene op for! Og tillykke med fødselsdagen 🙂
  Jeg har før haft stor succes med Sarah Bernhard kager på kransekagebund, hjemmelavet hindbærmarmelade i midten og drysset med masser af frysetørrede hindbær. Mmm… Og er der hindbær tilovers skal de helt sikkert bruges til at pynte de lækreste lakridsflødeboller med hvid chokolade 🙂

 38. Also I would like sign up for these fine candy.
  violets and rose petals >marmalade
  raspberries and pistachio >chocolate
  orange > muffin
  hugs
  Gerda

 39. Jeg ville prøve at lave en hindbær is med puf sukker 🙂 derudover ville jeg lave en cheesecake med det pulveriserede appelsinskal 🙂 Men helt klart rigtig mange spændende ting der kan komme ud af disse produkter.

 40. Jeg vil lave små godter til kaffen.
  Små hindbærsnitter hvor jeg vil dekorere med de frysetørrede hindbær ovenpå.
  Lakridspulver til citronmuffins med lakridsfrosting.
  Kandiserede violer vil jeg bruge som pynt oven på en marcipankonfekt med overtræk af chokolade. (Det ser super fint ud)
  Jeg krydser fingre for at jeg vinder denne flotte giveaway. Mulighederne er jo uendelige med alle disse lækre produkter 🙂

 41. Jeg har lige købt mig min første ismaskine og alle de dejlige præmier ville passe perfekt i alle de opskrifter, jeg skal have afprøvet. Det kunne bl.a. være fersken is med frysetørrede hindbær, chokoladesorbet med kandiserede violer og kakao nibs eller måske en vaniljeis med knuste lakridsbolscher og lakridspulver. Mmmmm, jeg kunne godt bruge alle de lækre ingredienser!

 42. Hvis jeg vandt ville jeg kaste mig over en storproduktion af flødeboller, så der både blev nogle med lakrids, hindbær, pistacie og ikke mindst pufsukker.

 43. Oh sikken præmie… Jeg er SÅ vild med blandingen lakrids og chokolade, så jeg tror jeg vil lave en hvid chokolade is med lakrids i samt citron cupcakes med lakrids frosting, har smagt dem en gang og de er virkelig virkelig lækker.. Dernæst er min mand SÅ glad for pictacie is, så det vil jeg klart lave til ham… Generelt vild jeg lave noget lækkert is til en hyggelig video aften… Og de frysetørret hindbær gør sig super godt som drys på hjemmelavet koldskål… Jamen jeg kunne blive ved;) håber og krydser:) ..xxxxx

 44. Lækker lækkerne konkurrence!M Uhm 🙂 jeg ville bruge lakridspulveret til hjemmelavet flødeboller og drysse dem med frysetørret hindbær…

 45. Jeg ville lave en lækker cheesecake med masser af vanilje og citronskal på en bund af syndig brownie, toppet med friske og frysetørrede hindbær. Mhmm!

 46. Fantastisk konkurrence. Jeg ville helt sikkert bruge alle de skønne ting til at eksperimentere med mange af dine opskrifter

 47. Jeg ville selvfølgelig prøve mig frem med de kendte Summerbird-mandler i hvid chokolade og lakridspulver. Ellers kunne man lave en lækker “blødende” chokolademuffin med appelsinskal

 48. Super lækker giveaway.. Som kæmpe madelsker fantasere jeg allerede over hvad jeg kunne benytte disse skønheder til hvis jeg skulle være den heldige.. Krydser fingre.. 🙂

 49. Og jeg…jeg ville lave Flødeboller med hvidt chokoladeovertræk, lakridsfyld og frysetørret hindbærfnullerpynt….for det ville smage fuldstændig fantastisk med hindbær ovenpå…for jeg laver hindbærsyltetøj med lakrids…og det smager….uhmmm…også til hjemmelavet vanilleparfait!

 50. uhm, jeg ville da bruge de kandiserede violer til at pynte de lækre Odense chokoladedrømme, som jeg har fået idag, og som jeg skal bruge til min søns 18-års fødselsdag

 51. Ih, hvor spændende 🙂 Jeg elsker lakridsis, så måske man skulle prøve sig frem med det – og så kunne man sikkert mikse pistacienødder i og få et spændende resultat 🙂

 52. Helt klart vil jeg vælge pistaciekernerne, som jeg vil bruge i mine skønne store cookies…sammen med andre nødder og lidt chokolade… Mums

 53. WOW – hvor er de LÆKRE! Jeg ville bruge dem alle til div. desserter, men VIGTIGST af alt ville jeg bruge dem (specielt lakrids og hindbær) til mine hjemmelavede fødeboller med marcipanbund). MUMS det ville da lige sætte prikken over I’et!!! <3 <3 <3

 54. Min søn fylder snart 9 år og traditionen tro skal han have en overlækker kage. Denne gang en Hindbærkage – m friske hindbær fra haven og på toppen frosties blandet m lakridspulver samt pulvertiseret appelsinskal. Kagen skal desuden pyntes m frysetørret Hindbær & de smukkeste dannebrogsflag + et Chelsea Fodbold Flag 🙂

 55. Jeg er hoppet på bølgen med cupcakes, og der er da flere ting i denne præmie, der godt kunne bruges både til fyld, men også pynt 😀
  Mundvandet løber allerede..

 56. jeg ville vælge pistacie nødderne til en god gang chokolade mouse, eller de frysetørret hindbær til en god chokolade kage. iøvrigt en fantastisk blog og lækre opskrifter du kommer med.

 57. Jeg vil bruge pufsukker til at lave fyldte chokolade, hvor sukkeret gemmer sig i chokoladen, og når man tager en bid, så vil der være et harmonisk sammenspil mellem pufsukkeret og fyldet.

 58. Lækker præmie!! Jeg vil bruge lakridspulveret til cookies med tranebær – det smager himmelsk!! Og så lave nogle mandler dyppet i mørk højprocents chokolade og rulle dem i frysetørrede hindbær. Mums!!

 59. Hvor ser det bare vildt flot ud, sikke nogle farver!

  Jeg ville elske at sammensætte en lækker godte-æske til mine forældre, som – ligesom jeg selv – elsker små, koncentrerede godbidder. Æsken skulle bestå af lakridstrøfler rullet i frysetørrede hindbær, macaroons med pistaciekerner både i makronbundene og ganachen, nogle hjerteformede, mørke chokolader med appelsinskal og pufsukker gemt indeni, samt nogle hvide chokoladekugler med fyld af rosencreme, pyntet med de flotte, kandiserede rosenblade. Og jeg kunne blive ved… 🙂

  Stort tillykke med din blog, du gør det simpelthen også så godt!

 60. Mmmh, det ser lækkert ud og der er helt sikkert tale om nogle lækkerrier, som gerne måtte fylde i mine køkenskabe 😉 Hvis jeg vand denne giveaway, ville jeg straks gå igang med en omgang hindbærsnitter og pynte dem med de meget fine frysetørrede hindbær 🙂
  Tillykke til bloggen og rigtig god weekend! 🙂

 61. Wauw… uhm.. kan man ikke bare gumle det hele råt… ej Jeg tror min chokolademousse ville blive endnu bedre med et strejf af frysetørrede hindbær eller måske den pulveriserede appelsinskræl…

 62. Her hjemme elsker vi lakris og flødeboller – så tror jeg ville kaste mig ud i hjemmelavet flødeboller med lakris skrum.

 63. Jeg har fået et snedigt trick med at lave lakridspulver-marengs til folk. Et trick fordi de altid bliver undervurderet, og fordi selv folk der normalt ikke kan lide lakrids, elsker dem! Tingen er, at mange bruger stærk lakrids eller knuste bolsjer, og så bliver smagen for kraftig. Men et par tsk lakridspulver i marengsmassen giver en lækker diskret smag.
  og så ville jeg overveje at dyppe dem i hvid chokolade på toppen og strø lidt kandiserede hindbær på også!

 64. Tænke, tænke…

  Lakridspulveret kunne jeg specielt godt tænke mig at prøve…
  Jeg har både set en opskrift med “lakridskys” (altså marengstoppe med lakrids) jeg kunne tænke mig at afprøve, Og så så jeg en spændende opskrift i går på en lakridsis…

  Min mand elsker alkrids højt, så det ville glæde ham hvis jeg begyndte at lave sådan noget :0)

 65. mmm jeg vil bake cupckaes med Hindebær, namnam, Lekker give-away. Tusen takk for at du gir oss muligheten til å vinne så flotte ting. Ha en strålende dag. wejensen@bbnett

 66. Tillykke med dagen.. Det er en super blog… 🙂
  Jeg ville helt sikkert lave en rigtig lækker hindbærlagkage, med hjemmebagte chokoladebunde med kakaonibs, hindbærskum med frysetørret hindbær, som selvfølgelig også skal pynte på toppen, super smukke og dekorative sammen med de kandiserede rosenblade.. alt dette for at fejre min dejlige kærestes PhD aflevering.. det fortjener han 🙂

 67. Min forlovede bager lækre kager. Jeg vil gerne give dem så hun kan bruge dem i at bage kage med. 🙂

 68. hvor er det smukt!
  jeg ville bruge de frysetørrede hindbær ovenpå hjemmelavet flødeboller, eller jeg ville forsøge at lave hindbærsnitter der ku det også se godt ud

 69. Det ville jo ikke være ringe at blive påriget sådanne lækre sager ! mums !
  Jeg har en skør idé om at lave en hvid lakrids/chokolademusse, med en lys + mørk musse ovenpå (i et højt glas, så de ligger i lag) .. og øverst ville det jo ikke forringe skønheden, ved at pynte med nogle frysetørret hindbær ! Det er jo lige så mundvandet løber i vand allerede… Er klar til at gå igang 😀
  Skøøøøøn give away!

 70. lækker give away 😉 der er så meget man kunne finde på..flødeboller med enten lakridspulver el.frysetørret hindbær ,kakaonibs,pufsukker og rosenblade kunne være sjovt at prøve, da jeg ikke har prøvet det før

 71. Rigtig lækker giveaway du har her!
  Jeg elsker at eksperimentere med de fransk macarons og ville derfor helt klart prøve mig noget mere frem med de søde små. Jeg har før lavet rosenvandsmacarons (http://mschwarck.blogspot.dk/2012/05/blog-post.html) som simpelthen blev over alt forventning, men det eneste der manglede var de kandiserede rosenblade som jeg hele tiden havde lyst til pynte med. Derudover tror jeg man kunne lave nogle killer grønne pistaciemacarons! Det er en lille obsession jeg har 🙂 Til sidst vil jeg rose dig for dine fine kager, det ser altid smadder lækre ud! God dag

 72. MMM ! For en sweet give away. Hvis jeg vinder vil jeg bruge lakridspulveret og pufsukkeret til at lave Kung Fu-isen efter chocolat.dk’s opskrift – mmmmums 🙂

 73. Sikke nogle skønne “krydderier”! 😉
  Jeg har købt lakridspulver flere steder fra og ingen af dem har levet op til forventningerne. Her i huset elsker vi nemlig kyskager med lakrids, mandler dyppet i chokolade/lakrids og creme brulee med lakrids! Så det er sådan en skam lakridspulveret ikke er så godt!

  Men hvis jeg vandt skulle de alle helt sikkert bruges til popcakes 🙂 Tror det ville blive nogle skønne, skønne kager til den store fødselsdag her i september 😉

  Hilsen Frk Hansen
  (Du er mere end velkommen til at kigge forbi mine give aways på frkhansen.dk)

 74. Øj, en lækker præmie. Den vil jeg gerne vinde!!!
  Jeg drømmer allerede om flødeboller med lyserødt skum, hvid chokolade og knuste tørrede hindbær på toppen, Lakrids creme brûlée, frugtsalat med mandler og kakaonibs, muffins og lagkager pyntet med rosenblade og violer, brunkager med appelsinskal og isdessert til ungerne med pufsukker, der “knitrer” så sjovt. Uhmmmmmmm

 75. Åhhh – det var dog den beste Give Away jeg har set i meget lang tid. Hovedet kører jo på fulde drøn med ting, de forskellige ting kunne anvendes til.

  Små muffins med lækkert topping og frysetørret hindbær. Kyskager med lakrids eller igen hindbær. Is med pistacie……Myslibar med pufsukker. Nøjh, hvor bliver jeg salig og tror jeg vil en tur i køkkenet. 🙂

 76. Hvis det er mig der vinder( krydser alt hvad der kan krydses)
  Så vil jeg knuselske lakridspulveret , og konstant bage min ynglings cupcakes.
  En chokolade/lakrids cupcake med lakridsfrosting , os så den naturligvis være pyntet med karamelliseret pistacienødder 🙂

 77. Ej hvo lækkert. Jeg vil kaste mig ud i en masse forskellige desserter 🙂 – det er vel kun fantasien der sætter grænser 🙂

 78. Jeg har en mand som elsker lakris, så kunne godt tænkte mig at lave nogle cupcakes eller mandler med dette.. 🙂

 79. Jeg tænker hjemmelavede flødeboller, overtrukket med en god mørk chokolade – og så lige med kakaonibs på toppen (måske lidt meget – men det skal prøves!). 🙂

 80. Fantastisk! 😀 Jamen de frysetørrede hindbær og de kandiserede violer vil da være super skønne ovenpå en hjemmelavet flødebolle 🙂

 81. Sikke en skøn konkurrence!
  Jeg ville kreere en skøn brunch og servere den for min bedste veninde, som plaster på såret, da hun lige har fået stjålet sin cykel. Jeg ville bruge de frysetørrede hindbær i en hjemmelavet crumble/granola med havregryn og blandede nødder og servere den med lidt acaciehonning over et glas græsk yoghurt. De pink hindbær ville give et “prinsesselook” til retten 🙂

 82. Hej!! så ville jeg sikkert for at kaste mig ud i nogle flødeboller med hindbær i, eller nogle frugt/kakaoruller, som trilles i hindbær eller i kakaonips. Det kunne også blive til lakridsmacarons, eller noget hjemmelavet is, eller hindbærbrownies, med både friske og frysetørret hindbær. det kunne bliver til cookies med pistacie og kakao. chokoladeknapper, med hver sin krydderi ingridiens i…..ja, der er faktisk rigtig mange ting jeg kunne lave med dem!!!!

 83. Jeg ville HELT sikkert lave en omgang flødeboller med hindbærskum, marcipanbunde og hvid chokolade med et drys af frysetørrede hindbær ovenpå. Måske også lidt lakridspulver.. Mmmmh!

 84. Nu har du jo lokket mig herind for at deltage, så here it goes…

  Jeg ville lave følgende lækkerier:

  Nogle lækre müslibarer med bla. ristet kokos og kakaonibs

  Små cheesecakes med hindbærsylt og overdådig pistaciekant

  Frysetørrede hindbær skal bare bruges til pynt, pynt og atter pynt

  Valnøddefranskbrød med lakridsskorpe til ostebord

  De dejligste flødeboller med kransekagebunde, bitter chokolade og barnligt pufsukker

  Babyshower cupcakes med kandiserede rosenblade, til en vordende mor der venter en pige

  Othello inspireret lagkage med blåbærcreme, pyntet med fløderosetter og violer

  Og til sidst men ikke mindst, en dunkel brownie med orange ganche…

  ”Kære Kage-Fe, lad mig vinde og jeg vil bage for evigt”

  Kram fra Sukkerhjerte 🙂

 85. hvis jeg vandt ville jeg lave en lækker svampet omgang hvid chokolade/hindbær muffins med frysetørrede hindbær som pynt! Det smager bare så godt!

 86. du har smeltet mit hjerte med dit giveaway. og tillykke med bloggens fødselsdag, forresten (-:
  jeg føler mig meget draget af lakridspulver og kakaonibs, og tænker at de kan indgå i alverdens bagværker og grød – jeg har også hørt nogle snakke om lakridskaffe af en slags, som helt sikkert også skal prøves, hvis jeg er så heldig. alle de andre ting lyder mægtigt fine, og ville gøre sig godt som topping på en overdådig yoghurt eller pandekage – og selvom det er sjældent jeg bager søde sager, ville de frysetørrede hindbær sikkert vække glæde på en hindbærsnitte (-:

 87. Ville helt klart bage de skønneste muffin med friske hindbær og pyntet med de frysetørret og kunne godt tænke mig at lave lakridsis.Men er svært at vælge ,skulle nok få nået lækkert ud af dem alle

 88. Med en nyindkøbt ismaskine, skal der eksperimenteres med lækre is. En hindbær og lakrids is ville være fantastisk, og så skal jeg også prøve at lave pistacie is igen, hvilket forhåbentligt lykkes lidt bedre end første gang. Og så skal der laves kakao konfekt med pufsukker. Og meget mere!

 89. Elsker denne blog! og fed konkurrence, men hvis jeg nu KUN skulle vælge 1 produkt skulle det være kandiserede violer, jeg har planer om at laver en blåbær lagkage til min mors 50 års fødslsdag, så det ville helt klart være smukt oven på! jeg krydser fingre 😀

 90. Mmm <3

  Pistaciekernerne skulle helt klart bruges til at lave luksus p-tærter med. De frysetørrede hindbær tror jeg skulle bruges på en gang lækre hindbærsnitter eller måske en omgang hindbærtiramisu. <3

 91. Sikke en fin blog, du har lige fået dig en fast læser mere 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at bruge noget lakridspulver til cupcakes.

 92. Det frysetørrede hindbær og pistaciekernerne ville helt sikker blive et hit hjemme hos mig. Jeg tror at jeg ville kaste mig ud i en fransk nougat med pistacier, og måske en lakridstrøffel i hvid chokolade med røde hindbær og knust engelsk lakrids. Meeeen den pulveriserede appelsinskal kunne jo også gå hen og være både fyld og pynt på en lækker cointreau-marcipan i lys chokolade eller en appelsinfromage eller…. Nej jeg tror simpelthen ikke det vil være muligt kun at vælge éen ting ud.

 93. Wauaw, sikke en lækker give-away! Hvad vil jeg ikke bruge krydderierne til!?! Hvis jeg absolut skal vælge tror jeg at jeg vil lave is, én variant med hvert “krydderi” eller bruge det som drys ovenpå isen…mums!

 94. sikke en lækker præmie, jeg vil super gerne vinde.
  Jeg skal snart holde barnedåb for min lille datter og der vil jeg lave et kagebord. Jeg ville bruge lakridspulver til lakrids macarons, pufsukker ovenpå lagkagen, frysetørret frugt som pynt på mini cupcakes.

 95. Jeg er “Blomsterberg-fan”, og hun bruger jo tit og ofte usaltede pistaciekerner. – Så jeg vil “dykke ned” i en af hendes bøger og lave en lækker dessert med pistaciedrys på toppen.

 96. Jeg ville bruge dem til og lave nye fantasiske retter med i køkkenet, prøve noget anderledes med en vidunderlig smag.

 97. Jeg ville lave lakridsrugbrød af lakridspulveret, hindbær og pistacie som drys på hjemmelavet flødeboller og som kage pynt. Appelsinpulveret skulle bruges til at lave mandler a la summerbird. Det hele skulle helt klart nok blive brugt!

 98. Jeg ville bruge pufsukkeret som krymmel sammen med de tørrede hindbær på vanillesmåkager med lakridsglasur, Uhm…

 99. Hold da op for en flot give away 🙂 Jeg vil bage cupcakes og lave popcakes og pynte den med alt det forskellige “krymmel” 🙂

 100. Wow. Hvor lækkert!! Jeg har længe godt kunne tænke mig at lave noget med karamelliseret hvid chokolade, hertil ville jeg rulle det i pulveriseret appelsinskal. Som en blanding af noget syrligt og sødt sammen. Mmm 🙂

 101. Pistaciekerner helt klart! Mette Blomsterberg laver de smukkeste kager, med sådan et fint pistaciedrys ovenpå. Jeg ville lave medaljer med smukt grønt drys, hindbærsnitter, eller muffins med glasur og et lille drys. Kunne sagtens også finde på at gøre det samme med de frysetørrede hindbær. Wow – hvor vil jeg gerne teste sådan nogle små dåser! 🙂

 102. Jubii, så kom dagen endelig. Og stort tillykke med fødselsdagen af din fine blog.
  Jeg vil bruge lakridspulveret til at lave en skøn lakridscremebrulé, da jeg elsker lakrids i alt.

 103. Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag, jeg er en ivrig medlæser og bliver meget inspireret af dine indlæg 🙂
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve frysetørret hindbær som jeg har hørt skulle gøre sig godt til ens morgenmad ovenpå lidt naturel yoghurt, som jeg spiser hver morgen 🙂

 104. Uha Sarah Bernhard kager på kransekagebund, og så kan ellers alle smagsvarianter jo bruges men er bare SÅ glad i frysetørret hindbær, og den lidt syrlige smag og fantastiske farve vil give den tunge søde kage et fantastisk pift!

 105. pistaciekerner, usaltede ville jeg pynte i noget pistcieis
  frysetørrede hindbær ville jeg prøve at lave cupcake og kunne jeg forstille mig det skulle pynte
  lakridspulver ville jeg prøve at lave flødeboller med lakrids eller karameller
  og de andre, skulle jeg bestemt nok, prøve at finde nogle opskrifter på, og så prøve det af

 106. Som lakridsoman ville jeg uden tvivl kaste mig over lakridspulveret, og endelig få afprøvet en opskrift på lakrids-kop kager, som jeg længe har haft liggende i skabet!

 107. Sidste nytår var middagens tema lakrids og alt maden var virkelig lækker. Stegte kammuslinger med lakridspulver og til dessert hjemmebagt lakridsmaregens med mousse af hvid chokolade. Det var en skøn skøn aften, så jeg vil bruge bl.a. lakridspulveret til at genskabe noget af denne dejlige aften for mine søde venner.

 108. Jeg ville bruge den pulveriserede appelsinskal til pynt ovenpå en god stærk chokolade cupcake med appelsin cheesecreme frosting!
  Blev så inspireret af cupcakes her i USA, at der er så mange ting der skal prøves når jeg kommer hjem 😉
  Tillykke med blog-fødselsdagen!

 109. Uh vinderen bliver trukket på min fødselsdag.
  Ville så gerne bruge hindbær og pistacienødderne til de hindbær snitter jeg planlægger at bage til selv samme fødselsdag. Lakrids pulveret vil jeg bruge til en opskrift jeg har fundet på et rugbrød! Mmh, bliver helt sulten 🙂

 110. Tillykke med fødseldagen og tak for de mange inspirerende indlæg og opskrifter!

  Jeg vil gerne prøve at lave flødeboller på kransekagebund fyldt med det lækreste lakridsskum, overtrukket med hvid chokolade og pyntet med de fineste kandiserede violer! Er ret vild med fløder og lakrids, hvorfor jeg gerne vil prøve det af! Og maden/kager smager bare bedre, hvis de ser flotte ud!
  Det kan da ikke blive andet end lækkert! Passer også lige til en fødselsdagsfest, hvis du spørger mig 😉

 111. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg synes det er en helt vidunderlig konkurrence 🙂

  Hvis jeg vandt, ville jeg bruge præmien til at fejre endnu en fødselsdag. Min søde svigermor snart fødselsdag, men fødselsdagen falder sammen med mit introforløb på min nye uddannelse, så jeg kan ikke være med. Til gengæld ville jeg bage et brag af en fødselsdagslagkage til hende – en lagkage med hindbærcreme med frysetørrede hindbærstykker og lakridsmarengs – pyntet med de kandiserede rosenblade og violer.
  Og hvis jeg ikke vinder konkurrencen, så bager jeg den alligevel, selvom den nok kommer til at mangle den fine pynt, hehe.

 112. Så lækkert med et ekstra pift med lidt pynt eller ekstra smag. Jeg ville bruge lakridspulver til en fudge for tror blandingen af karamel og lakrids vil være rigtig lækkert.

 113. Lækker give away 🙂
  Jeg ville bruge lakrids og for første gang forsøge mig med macarons.
  Ellers ville jeg lave en lækker marcipanovertrukket lagkage til min fødselsdag og pynte den med kandiseret rosenblade 🙂 De er så smukke.

 114. Uhmm.. Jeg skal snart holde fødselsdag og har planlagt en hindbærlagkage med masser af mums! Jeg kan dog ikke bestemme mig, om det ville være chokoladenibs eller de frysetørrede hindbær, der ville være smukkest on top (:

 115. Jeg ville bruge de frysetørrede hindbær til nogle lækre konfekt-kugler med hvid chokolade, som jeg længer har villet lave. Jeg tror de syrlige frysetørrede hindbær vil gå godt i spænd med den søde hvide chokolade, evt. med lidt mørk chokolade-trøffel i midten.

 116. Uha, sikke en lækker pakke. Jeg vil prøve kakaonips’ene i en smoothie, for der skulle de være fantastiske. Af pistacikernerne ville jeg bage nogle små pistacikager og pynte med frysetørret hindbær. Pufsukkeret skulle ovenpå granolaen næste gang jeg holder brunch…. Ja, alle sagerne skulle nok blive brugt i mit køkken:)

 117. Det er virkelig en nice konkurrence, du har lavet her! Tror jeg kunne skrive en hel roman 😉
  Jeg er lidt af en is-maniac, så pistaciekernerne skal bruges til en lækker, cremet pistacieis.
  Jeg er også stor fan af Summerbirds lakridsmandler, så vinder jeg lakridspulveret, skal det helt klart bruges til at lave chokolademandler med lakridspulver.
  … og jeg kunne blive ved 😀

 118. Sikke en dejlig give away..
  Laver ofte hindbærsnitter, og det ser SÅ fint ud med frysetørrede hindbær. Man kan bare ikke rigtig få dem så mange steder, så ville blive for at kunne anvende 1 bøtte frysetørrede hindbær som pynt.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.