Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

I går blev en (for mig) vigtig dag desværre forbigået i stilhed. Bloggen fyldte 1 år. Tænk at der allerede er gået et år – wow!

Et år med cupcakes, kager, milkshakes og et køkken hvor håndmikseren efterhånden har fået en fast plads på køkkenbordet – og ikke i skabet hvor den burde høre hjemme.

Et år med en meget tålmodig kæreste der til gengæld har været verdens bedste prøvesmager – tak!

Tak til alle jer søde læsere som kigger med, I er for dejlige! Jeg er vild med alle jeres søde kommentarer og fantastiske opmuntringer – det er det, der gør, at jeg altid har mod på mere, og kan fantasere om næste kageprojekt allerede inden det forrige er afsluttet.

T a k fordi I er med.

I midten af den kommende uge vil jeg løfte sløret for en magisk give-away. Jeg var i går en tur ude i det københavnske for at hente en helt fantastisk præmie (som jeg drømmende ville ønske jeg kunne beholde), som vil forsøde og forfine ethvert kagekøkken.
Følg med…

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (9)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

  1. Er så vild med din blog. Kigger nysgerrigt med hver gang der er nyt. Har dog ikke prøvet nogen af dine opskrifter endnu. Men det ser lækkert ud.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.