Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Chocolate chip cookie dough milkshake

Vejret har de sidste par dage smidt den ene hentydning efter den anden: Det er milkshake-time!

Siden jeg anskaffede mig bogen “The Cookie Dough Lover’s Cookbook” har jeg drømt om cookie dough dag og nat. Men selvom det har kløet i fingrene efter at kaste sig ud i de fantastiske cookie dough kage-opskrifter må jeg alligevel være realistisk og indse, at det gode vejr ikke er det rette element at kaste sig ud i tunge kage-bagninger.

Det er derimod den rette tid til millkshakes en masse, og hvad bedre end at kombinere det med cookie dough?
Min kæreste mener i øvrigt at det er værd at nævne, at det er verdens bedste milkshake og at billedet slet ikke kommer i nærheden af at vise, hvor lækker den er.

Brace yourself, it’s a sugarbomb!

2 Cookie Dough Milkshakes
55 gr usaltet smør
25 gr sukker
35 gr brun farin
1 spsk sødmælk
1/4 tsk vaniljeekstrakt
55 gr hvedemel
1/8 tsk salt
40 gr mørk chokolade, hakket

ca. 6 store scoops god vaniljeis
0,5 dl mælk

  1. Start med at forberede cookie dough’en:
    Smør og sukker piskes sammen i en skål indtil det er luftigt og lyst, ca. 2-3 minutter.
  2. Mælk og vaniljeekstrakt blandes i under omrøring.
  3. Mel og salt blandes i mens der røres ved lav hastighed. Tilsæt til sidst den hakkede, mørke chokolade og rør rundt indtil det er godt fordelt.
  4. Cookie dough’en blendes med is og mælk indtil konsistensen er ensartet.
  5. Servér og NYD!
copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (6)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.