Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

New York: En kagebagers dream come true

Det er uundgåeligt, at man som kageentusiast kan tilbringe en hel måned i USA uden at give rejsen et lille kagetematisk twist;)

Her følger en billedspam uden lige, med masser af skønne kageminder fra rejsen.

SELVFØLGELIG kan det ikke komme på tale at være i New York City uden også at finde et Magnolia Bakery. Bageriet, der især er blevet kendt fra en episode af Sex & the City.

Vi tog cupcakes’ne to-go og nød dem halvvejs over Brooklyn Bridge. En herlig oplevelse! Med solen i ansigtet og vinden i håret. Hvor ville jeg dog bare have ønsket, at cupcakes’ne overhovedet var gode, men det var de desværre ikke… Jeg havde ellers sådan glædet mig, og så mange andre kagebloggere har da også rost Magnolia Bakery’s cupcakes til skyerne – men vi var desværre svært skuffede!

På adressen 56 West 22nd Street, New York, findes butikken New York Cakes & Baking Supply. Her forhandles ALT hvad hjertet kan begære! Se bare billederne; hylder kun med krymmel i alverdens former og farver, så langt øjet rækker. Endeløse rækker med muffinforme, og alverdens kagetekniske udstyr hvoraf jeg kun kunne formålsbestemme en brøkdel.

Min søde kæreste måtte væbne sig med meget tålmodighed mens jeg i min egen verden slentrede rundt og rundt og rundt.

En rigtig god butik der simpelthen forhandler ALT. ALT! Desværre er priserne i den høje ende, man vil til enhver tid kunne handle billigere på eBay. Denne butik er nok mere stedet man går hen, når man leder efter noget så specielt, at det ikke fås andre steder.

Facaden set udefra.

En “Popbar” i SoHo. Genialt koncept. Frisklavede ispinde lavet på naturlige ingredienser til en fair pris. Noget så lækkert!

Billedet er taget kl. 02 om natten på vej hjem fra Bleecker Street’s cocktail-barer, derfor ser is-udvalget lidt sølle ud. Men vi var skam også forbi i dagtimerne, og der var virkelig et imponerende udvalg!

Måtte lige have et billede med af denne lækre dessert. Billedet er taget på restauranten Ola at the Sanctuary i Miami. Vi besluttede at reservere bord på restauranten da den ligger nr. 1 på Tripadvisors liste over restauranter i Miami.

Det var en fantastisk restaurant – maden var SÅ lækker! Desserten på billedet er en “deconstructed key lime pie”, helt utroligt lækker!Slutteligt et billede af to af de lækreste milkshakes jeg nogensinde har smagt – Oreomilkshake og bananasplitshake. MUMS! Disse magiske shakes er fundet hos en diner i NY ved navn Big Daddy’s – helt klart et besøg værd!

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (5)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

  1. Det ser rigtig godt ud, Cecilia 🙂 Jeg ved helt klart hvad jeg skal besøge næste gang jeg er i NY – den kagetilbehørs butik er da pragtfuld! Og så skal jeg helt sikkert også forbi ‘pop-baren’ en dag 😉

    1. Mange tak, Julie 🙂 Ja den er fantastisk den butik – men ærlig talt fyldte jeg mere i kurven da jeg fandt bage-sektionen i Walmart, de har et godt udvalg, og så til billige penge.
      Pop-baren er et besøg værd – specielt på vej hjem fra en bytur 😉

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.